jelena001 je napisao:
Zdravo!
Ja ti iz sopstvenog iskustva najtoplije preporucujem ORS Hospital - Specijalnu bolnicu za plasticnu i rekonstruktivnu hirurgiju i dr Bandica. Nalazi se u Ljutice Bogdana 11, a telefon je 011/660-512.
Pre dve i po godine sam operisala mladez na desnoj strani lica, odmah pored usana i jako sam zadovoljna. Inervencija je trajala najvise 5 minuta, racunajuci i vreme koje je potrebno cekati da anestezija pocne da deluje. Dr Bandic je koristio tzv shaving metod (u mladez treba primiti injekciju koja utice na to da se mladez naduje, ceo izbaci na povrsinu a zatim se uklanja). Nema krvi i totalno je bezbolno. Veruj mi da nemam apsolutno nikakav oziljak, sto me je najvise brinulo.
Nakon intervencije "rana" izgleda kao nasilno skinuta bubuljica i zarasta za nekoliko dana, u toku kojih sam koristila samo Bivacin za zasusivanje.
Ono sto ja znam je da danas mnogi rade uklanjanje mladeza, vecina neprofesionalno, tako da se isti brzo vracaju (mada sam cula i za gore slucajeve). Moj savet ti je da se DOBRO raspitas...
I da mladez koji uklonis posaljes na histopatolosku analizu.
Svako dobro!
Pozdrav
Jelena
Reci mi da li ti je skidao radiotalasima ili laserom? Cime si mazala ranu kad su otpale kraste?
vojislava dozvolite Jeleni da mi odgovori.. Sigurna sam da ostali razumeju izraz ,koren,mladeza.A sto se dermoskopije tice, mogucnosti vizualizacije do papilarnog derma mozemo nastaviti na drugoj temi. Nisam aktivni clan ali postujem teme i ljude koji su ih zapoceli.