TCA piling - za sve koji imaju problema sa oziljcima od akni

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

malechka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 3:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od malechka »

Ja sam se uspesno oslobodila 90 % akni,moram da kazem da mi se lice poprilicno sredilo,kad stavim puder izgleda savrseno,ali su mi ostale crvene flekice,nesto kao podlivi, zbog kojih ne mogu bez pudera (btw nemam oziljke ni rupice!)
Da li neko ima ideju kako da se oslobodim flekica?
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

S obzirom da radis Neostrata kiseline, solarijum izbegavaj narednih mesec dana. Radi svake eventualnosti.
vertigo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Sep 01, 2008 1:02 pm

vertigo

Post od vertigo »

POzZ svima. Ja sam imao problema sa oziljcima i prvo sam isao na microdermoabraziju posle 2 tretmana su se videle promene nastavio sam sa contractubexsom ima ga u svim apotekama i nije skup oko 600 din dao je zapanjujuce rezultate sada sam prezadovoljan jer nemam skoro nista na licu.
markopega
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 14, 2008 12:22 pm

Post od markopega »

Lepo..to je tesko poverovati..nisam cuo da neko iko ima dobrih rezultata sa mikrodermo A, uglavnom je svima sprzila lice, a contractubex pece na licu i nista ne pomaze.
Odgovori