Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:59 pm

Re: Roaccutan!

Post od bassivity91 »

Ivane, Nivea balzam, neutralan, bez alkohola je...
kuki :)
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 28, 2012 7:45 pm

Post od kuki :) »

u poslednje vreme mi se desava na trenutke da kao da ne mogu da udahnem vazduh punim plucnim kapacitetom, kad pokusam da uzmem vazduh do kraja ili malo manje,ali vise nego sto normalno uzimamo javi mi se neki cudan osecaj ne znam kako da ga opisem nije bol,nesto nalik stezanju ali nije bas ni tako vise kao neki pritisak slab.to ne traje dugo par sekundi i ne desi se svaki put.ponekad.ja sam to povezala s tim sto sam meteoropata,i sto sam poslednjih mesec dana u glavnom kuci,lezim,slabo se krecem(imala sam nekih problema sa stopalom)pa nisam pripisavala leku,ali sam se zabrinula da li mozda jeste od leka..ako neko mozda od vas zna ne bih odmah da zovem dr,mozda nije nista strasno
dana85
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2012 10:16 pm

Post od dana85 »

ako ti se ponovi predlazem da odmah zoves dr.
cisto se konsultuj. jesi nervozna mozda vise u poslednje vreme? da li ti nije od napetosti i stresa?
kuki :)
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jun 28, 2012 7:45 pm

Post od kuki :) »

pa treba u ponedljak na kontrolu da idem pa ne znam da l da cekam do tad ili da je odmah zovem...nisam bila nesto specijalno napeta jedino sto eto sedela sam uglavnom u istom polozaju u kuci presavijen taj prednji deo dok ucim sve vreme pa povezujem i s tim mozda ima i to neke veze ne znam..
dana85
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Avg 14, 2012 10:16 pm

Post od dana85 »

mislim da ti je to od nervoze, prosetaj malo..
vuja777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 11, 2012 11:24 pm

Post od vuja777 »

Moze li mi iko reci smiju li se piti neki lijekovi uz roaccuta(npr. linex,pracetamol...)?
ivan0
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 31, 2011 9:16 pm

Post od ivan0 »

vuja777 napisao:Moze li mi iko reci smiju li se piti neki lijekovi uz roaccuta(npr. linex,pracetamol...)?
Ne znam sto je Linex,inace skoro svi ljekovi se mogu slobodno piti (postoji neka odredjena grupa koja ne smije)

Paracetamol,Brufen ostali za temperaturu,bolove,bolove u grlu,za stomak i slicno smiju.Mene je bila uhvatila prehlada u toku terapije tako da sam pio,mislim da je bio Paracetamol i za grlo mislim Amoksiklav
bassivity91
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jan 08, 2012 3:59 pm

Post od bassivity91 »

Meni je dr. rekla da smeju svi osim diferina ...
ivan0
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivan0 »

bassivity91 napisao:Meni je dr. rekla da smeju svi osim diferina ...
Da,da,to je to
loli123
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 17, 2011 3:10 am

Post od loli123 »

Ivano hej kako je? Nije me dugo bilo..radila sam piling pa reko da vidim sta se desava?
ivan0
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivan0 »

loli123 napisao:Ivano hej kako je? Nije me dugo bilo..radila sam piling pa reko da vidim sta se desava?
Gdje si tii? :D ....dobro je,vec sam usao u 5 mjesec od kraja terapije,fleke tu i tamo jako jako sporo blijede,za mjesec dana je primjetan neki minimalan napredak,ali vazno je da bubuljica nema.Na kontrolu cu tamo za mjesec-2 pa cemo tada pregovarati o pilinzima (da uklonim te fleke i smanjim poneki mali oziljak)

Radila si piling,hemijski?Prije koliko si radila?Kako si zadovoljna pilingom?
loli123
Stalni član
Stalni  član

Post od loli123 »

Sad sam radila pre 4 dana..radila sam malo agresivniji piling koji se radi 2 do 3 puta na svake 4-6 nedelja,pa izgledam uzasno..zastrasujuce.. Nisam znala da to tako izgleda..ljustim se pa sam negde modra negde normalna a negde crvena..bas uzas, sve me zateze, jedva otvaram usta..nista jOs ne znam ali za ovo treba bolovanje:) ne znam sta drugi kazu, nisam cula iskustva deugih..ti si zadovoljan terapijom?
ivan0
Aktivan član
Aktivan član

Post od ivan0 »

loli123 napisao:Sad sam radila pre 4 dana..radila sam malo agresivniji piling koji se radi 2 do 3 puta na svake 4-6 nedelja,pa izgledam uzasno..zastrasujuce.. Nisam znala da to tako izgleda..ljustim se pa sam negde modra negde normalna a negde crvena..bas uzas, sve me zateze, jedva otvaram usta..nista jOs ne znam ali za ovo treba bolovanje:) ne znam sta drugi kazu, nisam cula iskustva deugih..ti si zadovoljan terapijom?
To tako treba,mislim da ce za 7-10 dana sve biti ok,to ce ti se povuci,mora tako...ja sam naravno zadovoljan kako je Roakutan odradio i sada ne mogu docekati pilinge :)
loli123
Stalni član
Stalni  član

Post od loli123 »

Au tesko za 7 ..ovo je horor:)
ivan0
Aktivan član
Aktivan član