PROBLEM SA AKNAMA,DALI JE NEKO PIO DOVICIN!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 08, 2008 3:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
PROBLEM SA AKNAMA,DALI JE NEKO PIO DOVICIN!
Imam problem sa aknama,koristio sam sve moguce kreme i nista mi ne pomaze,menjao dermatologea ali nema rezultata!predlazu mi roacutan!studiram stomatologiju pa malo znam sta je to i kakve mogu biti posedice!jer ima neko slicnih problema i neko resenje?
Re: PROBLEM SA AKNAMA,DALI JE NEKO PIO DOVICIN!
pila dovicin, pila hemomicin i nista. ali kod mene je problem hormonske prirode, tako da ne mora da znaci da nekom dugom ne bi pomogli oralni antibiotici.Miodrag_82 napisao:Imam problem sa aknama,koristio sam sve moguce kreme i nista mi ne pomaze,menjao dermatologea ali nema rezultata!predlazu mi roacutan!studiram stomatologiju pa malo znam sta je to i kakve mogu biti posedice!jer ima neko slicnih problema i neko resenje?
-
- Novi član
-
- Novi član
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Ma da, samo se krkajte antibioticima a lokalno ne radite nishta.
Dzaba lechenje akni ako lokalno ne lechite kozu.
Samo cesh jetru opteretiti mozda nepotrebnim antibioticima.
Promeni dermatologa, dodji na institut za kozne i venerichne bolesti u Bgd i nemoj se lechiti sam, verujem da ce ti trebati jetra i zeludac do kraja zivota!
Dzaba lechenje akni ako lokalno ne lechite kozu.
Samo cesh jetru opteretiti mozda nepotrebnim antibioticima.
Promeni dermatologa, dodji na institut za kozne i venerichne bolesti u Bgd i nemoj se lechiti sam, verujem da ce ti trebati jetra i zeludac do kraja zivota!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Novi član
ne secam se, to je davno bilo. em sam njih pila, em sam koristila lokalno kremu i neko mleko, ali sam brzo odustala od te terapije zbog nuspojava, citaj kandide. nemoj gutati antibiotike, probaj s kremicama.Miodrag_82 napisao:koliko dugo si pila dovicin i po koliko tableta dnevno?
neces imati drasticne rezultate ali bar ce ti brze prolaziti, a da se pritom ne trujes.
-
- Novi član
vidi posle obavezno za nistatin/diflukan da ne zapatis kandidu.Miodrag_82 napisao:ma sad do 14 trebam da pijem dovicin,;pijem 2 tablete dnevno!a ujutru stavljam kremu akneroxid a uvece ariol,kao to je udarna terapija!!!ako mi to nepomogne nista vise necu da pijem nit da se trujem,otici cu u bg na wma