Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Da li neko zna dobar preparat koji bi sprecio(zaustavio mozda)opadanje kose. Imam 28 god.i opadanje je konstantno ,ne zavisi od god.doba kao kod nekih osoba.Koristila sam" folten" sampon i ampule,"vishy" ampule ali nije bilo nekih rezultata!?
krvna slika je u redu,nokti su mi zaista dobri bez ljuspica i lomljenja.Ne znam sta prouzrokuje opadanje kose? Nemam stresove da bih rekla da je zbog toga>Zanima me da li su dobre kapsule tipa "valete" ,omega 3 ,nutrival...?
Pilovit je rastvor Minoxydila 2%. Procitajte tamo pazljivo uputstvo (utrljavate pa 1 ml rastvora ujutru i uvece na mesta gde je kosa opala ili je proredjena). Probajte i tablete cinka. Mogu vrlo dobro da deluju na kozu i njene priveske (kosa, nokti...). Srecno!
Da li se Pilovit moze nabaviti u apotekama ili kako? Koja mu je red velicina cena? Nezeljena dejstva? za minoxidil se spominjao krvni pritisak ... Pozdrav
Da li se Pilovit moze nabaviti u apotekama ili kako? Koja mu je red velicina cena? Nezeljena dejstva? za minoxidil se spominjao krvni pritisak ... Pozdrav
Pilovit je oko 350,00 din, doza za jedan mesec.
To je rastvor cija se aktivna supstanca koristi za lecenje visokog pritiska, a kao nuspojava, javlja se dlakavost, koju su iskoristili za lecenje opadanja dlake/kose.
E ajde mi reci, molim te, kako se tacno pise da malo procitam o tome po netu. Jel uocavas neke rezultate ako si ga dovoljno koristio uopste da bi donosio zakljucke? Pozdrav