Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Da,mozda ste i u pravu ali u danasnje vreme su u i zene maljavije nego ranijih godina,tako da bismo i mi zene mogle malo drugacije da razmisljamo.Hajde da pustimo sve svoje dlake i potrazimo momke kojima se to dopada Ne sumnjam da ih ima ali koliko?Sta mislite o ovome?
I ja ih imam svuda ( najmanje na glavi ) - grudi , ruke , ramena ,vrat .. hvala bogu nema ih na ledjima
Ne znam kakva je moda , ali svakako ne bih zeleo da sam cosav
pilule za sprecavanje rasta dlachica koliko ja znam rade na principu blokiranju mushkih polnih hormona koji podstichu maljavost
stoga ako si dechkitj ne bi smeo nikako da ih pijesh
jer moze da se desi da degradirash dlake
ali i sve druge efekte testosterona
kao shto je mushki tip gradje
[quote="spy"]Da,mozda ste i u pravu ali u danasnje vreme su u i zene maljavije nego ranijih godina,tako da bismo i mi zene mogle malo drugacije da razmisljamo.Hajde da pustimo sve svoje dlake i potrazimo momke kojima se to dopada Ne sumnjam da ih ima ali koliko?Sta mislite o ovome? [/quote]
Ne slažem se da je ispravno tako dokono zaključivati analogijom posmatrajuci depilaciju žena i muškaraca. Takoreći sve žene koriste šminku, a na drugoj strani, takoreći nijedan muškarac to ne čini (sem na TV recimo) itd. Mene lično takav pokušaj uvođenja "ravnoravnosti" gotovo nervira. S druge strane, primetio sam da se ovaj forum koristi neretko i kao okvir za reklamiranje različitih usluga i proizvoda, pa i za reklamiranje kozmetičarskih usluga. Ja ne želim da polemišem sa nekim ko ima na umu marketing, reklamu, dakle lični interes za sticanjem novca, već govorim o nečemu drugom. Oduvek je tako i oduvek će tako biti, da žene privlače muškarce svojom lepotom, a da muškarci privlače žene svojim šarmom, romantikom, senibilitetom. Kada muškarci pokušavaju da privlače žene svojom lepotom, ili žene počnu da gledaju da li su muškarci depilirani ili ne... mnogo štošta od vrednosti i vrlina čovečanstva pašće u zaborav, da ne upotrebim neke teže reči
Poslednja izmena od informacija u Uto Jul 17, 2007 11:37 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
BlueAngel napisao:Da vas pitam!
Da li pilule mogu da piju i muskarci?
Koje pilule mi vi preporucujete???
Ovde bar na zapadu, na kutijici (pr. Diane 35) lepo VELIKIM slovima pise da muskarci NE smeju upotrebljavati te hormonalne preparate (anti bebi) Ne znam zasto na Yasmin-u to ne pise kao upozorenje?!?!
Uh ja imam 21 godinu.. Maljav sam po grudima ali meni se to totalno svidja jer je skroz fazonski,naime kao neki orao izgleda nism preko celih grudi nego bash kao rasirena krila orla nbtno Bitno da mi to ne smeta,ono sto me nevira je sto su po ledjima krenule da mi izlaze one svetle dlacice na pojedinim mestima,kao neke male grupice! A NAJVISE ME PLASI to sto kada se gledam na ogledalu,po suncevoj svetlosti vidim po vratu one izbocine iz kojih izlaze dlake i vide se majusne skroz bele dlacice.. Po tom istom suncevom svetloscu se vide iste takve majusne dlacice cak i na nosu i jagodicama ali to me ne brine jer nema onih ''izbocina'' a ovo me zaista plasi.. Da li ce iz tih ''izbocina'' vremenom izbiti dlake? Ja se naime nisam obrijao barem 2 godine,samo kratim bradu sa trimerom,ono ispod kratim na keca a samu bratu na 5-6 jer obozavam bradu i ne bih mogao da se zamislim bez toga.. Ponegde izadje iz tih izbocina neka sivkasta dlacica i ja je iscupam pincetom dosta lako.. Da li je moguce da se te izbocine uklone i da se spreci spreci moguci rast dlaka? S'obzirom da imam 21 godinu koliko mogu da ocekujem povecanje maljavosti po ledjima? Please help Hvala unapred!