Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Ovako: kada pocrnim ne znam koji puder da koristim. Svi ti tamni mi nekako na licu izgledaju vestacki, lice mi dodje nekako narandzasto...
Zanima me ako neko od vas ima tamniji ten, koji puder koristi (koja marka i koji broj).
Pa tu i jeste moj problem: koristim nivea hell toniranu kremu, ali kada pocrnim ona mi je svetla. Bronzana nivea mi je uvek jako tamna, koliko god da pocrnim, tj. na licu mi izgleda nekako vestacki.
Nikako ne mogu da nadjem odgovarajucu boju nekog tecnog pudera, pa sam mislila da mi neko nesto predlozi...
Inace, imam normalnu kozu.
ja do sada ne nađoh bolji tečni puder od revlon-ovog u staklenoj valjkastoj flašici. trenutno koristim br. 5 ali ako imaš tamniji ten preporučila bih ti br. 7.
znači puder je "oil-free" i možeš da namažeš sasvim maaalo i već vidiš efekat...
Ako nemas previse suvu kozu,probaj Revlonov COLORSTAY,oil free...boju : NATURAL TAN. Puder se prosto zalepi za kozu i ne mrda nekoliko sati a boja je takva da ce se prilagoditi prirodnom tenu a opet pokriti sve nedostatke i nepravilnosti na kozi.
skvo napisao:A kako se tacno zove taj revlonov?
Ja sam cula da je za masnu i mesovitu kozu odlican Lancome Matiquemat, valjda se tako nekako pise, ali je jako skup
da, upravo taj koji je i andjela pomenula.
znači revlon/colorstay make-up sa zf 6.
ja eto koristim taj br. 5 (natural beige) ali sam postavljaču teme preporučila br. zbog tamnijeg tena.
zavisi od tvog prirodnog tena tj boje,ali neprevazidjen je Diorov,anty-dehydratant,moisturizing satin finish.Ne znam da li ga ovde ima,ja koristim 637br ili medium golden beige.Pozdrav
Zvezdana,ja joj ne bih preporucila tamniju nijansu,mislim da je sasvim dovoljno tamna i NATURAL TAN. Cilj je stopiti boju pudera sa prirodnom bojom tena,pokriti sve eventualne nedostatke i uciniti da koza ima koliko toliko prirodan izgled,a ne izgled 'maske'.
Ja ne znam koju boju pudera da kupim... Inace, ja sam uvek bela, dakle i najsvetliji puderi su mi tamni, nisam bleda, nego bela.
E, sad, letos sam se malo suncala, u solarijumu, tako da sam sad dobila malo neku boju, sto je oper svetlije od mnogih ljudi koji se ne suncaju i sad ne znam koliko ce mi trajati ova boja, i koju boju pudera da uzmem.
Ja koristim RVB i zadovoljna sam!Placam ga 28 eura!Super pokriva nedostatke!Ako ga je neko koristio,da li moze da mi uporedi sa tim REVLON-ovim,posto vidim da ga hvalite!?