Predlozite mi puder...
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Koji puder ce biti po nasem ukusu je zaista individualna stvar.Najbolje je otici do apoteke/parfimerije i probati testere.
Sto se tice pudera za suvu i osetljivu kozu,trazite pudere koji u sebi imaju uljane komponente,mada sam ja vise za varijantu hidratacije.
Vichy tecni puderi su dosta hvaljeni u smislu da su prilicno lagani ,dobro pokrivaju a ne prave efekat 'maske'.
Kameni ili puderi u prahu uglavnom imaju ulogu matiranja masnijih delova koze.Nanose se posebnim tuferom koji treba prati u malo sapunice samo tapkajuci,na desetak dana.
Sve,sve...ali ne zaboravljajte KREMU SA ZASTITNIM FAKTOROM KAO PODLOGU ZA SMINKU!
Sto se tice pudera za suvu i osetljivu kozu,trazite pudere koji u sebi imaju uljane komponente,mada sam ja vise za varijantu hidratacije.
Vichy tecni puderi su dosta hvaljeni u smislu da su prilicno lagani ,dobro pokrivaju a ne prave efekat 'maske'.
Kameni ili puderi u prahu uglavnom imaju ulogu matiranja masnijih delova koze.Nanose se posebnim tuferom koji treba prati u malo sapunice samo tapkajuci,na desetak dana.
Sve,sve...ali ne zaboravljajte KREMU SA ZASTITNIM FAKTOROM KAO PODLOGU ZA SMINKU!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 22, 2006 5:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam da li si do sad probala KORFF kozmetiku. Ja sam pre neke dve godine slucajno naletela na njihove proizvode i od tad se ne odvajam od tecnog pudera KORFF LIFTING CREAMY FOUNDATION s tim sto ja koristim 1 jer imam svetao ten. Pretpostavljam da bi tebi odgovaral 3. To ti je polu dekorativna a polu medicinska kozmeetika. Prezadovoljna sam. Imala sam poteskoce da ga nadjem u Beogradu. Jedno vreme u City Pasagu je bila Korffova radnja ali mislim da je sad zatvorena, tako da ces ga verovaatno naci u nekim malo bolje snabdevenim apotekama. Probaj neces se pokajati -garantujem!!!