krpelj
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Re: krpelj
To jednostavno nije tačno, nema nikakvog masovnog slanja na VMA.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 08, 2018 3:05 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
da updejtam,
bio sam po doktorima danas , i zakao sam intervenciju za ponedeljak u nekoj privatnoj poliklinici, hvala na odgovorima!
bio sam po doktorima danas , i zakao sam intervenciju za ponedeljak u nekoj privatnoj poliklinici, hvala na odgovorima!
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Ко год да је за крпеља питао у неком дому здравља сви одмах шаљу у ВМА као да се ради о атомској физици. То је тако.
Dejanbg napisao:To jednostavno nije tačno, nema nikakvog masovnog slanja na VMA.
Ne nije tako, i ako si pratio medije bio je čuveni slučaj gde su dete sa krpeljom prošetali na par mesta, a na VMA ga nisu slali.
Nema nikakvog masovnog slanja na VMA.
Poslat je dopis svim zdravstvenim ustanovama da su sve obavezne da uklanjaju krpelje.
E to je tako, jednostavno si napisao netačnu stvar sad verglaj dosutra da to zamaskiraš.
Nema nikakvog masovnog slanja na VMA.
Poslat je dopis svim zdravstvenim ustanovama da su sve obavezne da uklanjaju krpelje.
E to je tako, jednostavno si napisao netačnu stvar sad verglaj dosutra da to zamaskiraš.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Видео сам шта се дешава и углавном не пратим медије који 80% износе неистине.
А то са дописима баш је битна ствар. Као оно када ти лекар да упут за вађење крви ради анализе хормона штитне жлезде, а онда ти у лабораторији кажу да годинама немају реагенсе - и то тек пошто ти узму крв. Ти онда одеш и приватно урадиш анализе и покушаш да рефундираш трошак и наравно не може јер си то могао да урадиш тамо где си добио упут јер није тачно да немају реагенсе.
А то са дописима баш је битна ствар. Као оно када ти лекар да упут за вађење крви ради анализе хормона штитне жлезде, а онда ти у лабораторији кажу да годинама немају реагенсе - и то тек пошто ти узму крв. Ти онда одеш и приватно урадиш анализе и покушаш да рефундираш трошак и наравно не може јер си то могао да урадиш тамо где си добио упут јер није тачно да немају реагенсе.