Predlozite mi puder...

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Jenny83
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 5:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Predlozite mi puder...

Post od Jenny83 »

Ovako: kada pocrnim ne znam koji puder da koristim. Svi ti tamni mi nekako na licu izgledaju vestacki, lice mi dodje nekako narandzasto...
Zanima me ako neko od vas ima tamniji ten, koji puder koristi (koja marka i koji broj).

Hvala!
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Probaj sa Nivea toniranim kremama...
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

A koji tip koze imas?

Masna,mesovita,suva...
Jenny83
Novi član
Novi član

Post od Jenny83 »

Pa tu i jeste moj problem: koristim nivea hell toniranu kremu, ali kada pocrnim ona mi je svetla. Bronzana nivea mi je uvek jako tamna, koliko god da pocrnim, tj. na licu mi izgleda nekako vestacki.
Nikako ne mogu da nadjem odgovarajucu boju nekog tecnog pudera, pa sam mislila da mi neko nesto predlozi...
Inace, imam normalnu kozu.

Hvala
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 8:18 pm

...

Post od zvezdana »

ja do sada ne nađoh bolji tečni puder od revlon-ovog u staklenoj valjkastoj flašici. trenutno koristim br. 5 ali ako imaš tamniji ten preporučila bih ti br. 7.

znači puder je "oil-free" i možeš da namažeš sasvim maaalo i već vidiš efekat...

ako ga kupiš javi da li ti se dopao.
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član

Post od zvezdana »

ah, da, i obavezno stavi kremu kao podlogu... ali pretpostavljam da se to podrazumeva.

pomislih da si navikla na tonirane kreme i nisi morala dodatnu podlogu da koristiš... :)
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

A kako se tacno zove taj revlonov?
Ja sam cula da je za masnu i mesovitu kozu odlican Lancome Matiquemat, valjda se tako nekako pise, ali je jako skup
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Ako nemas previse suvu kozu,probaj Revlonov COLORSTAY,oil free...boju : NATURAL TAN. Puder se prosto zalepi za kozu i ne mrda nekoliko sati a boja je takva da ce se prilagoditi prirodnom tenu a opet pokriti sve nedostatke i nepravilnosti na kozi.

Flasica je od 35 ml,a cena je oko 900,00 dinara.
zvezdana
Aktivan član
Aktivan član

Post od zvezdana »

skvo napisao:A kako se tacno zove taj revlonov?
Ja sam cula da je za masnu i mesovitu kozu odlican Lancome Matiquemat, valjda se tako nekako pise, ali je jako skup
da, upravo taj koji je i andjela pomenula.

znači revlon/colorstay make-up sa zf 6.

ja eto koristim taj br. 5 (natural beige) ali sam postavljaču teme preporučila br. zbog tamnijeg tena.

:)

javite da li ste zadovoljne ako kupite :)
mishmali
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 29, 2006 3:18 pm

Post od mishmali »

zavisi od tvog prirodnog tena tj boje,ali neprevazidjen je Diorov,anty-dehydratant,moisturizing satin finish.Ne znam da li ga ovde ima,ja koristim 637br ili medium golden beige.Pozdrav :lol:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Zvezdana,ja joj ne bih preporucila tamniju nijansu,mislim da je sasvim dovoljno tamna i NATURAL TAN. Cilj je stopiti boju pudera sa prirodnom bojom tena,pokriti sve eventualne nedostatke i uciniti da koza ima koliko toliko prirodan izgled,a ne izgled 'maske'.
Jenny83
Novi član
Novi član

Post od Jenny83 »

Kupila sam Colorstay i fantastican je! Hvala puno na savetu. Stvarno najbolji puder koji sam do sada imala! :D
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ja ne znam koju boju pudera da kupim... Inace, ja sam uvek bela, dakle i najsvetliji puderi su mi tamni, nisam bleda, nego bela.
E, sad, letos sam se malo suncala, u solarijumu, tako da sam sad dobila malo neku boju, sto je oper svetlije od mnogih ljudi koji se ne suncaju i sad ne znam koliko ce mi trajati ova boja, i koju boju pudera da uzmem.
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Ja koristim RVB i zadovoljna sam!Placam ga 28 eura!Super pokriva nedostatke!Ako ga je neko koristio,da li moze da mi uporedi sa tim REVLON-ovim,posto vidim da ga hvalite!?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Sto je RvB je provereno dobro....
Odgovori