Da, ta "čišćeća pena" i ampule.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Ovu penu , pa negde od početka Nove godine....aaves napisao:GODINU DANA?
To je bas puno vremena. Ja sam pocela da koristim ponovo pre nedelju dana i nadam se da za jedno dva do tri meseca primetim razliku sto se tice masnoce koze glave. Jedan momak sa kojim sam na ovom forumu takodje imala prepisku kaze da mu je posle par meseci nestalo crvenilo na glavi i nekim delovima tela na kojima je imao seboreju.
Ja takodje imam povremene bolove koze glave bas kao sto ste i vi opisali. Negde sam procitala da je to reakcija od izumiranja tkiva, tako da tu posle i izumire koren kose. Ako je prestao taj bol onda je to pozitivno.
I ja sam imala velikih problema sa svrabom glave, ali je na svu srecu to prestalo. U vreme kad sam se borila sa svrabom koristila sam razne sampone, izmedju ostalog i ovu cistecu penu i mogu vam reci da mi je pomagala.
Ja bih bila presrecna kad bi resila problem masne kose i kad bih zaustavila prekomerno opadanje, a verujem da ponovni rast kose na delovima glave gde je doslo do proredjenja ide sporo. SAmim tim sto i kosa sporo raste, pa je i za ocekivati da je potrebno vise vremena da se vidi takav rezultat.
A niste mi rekli koliko dugo koristite ove preparate?
Nadam se da nisam udavila
pozdrav
Jeste, hemija ubija kosu.....Samo, i gde naći domaći sapun???mikalja napisao:Domaci sapun koristiti jedan period i kishnitzom prati kosu i!A i kopriva je mnogo dobra!Sad je ima svuda ,naberite prokuvajte i sa tom vodom ispirajte kosu videt cete rezultata?Ti preparati puni su te hemije prejake ubija sve a kosu najvishe
Izvini, pogrešila sam....Ti si u pravu...Nije 1200 nego 1600 d.. te ampule..aaves napisao:Jasbi,
Pilfud, kao i pilovit su proizvodi na bazi minoksidila. Samo je u pitanju drugi proizvodjac. Ja sam citala malo o tome i resila da ga ne koristim, ali ko zna u kakvoj fazi cu biti za neko vreme tako da nikad ne reci nikad. Iskustva ljudi su uglavnom takva da dok se preparat koristi moze da da rezultate, naravno ne kod svih. Ali ono sto je meni zasmetalo to je sto su skoro svi rekli da se po prestanku koriscenja sve vraca na staro.
To znaci da bi se covek trebalo opredeliti za njegovo dozivotno koriscenje. Mozda ni to nije toliko strasno da nisam naletela na neki sajt na kome je prikazana neka studila na temu koriscenja ove supstance. Tamo je pisalo da i prilikom duzeg koriscenja postoji ciklus kosi teje neke dve godine i da posle toga preparat vise nema nekog uticaja i da koristio se ne koristio se se vraca u prvobitno stanje.
Koliko je ovo istina ili ne ne znam, ali mene je uspelo da odbije.
A da se vratimo da ove ampule i penu. To znaci da ih koristite skoro 7 meseci? To dovoljno dugo po nekim mojim procenama za neke rezultete. Pa jel se makar kosa manje masti?
Ja penu takodje placam 650, ali dve one tubice koje su potrebne za mesec dana tretmana su 1600. Jel ste uzimali u nekoj drugoj ambalazi ili kako vec kad ih placate 1200?
Pozdrav
Ima li Vichy ampula više vrsta, ili su to samo te jedne jedine za masnoću i opadanje kose ?Čula sam i ja da su dobre.....aaves napisao:koliko si koristila ampule pre nego sto je pocela manje da ti se masti kosa?
Ja koristim neke dve nedelje i mislim da mi se jos vise masti, neki kazu da je to u pocetku normalo. Medjutim meni jos vise kosa sad opada tokom pranja, valjda zbog onog silnog masiranja glave. Ja koristim ampule Sebo Urto, one su bas protiv masne kose.
Te Foltene nisam koristila. Mada sve je individualno. Skoro sam koristila LAkme ampule protiv opadanja kose i nista mi nisu pomogle, a preporucila mi ih je zena kojoj su bile ok.
Prosle jeseni sam koristila Vichy-jeve ampule. Od njih mi nije prestalo opadanje kose, ali sam primetila jedan talas novih cupekara i njihova duzina se poklapa sa periodom kada sam ih koristila. Najvise ih ima na temenom delu gde sam i stavljala ampule. Medjutim na zaliscima nista, iako sam na njih najvise stavljala. Oni su se cak i povecali u odnosu na taj period.
Ja se nadam da mi ovo sto sad koristim pomogne u razmascivanju koze glave, pa na jesen da ponovom uzmem Vichyjeve ampule ne bi li mi pogurale jos jednu generaciju novih dlaka
Prava gimnastika, ali sta da se radi. Inace ja sam do pre godinu ipo, dve dana imala prilicno gustu kosu i ni na kraj pameti mi nije bilo da cu imati ovakve probleme