Psorijaza

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
oklahoma
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 06, 2011 3:53 pm

Psorijaza

Post od oklahoma »

Moze li mi neko reci postoji li bar jedan poznat slucaj izlecenja psorijaze? I da li se ona moze ikako izleciti? Hvala :)
DraganaC
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 27, 2010 4:17 pm

Re: Psorijaza

Post od DraganaC »

Ja sam pre 9 godina imala Prorijazu Vulgaris (tako je bar lekar rekao) koja se rasirila po celom telu i glavi. To je trajalo oko godinu dana (6 meseci bas intenzivno). Prestalo je otkad sam pocela da koristim biljne preparate i Aloju i onda mi se pojavljivala 1-2 tackice svake godine u leto i zimu. Poslednje 2-3 god nema ni toga, a aloju ne pijem vec dugo. Ja mislim da sam se izlecila :)
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja odraslog coveka stedi 64 dinara;
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja deteta stedi 200 dinara.
laredo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 19, 2011 5:24 pm

Post od laredo »

Imam psorijazu po celom telu i temenu, mada u velikoj meri ishranom kontrolišem stanje (da ne pišem ponovo, tekst je na ovoj strani http://www.doktor.rs/forum/nutricioniza ... 98-15.html)

DraganaC,
možeš li mi napisati konkretno koje biljne preparate koristiš i gde si nabavljala Aloju?
neven52
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 18, 2011 7:14 pm

Post od neven52 »

Moj momak je patio od psorijaze 15 godina, probao je zaista sve i svašta, sve što postoji u klasičnoj medicini, sve masti, kreme, išao je i po raznim travarima, koristio meleme, ali sve je bilo uzalud. No, na sreću, čuo je od jednih prijatelja za homeopate Dr Stojana Primovića i Dr Mirjanu Živanov! Uz njihovu pomoć potpuno se izlečio. Promene na koži su prvo prolazile po glavi, pa po rukama, a na kraju po nogama...I nikada više ih nema, idemo na plažu, sunce, voda, sve je ok! I nije više nervozan!!!
Otvorite njihov site * REKLAMA * ili čitajte knjigu od Dr Mirjane Živanov "Homeopatska medicina-Terapija". Imaju dobre rezultate...
Srećno vama ko i nama što je bilo! :D
DraganaC
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Avg 27, 2010 4:17 pm

Post od DraganaC »

Aloju i biljne kapsule koje idu uz to sam kupovala u firmi Forever Living Products. Posto je to mrezni marketing, a ja ne znam vise nikoga ko to radi, preporucujem ti (ako te zanima) da odes na njihov sajt ili da posetis kompaniju - tamo ce se sigurno naci neko ko ce te oberucke prihvatiti i uclaniti.
Jos jedna stvar - citala sam da je aloja odlicna za A krvnu grupu (sto sam ja) a da je cak stetna za 0-tu grupu, pa tako i to treba uzeti u obzir...
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja odraslog coveka stedi 64 dinara;
1 dinar ulozen u preventivu zdravlja deteta stedi 200 dinara.
Korisnikov avatar
wanja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 13, 2007 6:36 pm

Post od wanja »

oklahoma napisao:Moze li mi neko reci postoji li bar jedan poznat slucaj izlecenja psorijaze? I da li se ona moze ikako izleciti? Hvala :)
Traži po apotekama (nema u našoj zemlji ) daivonex ili daivobet kremu - mast da ti naruče. Treba biti uporan jer se mast može nabaviti, samo malo teže. Ja sam se ljuštila 15 godina i evo posle 4 meseca mazanja, nema više psorijaze. Raspitaj se i javi, pa da pomognem ako ne nađeš. Kod mene se može nabaviti.
Pozdrav.
Odgovori