Terapija DOKSICILINOM

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Zbog masnoce nam se i zapushuju pore, stvaraju miteseri, izlaze akne, i meni je lice premasno, od ove kreme ce ti biti cak i malo zategnuto lice, ona skuplja pore, nanesesh je na lice, ona se osushi za 10min. i nema ni M od masnoce.

Zaboravio sam da ti kazem da po vlasishtvu probash Clindasome Gel, pre pola godine mi je prepisao dermatolog i reshio sam se napasti po kozi glave.
fedja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Nov 11, 2005 2:36 pm

Post od fedja »

makki napisao:Zbog masnoce nam se i zapushuju pore, stvaraju miteseri, izlaze akne, i meni je lice premasno, od ove kreme ce ti biti cak i malo zategnuto lice, ona skuplja pore, nanesesh je na lice, ona se osushi za 10min. i nema ni M od masnoce.

Zaboravio sam da ti kazem da po vlasishtvu probash Clindasome Gel, pre pola godine mi je prepisao dermatolog i reshio sam se napasti po kozi glave.
koji je pun naziv te kreme...?
poshto ima i normaderm gel i josh neki proizvodi...
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

fedja napisao:koji je pun naziv te kreme...?
poshto ima i normaderm gel i josh neki proizvodi...

Vichy NormaDerm Anti imperfection hydrating creme, izgled kutije >> http://www.escentual.co.uk/cgi-bin/Esce ... 00077?1058
Odgovori