Klnidamicin losion
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm
Re: Klnidamicin losion
Sme li da se koristi losion sa klindamicinom u toku dojenja? U toku trudnoce lice mi se jako lepo ocistilo, ali sada, 5 medeci posle porodjaja, odjednom katastrofa! Ne samo sto je estetski ruzno, nego i boli i jako smeta. Imam malo mitisera u T zoni i uzasnih nekoliko akni koje mi se pojavljuju ispod brade i vilice i u poslednje vreme na obrazima. Slatko skoro ne jedem, inace. Ako klindamicin ne moze kako da resim problem?
jel mogu da nanosim ovo na glavu?
koristim minoxidil za kosu, ali su se u zadnje vreme pojavilo crvenilo i neke bubuljice i male kraste
koristim minoxidil za kosu, ali su se u zadnje vreme pojavilo crvenilo i neke bubuljice i male kraste
Treba da pocnem da koristim ovaj Aknefug oxid wash, pa me zanima (jer sam zaboravila da pitam doktorku) jel mogu njime da skidam sminku ili necim drugim treba da skidam ?
Poslednja izmena od dacko94 u Sre Dec 24, 2014 8:11 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Treba da pocem da koristim Aknefug oxid wash pa me zanima da li mogu njime da skidam snimku ( zaboravila sam da pitam doktorku) ili treba nesto posebno da uzmem za skidanje sminke pa tek njega da koristim