rigoleto napisao:...freedah... ne mazi nista po licu ne pravi gore nego sto ti je, ne vjerujem da antibiotici ista pomazu sve prekini ocisti organizam i pocni sa urinoterapijom, otidji nekom doborom travaru ili u apoetku pa uzmi caj za ciscenje krvi i jetre, to obavezno uradi, promjeni ishranu, otidji dr vidi da li imas bakteriju helikobakter i candidu, promjeni ishranu totalno, meso izbaci iz upotrebe, jake zacine, kafu, kakao, tvrde sireve, cigare, alkohol, umivaj lice kamilicom, neznam gdje ides dr , gdje zivis, ali cini mi se da ti njima dodjes kao pokusni kunic, poslusaj me sve to izbaci i pocni sa urinterapijom, i uzmi neku kremicu koja ce ti odgovarati, krema ne smije sadrzavati alkohol, nista sto nanosis na lice ne smije sadrzavati alkohol
Upravo mi ishrana i navike izgledaju kako mi savetujes i to odavno. Godinu dana ne jedem meso. Poslednjih par meseci nista zivotinjskog porekla, ishrana mi je iskljucivo veganska sa akcentom na raw poslednjih nedelja. Ne konzumiram alkohol, cigarete,niti sam ikada, kafu vise ne pijem. Zivim u BG, od 91' godine se potucam po dermatolskim drzavnim klinikama, kao i najstarijim i najboljim dermatolozima, a sada se lecim se u priv.dermatoloskoj ordinaciji, kod vrlo cenjene i hvaljene doktorke...e sad...ni meni se ne dopada nikako ovo saranje i mesanje terapija, ali moram da naglasim da sta god mi je dato, nisam izgurala terapiju ja sama do kraja, zbog preburnih reakcija organizma odn. lica, pa mi je terapija promenjena zbog toga. trebalo je da pocnem juce sa Roakutanom, sama sam ga odbila, iz tog razloga mi je dat Hemomycin, da se smiri upala i sitne bubuljice...Sto se tice urinoterapije, probala bih obavezno sa njom, nakon sto potrosim ovu kutiju leka i malo se precistim, da bi imalo smisla sve to sad, kupila sam cak i irigator sistem za ciscenje

,vidim da svuda u svetu obavezno preporucuju i tu metodu, nasla odlican recept za ciscenje jetre i izbacivanje kamenca i toksina iz nje, razmislam i da u strucnoj ustanovi uradim hydrocolon, kao i da nastavim sa ovim nacinom ishrane..blendiram voce i povrce i to jedem, plus jedan obrok srednje kuvan, gotovo je i on svez...bori se na sve moguce nacine...danas cu se raspitati za test na antitela za Helicobacter pylori i uraditi ga danas ili sutra..Hvala jos jednom na savetima!