Na kakvu flasicu mislis,posto je pilfud 5% mnogo skuplji.Ako ima nesto isto tako delotvorno a jeftinije ,uzeo bih naravno to.Koristim skoro mesec dana,i primetno je da mozda malo vise opada,mada je to i normalno za ovaj deo koriscenja,i i sve ono utrljavanje ,i masiranje kose,izaziva da dlake sa slabijim korenom brze padaju.To je valjda i normalno za sad ?akredit napisao:drugar,prvu flasicu sam uzeo po ceni od 1200 din.,pre neki dan uzeo sam i drugu ali je poskupeo i sad je 1800. Ali, veruj mi cena je mizerna u odnosu na to koliko preparat vredi !! ja sam sam uzeo i drugu flasicu,uzecu i trecu. meni sada kosa izbija, ali prosto ne zelim da prekinem. zelim dobro da utvrdim gradivo
pozz!
Minoksidil, da ili ne?
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: Minoksidil, da ili ne?
kosa moze da izraste ako se krene u ranom stadiumu...ne moze covek od 35 godina nesto puno da ocekuje ako je nacisto celav...zato sto su mu odavno izumrle celije...i tu se radi transplantacija
ovako mladi ljudi mogu da ocekuju nesto...ali je problem jako veliki u navikama...ne smes covece da se nerivras,da pusis,da jedes masnu hranu,da se opterecujes...
to unistava cirkulaciju i zato i opada kosa
ovako mladi ljudi mogu da ocekuju nesto...ali je problem jako veliki u navikama...ne smes covece da se nerivras,da pusis,da jedes masnu hranu,da se opterecujes...

E nalupao si se i ostao ziv ... kosa uvek raste samo je kod onih sto opada ona sve slabija i slabija i tanja i kraca, dok se totalno ne smanji ALI folikule dlake UVEK postoje i ne izumiru!petars89 napisao:kosa moze da izraste ako se krene u ranom stadiumu...ne moze covek od 35 godina nesto puno da ocekuje ako je nacisto celav...zato sto su mu odavno izumrle celije...i tu se radi transplantacija
I celavost kod muskaraca se ne javlja "zbog slabe cirkulacije" nego zbog genetske predispozicije da folikuli dlake na odredjenom delu glave vezuju dihidrotestosterone i zbog toga kosa biva sve slabija i slabija dok se na kraju totalno ne smanji.
---------------------
Oni kojima je Pilfud 5% skup nemorate da placate te skupe Farmaceutske marke i marze mozete u svakoj Boljoj apoteci da trazite 5% minoksidil koji oni sami prave to je potpuno isto. U BG-u u drzavnim apotekama imate i dosta je jeftinije a isto je.
genetika nema nikakve veze! raspitaj se...svako ce ti reci da to nije tacno
meni niko u familiji od cukun dede i sa majcine strane i sa oceve nije imao problem sa kosom..pa evo ja sam imao i uspesno sam resio sa minoxidilom od 5%
meni niko u familiji od cukun dede i sa majcine strane i sa oceve nije imao problem sa kosom..pa evo ja sam imao i uspesno sam resio sa minoxidilom od 5%
Genetika je glavni uzrok kod muske celavosti ali postoje i drugi oblici i razlozi za opadanje kose pored ovog (i kod muskaraca i kod zena) tako da je moguce da je kod tebe neki drugi razlog za opadanje kose a ne taj
mene ovakvi problemi zaobilaze,kada primetim da sa osobom ne mogu izaci na kraj...ali ubedices ti sama sebe jednog dana
pozz
pozz
Gde se moze kupiti ili naruciti minoxidil ?Postoji li razlika izmedju pilffuda i minoxidila ?
Koristio sam taj minodxil 5%,delovao,kosa mi se znatno popravila,za 6 meseci ,ali pocele su da rastu dlacice iznad obrva,kako i pise da je moguce rast dlacica na neobraslim povrsinama,prestao da ga koristim i ostao na zaliscima,Aminexil ampule probane nista,kao navodno dobili lek koji utice na regenraciju maticnih celija kose tacnije iz kozmetike Loreal supstanca koja se zove STEMOKSIDIN jedino nam to ostaje kao nada za prestanak opadanja kose,kazu provereno na ljudima,znaci jos samo da ga puste u prodaju,do tada cekamo mi celavi cekamo 

imam 2 pitanja:
1. Ima li neko isksutva u vezi brade, da li moze pomoci ista, imam slabu bradu bas, a imam 21 godniu?
2. Je li isto pilovit i minoxidil?
1. Ima li neko isksutva u vezi brade, da li moze pomoci ista, imam slabu bradu bas, a imam 21 godniu?
2. Je li isto pilovit i minoxidil?
Budi srecan sto imas slabu bradu 
Mene interesuje nesto drugo,imam 25 godina i kosa mi se dosta proredila (oduvek imam losu kosu,tanku i brzo se mastila) i imam velike zaliske, citao sam na nekim forumima da Minoksidinom ne moze se podsteci rast kose u predelu zalizaka,dok na drugim mestima citam da moze,pa sad sta je od toga istina ?
Inace imam problem i sa masnom kozom lica,ne znam dal to ima veze jedno sa drugim ili ne,al da napomenem ...

Mene interesuje nesto drugo,imam 25 godina i kosa mi se dosta proredila (oduvek imam losu kosu,tanku i brzo se mastila) i imam velike zaliske, citao sam na nekim forumima da Minoksidinom ne moze se podsteci rast kose u predelu zalizaka,dok na drugim mestima citam da moze,pa sad sta je od toga istina ?

Inace imam problem i sa masnom kozom lica,ne znam dal to ima veze jedno sa drugim ili ne,al da napomenem ...
Dal ce meni neko da odgovori ? Ima li neko br. neke apoteke gde moze da se kupi Minoksidil tj da se naruci ?
Pozdrav svima, novi AGA pacijent je medju vama
Dakle, kratki istorijat desavanja. Trideset mi je ljeta i genetika polako ali sigurno dolazi po svoje
Moj rodjeni buraz je celavko, deda sa majcine strane bio, onda neki pradeda sa oceve...to je dovoljno sasvim za neminovno sudbinu
Posto se proces naglo ubrzao posle jedne stresne situacije koju sam imao prosle godine, odlucih da vidim sta mi je ciniti kako bi se sudba usporila, ako je moguce
Buduci da sam iz Nisa odem do one klinike Dr Vais na skeneroskopski pregled temena glave i kose. Posle cavrljanja, ustanovise masno teme glave i III fazu androgene alopecie i napisase mi sijaset ampula, tableta, sampona i stimulisanja bio-zrakom, i kako da se tretira i svasta nesto (davno bilo)
... Saberem ti ja ono sve lepo, kukala ti majka, ispade basnoslovna suma novca koju ja nemam. Batalim to i poslusam savet nekog "obicnog smrtnika" i uzmem Nerilex(sampon i losion). Koristio to godinu danan,bukvalno svaki dan, nikakve promene i batalio. I sad, citajuci po forumu odlucim da ubacim minoksidil 5%, tj. pilfud ili u kom sastavu vec dolazi na nasem trzistu? E sad, posto je teme, a ujedno i sama kosa, jelte masna ubitacno (toliko da mi vec u toku sutrasnjeg dana posle pranja bude kao da nisam ni prao) razmisljam cime bih to mogao prethodno da ocistim teme kako bih naneo minoksidil, jer pretpostavljam da se ne nanosi na masno teme!? Burazer (posto mu cela sija od masnoce) hteo da regulise malo to, ode u apoteku i posle skeneroskopskog mu preporucise S+L plusactive (cleansnig treatment) penu. Jos nije poceo da je koristi, a posto nam je ista sudba i ja se razmisljam da uzmem istu, za pre minoksidila. Sta vi dragi AGA-ovci mislite o tome?

Dakle, kratki istorijat desavanja. Trideset mi je ljeta i genetika polako ali sigurno dolazi po svoje

Minoxidil 5 % je hemija lek kao i svaki drugi nakon izvesnog vremena prestace da deluje.i nije trajno poboljsanje kose vec samo dok se koristi,nakon prestanka kosa vraca se u prvobitno stanje
Ti si ga pretpostavljam koristio ili....? Ma nemam ja nikakve iluzije o trajnom poboljsanju, ali sam zaintrigiran posto vidim da je to lek koji se ucestalo prepisuje od strane dermatologa/kapilitologa, a i na forumu se od svih varijanti najvise diskutuje o njemu. Zato sam i izneo svoju pricu i rad sam ga isprobam, pa rekoh da vidim ovdasnja misljenja i iskustva.....poucen vec ranije time da se ovde zaista mozes informisati valjano!
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 30, 2014 9:43 pm
Minoxidil od 5% Rogaine se mozda moze kupiti negde u Beogradu?
Zna li neko?
A ako ne gde se moze naruciti online? Hvala, ako se nadje neki junak te odgovori na ova pitanja.
Zna li neko?
A ako ne gde se moze naruciti online? Hvala, ako se nadje neki junak te odgovori na ova pitanja.