Hajde pomozite / masna koza i akne

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

toxicenvy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 19, 2006 5:38 pm

Post od toxicenvy »

N2 napisao:veo ljudi nako nekog vremena i moje lice pocelo da se smiruje.
kupila sam prije nedelju dana vichy normaderm kremu i gel za umivanje i mogu vam reci da ima nekih rezultata u odnosu na sve ostalo sto sam koristila do sada.
eto toplo preporucujem gel i kremu,nadam se da ce jos nekome pomoci.
pozdrav :D
Koristim 2 % rastvor klindamicina i on efikasno cisti lice a i uklanja crvenilo........kupite u svim apotekama, cena do 150 din....takodje. koliko kosta vichy krema za masnu kozu i gel za umivanje? Hvala.......sta mislite o chanel t-matte fluidu? je li ga neko koristio......mislim da kosta 2100 din?
toxicenvy
Novi član
Novi član

Post od toxicenvy »

toxicenvy napisao:
N2 napisao:veo ljudi nako nekog vremena i moje lice pocelo da se smiruje.
kupila sam prije nedelju dana vichy normaderm kremu i gel za umivanje i mogu vam reci da ima nekih rezultata u odnosu na sve ostalo sto sam koristila do sada.
eto toplo preporucujem gel i kremu,nadam se da ce jos nekome pomoci.
pozdrav :D
Koristim 2 % rastvor klindamicina i on efikasno cisti lice a i uklanja crvenilo........kupite u svim apotekama, cena do 150 din....takodje. koliko kosta vichy krema za masnu kozu i gel za umivanje? Hvala.......sta mislite o chanel t-matte fluidu? je li ga neko koristio......mislim da kosta 2100 din?
pravi naziv je Precision T-Mat Shine Control ......sorry
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

toxicenvy napisao:Koristim 2 % rastvor klindamicina i on efikasno cisti lice a i uklanja crvenilo........kupite u svim apotekama, cena do 150 din....takodje. koliko kosta vichy krema za masnu kozu i gel za umivanje? Hvala.......sta mislite o chanel t-matte fluidu? je li ga neko koristio......mislim da kosta 2100 din?
Krema je 1300din., gel ne znam, ima po apotekama testera pa probaj, krema ce ti sigurno prijati, ali za gel, ja sam probao testere i lice mi se upalilo, pa sam ostao na sebamed clear face sapunu koji je oko 270din. Gel mi je isuvishe jak, ima i sitne granulice u njemu.
toxicenvy
Novi član
Novi član

Post od toxicenvy »

makki napisao:
toxicenvy napisao:Koristim 2 % rastvor klindamicina i on efikasno cisti lice a i uklanja crvenilo........kupite u svim apotekama, cena do 150 din....takodje. koliko kosta vichy krema za masnu kozu i gel za umivanje? Hvala.......sta mislite o chanel t-matte fluidu? je li ga neko koristio......mislim da kosta 2100 din?
Krema je 1300din., gel ne znam, ima po apotekama testera pa probaj, krema ce ti sigurno prijati, ali za gel, ja sam probao testere i lice mi se upalilo, pa sam ostao na sebamed clear face sapunu koji je oko 270din. Gel mi je isuvishe jak, ima i sitne granulice u njemu.
Hvala na odgovoru, sigurno cu probati kremu ,a videcu za gel, posto koristim onaj iz nivea man kolekcije, kao i jedan na bazi algi (handmade) i jedan na bazi prirodnih sastojaka (Lavere).....videcu.....moja sledeca krema je vichy normaderm.....jeste li znali da nesto iz kolekcije vichyja za lice reklamira i nasa Marina Bukvic? Mislim da je neka narandzasto bela kolekcija u pitanju....Pozdrav
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Ona reklamira bas normaderm
N2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 5:49 pm

Post od N2 »

skvo napisao:Ona reklamira bas normaderm

ne znam zbog cega mislis da je ovo reklama,ja sam samo napisala svoje iskustvo,a koristila sam i taj klindamicin losion i mnoge druge ali nista.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ne, ne ne... rekla sam da marina bukvic reklamira normaderm
N2
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 08, 2006 5:49 pm

Post od N2 »

skvo napisao:Ne, ne ne... rekla sam da marina bukvic reklamira normaderm

izvinjavam se moja greska,nisam sve procitala :oops:
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Post od iwancica »

S obzirom da svi hvalite doktora Milojevica, jel moze neko da mi napise njegov kontakt telefon ?!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ma ne hvale, nego reklamiraju, verovatno je to sve ista osoba... pogledaj nickove miamia, biljabilja...
Treba ih banovati!!!
iwancica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Maj 23, 2006 12:30 am

Post od iwancica »

skvo napisao:Ma ne hvale, nego reklamiraju, verovatno je to sve ista osoba... pogledaj nickove miamia, biljabilja...
Treba ih banovati!!!
Znaci i reklamama se bave, ja sam mislila da se ovde zaista pomaze ljudima.. Pa zar ga i doktor Dott.Pietro iz Rima reklamira??!!

By the way Skvo, kako tvoja koza, jel se manje masti? Jesi pogledala onaj puder za lice?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Pogledala sam puder, ali trenutno imam 3 pudera, koji se nisu najbolje pokazali,i taj mf creme puff,koji mi je ok, pace deborah sacekati povoljnije prilike u novcaniku.
I dalje se mnogo,mnogo mnogo masti, ali su pore manje, imam manje mitesera, i tek ponekad neku bubuljicu...treba uskoro da idem na kontrolu...
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

skvo napisao:Ma ne hvale, nego reklamiraju, verovatno je to sve ista osoba... pogledaj nickove miamia, biljabilja...
Treba ih banovati!!!
Tako je, reklamiraju, i nisu jedini, sve ih je vishe, a postovi im stoje, skvo za moderatora !! :P
makki
Aktivan član
Aktivan član

Post od makki »

Biljabilja napisao:Super je što mislite da ga reklamiram, naravno da ga reklamiram kada mi je čovek promenio život. Ne bolje je da govorim uvijenim jezikom i da ne prenesem sopstveno iskustvo da mi vi ne biste zamerili :x
prof. Milojevicu mora da ide prodaja kada morate s 5 naloga i 15 postova da hvalite vash proizvod i vashu genijalnost. Sramota.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ne nego se odjednom pojavi x osoba koje samo i iskljucivo postuju reklamne poruke.... nismo bas toliko glupi
Zaključana tema