Pozdrav svima, novi AGA pacijent je medju vama
Dakle, kratki istorijat desavanja. Trideset mi je ljeta i genetika polako ali sigurno dolazi po svoje
Moj rodjeni buraz je celavko, deda sa majcine strane bio, onda neki pradeda sa oceve...to je dovoljno sasvim za neminovno sudbinu
Posto se proces naglo ubrzao posle jedne stresne situacije koju sam imao prosle godine, odlucih da vidim sta mi je ciniti kako bi se sudba usporila, ako je moguce
Buduci da sam iz Nisa odem do one klinike Dr Vais na skeneroskopski pregled temena glave i kose. Posle cavrljanja, ustanovise masno teme glave i III fazu androgene alopecie i napisase mi sijaset ampula, tableta, sampona i stimulisanja bio-zrakom, i kako da se tretira i svasta nesto (davno bilo)
... Saberem ti ja ono sve lepo, kukala ti majka, ispade basnoslovna suma novca koju ja nemam. Batalim to i poslusam savet nekog "obicnog smrtnika" i uzmem Nerilex(sampon i losion). Koristio to godinu danan,bukvalno svaki dan, nikakve promene i batalio. I sad, citajuci po forumu odlucim da ubacim minoksidil 5%, tj. pilfud ili u kom sastavu vec dolazi na nasem trzistu? E sad, posto je teme, a ujedno i sama kosa, jelte masna ubitacno (toliko da mi vec u toku sutrasnjeg dana posle pranja bude kao da nisam ni prao) razmisljam cime bih to mogao prethodno da ocistim teme kako bih naneo minoksidil, jer pretpostavljam da se ne nanosi na masno teme!? Burazer (posto mu cela sija od masnoce) hteo da regulise malo to, ode u apoteku i posle skeneroskopskog mu preporucise S+L plusactive (cleansnig treatment) penu. Jos nije poceo da je koristi, a posto nam je ista sudba i ja se razmisljam da uzmem istu, za pre minoksidila. Sta vi dragi AGA-ovci mislite o tome?