Naime ,pre jedno 2 nedelje me je ujeo krpelj za penis...
I ja da bih ga izvadio momentalno , pinceta,haos,izvadim ga ja nekako iz 5 delova...
i sada natekne malo , kontam normalno je posle krpelja , posle 2 nedelje imam kao neku kvrdzicu malu , i belu tacku(lici na gnoj) ....
zanima me kod kog lekara bih trebao da idem...znaci ima mala kvrdzica, ko da nisam dobro izvadio.... Hvala unapred.
krpelj
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: krpelj
Чини ми се да се крпељима баве само у ВМА. Просто не могу да верујем али изгледа да је тако. Да ли си имао црвенило око места уједа?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 08, 2018 3:05 am
crvenilo samo 1-2 dana, zato sam ja i mislio da je sve ok , medjutim , sada imam kvrdzicu i belu tacku...
nego zanima me sta da radim sada , treba da idem kod mog lekara pa trazim uput ili sta?
nego zanima me sta da radim sada , treba da idem kod mog lekara pa trazim uput ili sta?
Kod dermatologa idi, kako i kod kog ne znam jer ne znam odakle si, ali kod bilo kog idi.
Dobro je što si ga izvadio, ako si ga izvadio odmah nema straha od infekcije borelijom.
Ovo je verovatno nastalo jer je ostalo parče nožice, to u principu nije opasno i rešava se.
Dobro je što si ga izvadio, ako si ga izvadio odmah nema straha od infekcije borelijom.
Ovo je verovatno nastalo jer je ostalo parče nožice, to u principu nije opasno i rešava se.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Црвенило је било само мало као бубуљица или веће у облику круга?
Можеш и сада да одеш у ВМА да те погледају али не знам да ли може на упут или мора да се плати.
Можеш и сада да одеш у ВМА да те погледају али не знам да ли може на упут или мора да се плати.