follicle napisao:petars89 napisao:
ha! ja sam svoj problem sa kosom resio druze...i ja se ne nerviram! pricas sa buducim doktorom psihologom

nemam nameru da se rasparavljam s vama,samo vam skrecem paznju oko nekih stvari koje netacno pricate...to je sve

Drago mi je sto si resio svoj problem samo bih te jos jednom zamolio da mi kazes sta je to netacno sto sam ja napisao?
Inace ne postoji preparat koji moze da stimulise rast nove kose, kod muske celavosti usled delovanja dht (muskog hormona) ciklus rasta i opadanja kose se ubrzava, kosa se istanjuje, koren kose slabi, vlas kose postaje sve tanja i na kraju bude jedva vidljiva i bez pigmenta i posle toga rast prestaje. Minoxidil i slicni preparati mogu da uspore i vrate unazad ovaj proces tako da na kraju izgleda kao da se nova kosa pojavila a ustvari to je stara samo ojacana.
'' Pa problem je u vama Srbima,jer je vama jako naporan inat i sueta

problem je sto ste navikli vekovima da zivite u njivama i sumama,i da obradjujete zemlju.Ja zivim u San Diegu,gde su prisutni jako cenjeni doktori,koji daleko znaju bolje od svih nasih dermatologa,i nije im novac na prvom mestu! to je jako vazno '' A taj minoxidil nije proizveden u Srbendi...i taj dermatolog nas/vas nije ucio skolu koju je Srdenda izmislila,vec pravo EU...i sta se stalno cudite,kad vam je sve stavljeno sa strane od drugog...
Ja sam u San Diego otiso da zivim,jer kresem ruze i imam 2.500$ platu,a u srbiji radim kao konj za 300e...a to samo vi mozete i niko drugi...
Zavrsili smo sa prvim stvarima...
Sto se tice drugi stvarima,da vam pojasnim gde lupate. Uzmite malo procitajte strane sajtove na kojima cete naci jako uticajne odgovore (yahoo answers),pa cete videti i na youtubu video klipove gde covek sam sebe slika mesecima,kako je koristio minoxidil i kako mu je kosa izrasla...
Decenijama medicina prica da i rak ne moze da se izleci...el vam je to poznato? pa sto onda ljudi u prirodi lece sve bolesti ?
Trce! lupili ste stahovito to da coveku opada kosa zbog genetike...ja vas opet pitam...zasto bi meni pocela kosa da opada (a resio sam taj problem) a mom ocu ne??? meni ni cukun deda nije bio celav...imam slike od pre 100 godina ? i ljudima nije pre toliko kosa ni opadala da budemo jasni...
Ako ste ovde dosli da nekom solite pamet,i da obmanjujete ovde mucenike,koji su zeljni istine...povucite se sa ovog sajta,najlepse bi vam zeleo.
Ako imate jos neka pitanja,slobodno me pitajte,rado cu vas posavetovati
sve najbolje