Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
nisam siguran baš za hidrogen pošto je to moja bivša cura probala za one dlačice kod pupka, samoinicijativno, i završila je sa belom štraftom na kožicinnamon girl napisao:Jedna moja rodjaka (srednjoskolka) me je pitala za savet cime da izbeli dlacice na rukama. Nece da ih depilira. Ja sam cula da neke zene izbeljuju dlake hidrogenom. Da li ima neko drugo efikasno sredstvo za to osim hidrogena i koje jacine treba da bude hidrogen?
videla sam u liliju da imaju neko sredstvo za izbeljivanje dlacica, mozda je bolje ipak da se proba to nego hidrogencinnamon girl napisao:Jedna moja rodjaka (srednjoskolka) me je pitala za savet cime da izbeli dlacice na rukama. Nece da ih depilira. Ja sam cula da neke zene izbeljuju dlake hidrogenom. Da li ima neko drugo efikasno sredstvo za to osim hidrogena i koje jacine treba da bude hidrogen?
I ja imam problema sa dlakama, na grudima mi i ne smetaju toliko, ali na ledjima me strano nerviraju. Evo bas sam juce otisao u apoteku i kupio trake za depilaciju, kostaju oko 300 din i odradile su posao.danijel napisao:ja imam problema sa dlakama na ledjima i rukama tj bicepsu i ramenima pa nemam para za lasere i te munjepa bih da pitam zene posto se one dosta depiliraju s cime?koliko kosta?i gde ima da se kupi vosak ili sta vec!:D hvala unapred
Svaka čast spy na odgovoru, to je to..spy napisao:Da,mozda ste i u pravu ali u danasnje vreme su u i zene maljavije nego ranijih godina,tako da bismo i mi zene mogle malo drugacije da razmisljamo.Hajde da pustimo sve svoje dlake i potrazimo momke kojima se to dopadaNe sumnjam da ih ima ali koliko?Sta mislite o ovome?
Postoji krema za izbeljivanje dlazica, ako nekog zanima mogu da se raspitam kako se zove.cinnamon girl napisao:Jedna moja rodjaka (srednjoskolka) me je pitala za savet cime da izbeli dlacice na rukama. Nece da ih depilira. Ja sam cula da neke zene izbeljuju dlake hidrogenom. Da li ima neko drugo efikasno sredstvo za to osim hidrogena i koje jacine treba da bude hidrogen?
NemaOdMeneNista napisao:Radio sam depilaciju toplim voskom i pojavile su mi se kao neke bubuljice sa unutrasnje strane laktova sta da mazem da bi mi to proslo?i ako bi opet radio depilaciju el bi opet izasle ili...?I Da li da probam sa VEEt kremom da li bi se na tom mest pojavila reakcija?I sta je dobro za oziljke od bubuljica owih ??