Klnidamicin losion

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

iva015
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od iva015 »

Kao na primer,kojih?
mala garava
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm

Post od geronimo01 »

upravo sam saznao,probaj sa cinkovom masti-kremom ili pastom ,nešto od tog,znam da je cinkova...,ja upotrebljavam klindamicin i betrion,ali ću sad i ja probat tu cinkovu...
branislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 26, 2005 4:11 pm

Post od branislava »

ja sam pre godinu dve koristila klindamicin losion ali ne alkoholni,vec je klindamicin bio rastvoren u destilovanoj vodi,mogu ti to napraviti u apoteci... davalo je rezultate jedno 2-3 meseca,a kasnije sam valjda postala imuna i prestala sam ga koristiti...nije neko trajno resenje
geronimo01
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:54 pm

Post od geronimo01 »

to može nastati od stresa-šoka,prehrane i nervoze,izbjegavati masno,ljuto,papreno,alkohol-žestoki,pratilice u neutralnom sapunu-rekli meni doktori
biksna
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jul 26, 2007 1:19 am

Re: Klnidamicin losion

Post od biksna »

Sme li da se koristi losion sa klindamicinom u toku dojenja? U toku trudnoce lice mi se jako lepo ocistilo, ali sada, 5 medeci posle porodjaja, odjednom katastrofa! Ne samo sto je estetski ruzno, nego i boli i jako smeta. Imam malo mitisera u T zoni i uzasnih nekoliko akni koje mi se pojavljuju ispod brade i vilice i u poslednje vreme na obrazima. Slatko skoro ne jedem, inace. Ako klindamicin ne moze kako da resim problem?
markonni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 7:59 pm

Post od markonni »

jel mogu da nanosim ovo na glavu?
koristim minoxidil za kosu, ali su se u zadnje vreme pojavilo crvenilo i neke bubuljice i male kraste
dacko94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 24, 2014 7:55 pm

Post od dacko94 »

Treba da pocnem da koristim ovaj Aknefug oxid wash, pa me zanima (jer sam zaboravila da pitam doktorku) jel mogu njime da skidam sminku ili necim drugim treba da skidam ?
Poslednja izmena od dacko94 u Sre Dec 24, 2014 8:11 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
dacko94
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 24, 2014 7:55 pm

Post od dacko94 »

Treba da pocem da koristim Aknefug oxid wash pa me zanima da li mogu njime da skidam snimku ( zaboravila sam da pitam doktorku) ili treba nesto posebno da uzmem za skidanje sminke pa tek njega da koristim :)
Odgovori