Hajde pomozite / masna koza i akne
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
U pravu si, i ja sam pretrazio razne shopove i nema, izgleda da ima neshto u onome shto pricaju na acne.org linku koji si ostavio da se ne proizvodi vishe.sacramento napisao:Makki!!!
Ni tu se ne moze kupiti vidio sam ja to odavno,tu stoji slika i cena ali nema ga ,evo ti primer jednog drugog proizvoda pa usporedi ovde isto imas cenu ,ali i da ga kupis tj.stavis u korpu kod dermafine nema...
http://store.yahoo.com/physlabs/017812.html
Jedino nadjoh ovde http://cgi.ebay.com/Dermafina-Acne-Trea ... dZViewItem
Bez obzira shto pishe da shalje samo u USA, ako se dogovorish sa prodavcem i dash najjacu cenu slace ti i van USA-a, a cena je za sad 41$, dok je po shopovima 49$, tako da ima prostora za ponude.
Evo novih ponuda na ebay-u, ima ih trenutno 3, ako sad nishta ne uradish onda stvarno...
http://search.ebay.com/search/search.dl ... =dermafina

-
- Stalni član
Hvala makki,ali i to sam pokusavao pre jer se jedino preko e.bay moze kupiti ALI mi se dogada sledece 1. jednostavno ne mogu se registrovati non stop mi izbacuje na kraju no valid e-mail sa bilo kojim mojim e-mailom da se pokusam registrovati,a 2. ja sam u Skandinaviji ,a ne salju izvan USA
" Available to United States only"
" Available to United States only"
Evo ja sam se upravo registrovao bez ikakvih problema na yahoo mail-u. Obrati paznju na dve stvari:
1. U izboru zemlje iz padajuceg menija izaberi See All Countries, nakon cega cesh moci da izaberesh Svedsku, Dansku, Norvesku.
2. Kad jednom upishesh e-mail, imash polje ispod da potvrdish taj e-mail, copy/paste radi, ali cim izadjesh iz polja obrishe se, stoga morash to polje otkucati rucno.
I sve tri ponude koje su trenutno na e-bay, na njima pishe Ships to: Worldwide, shto znamo shta znaci. Shalju u Srbiju, a kamoli vama Shvedjanima
1. U izboru zemlje iz padajuceg menija izaberi See All Countries, nakon cega cesh moci da izaberesh Svedsku, Dansku, Norvesku.
2. Kad jednom upishesh e-mail, imash polje ispod da potvrdish taj e-mail, copy/paste radi, ali cim izadjesh iz polja obrishe se, stoga morash to polje otkucati rucno.
I sve tri ponude koje su trenutno na e-bay, na njima pishe Ships to: Worldwide, shto znamo shta znaci. Shalju u Srbiju, a kamoli vama Shvedjanima

-
- Stalni član
Ok,Makki uspio sam se konacno registrovati i postaviti pitanje prodavcu da li salje za Norvesku i dobio odgovor od njega ,on salje,i kosta 20 dolara,ali ne zna jer ima Norveska restrikcije tj.ne moze se uvesti tacno taj proizvod jer ima razlike od drzave do drzave uneku mozes uvesti odredeni proizvod u neku ne sto mi je poznato od pre jer sam pokusavao naruciti neke druge proizvode pa sam neke mogao dobiti neke ne,ali ja cu reskirati pamakar oni vratili nazad.
Evo njegovog originalnog odgovora,a tebi makki hvala na pomoci.
Hi! Shipping to Norway is $20.05 US dollar, I don't know if there is a restriction or fees that might apply in your country.
Hi! Shipping to Norway is $20.05 US dollar, I don't know if there is a restriction or fees that might apply in your country.
arwena napisao:u principu trebalo bi sve da se iskontrolishe pre uzimanja diane35, ali mene je dermatolog samo poslao na obichan ginekoloshki pregled. ja sam se prvo obratila dermatologu.Lola* napisao:pitanje oko Diane 35--da li za te tablete treba pitati dermatologa ili ginekologa?!?!
I je l moraju hormoni da se kontrolisu za njih?!
inache diane se kupuju bez recepta, ali nikako ne preporuchujem uzimanje bez konsultacija.
jel mozesh da mi kazesh o kom je proizvodu rech, da li i gde se moze kupiti kod nas, koliko koshta, etc.N2 napisao:malo su mi bubuljice prosle,koristila sam benzol peroksid neki gel zove se benzaknen 5%
Benzaknen gel je njemacki,ja sam ga kupila u apoteci ,ne znam gdje zivis,pitaj po apotekama mozda ga ima neka ili nesto slicno sto sadrzi benzol.

Za koliko si ugovorio cenu proizvoda?sacramento napisao:Ok,Makki uspio sam se konacno registrovati i postaviti pitanje prodavcu da li salje za Norvesku i dobio odgovor od njega ,on salje,i kosta 20 dolara,ali ne zna jer ima Norveska restrikcije tj.ne moze se uvesti tacno taj proizvod jer ima razlike od drzave do drzave uneku mozes uvesti odredeni proizvod u neku ne sto mi je poznato od pre jer sam pokusavao naruciti neke druge proizvode pa sam neke mogao dobiti neke ne,ali ja cu reskirati pamakar oni vratili nazad.
Ne verujem da moze postojati ogranicenje na carini, jedino ako ti carinik drpi paket, shto se u Srbiji deshava

-
- Stalni član
Evo sad dosao sa posla i one obadve ponude kupi odma su prodane sad je ostala jos samo jedna,a tu je ko da vise,ufffffffff sad ko zna koliko ce ispasti cena na krajuza tu zadnju ,a ono bilo povoljno kupi odma 25 dolara i postarina 20.45 zajedno i vozi.
A sto se tice carine makki nisam mislio da ce neko drpiti nego jednostavno ako u tom i tom kozmetickom preparatu ima neka kemikalija koja nije dozvoljena za uvoz u pojedinu zemlju ne mozes uvesti taj proizvod vrate ga nazad.
A sto se tice carine makki nisam mislio da ce neko drpiti nego jednostavno ako u tom i tom kozmetickom preparatu ima neka kemikalija koja nije dozvoljena za uvoz u pojedinu zemlju ne mozes uvesti taj proizvod vrate ga nazad.
-
- Stalni član
Ne muljasacramento napisao:Evo sad sam ponudio cenu trenutno je 25 dolara,a koliko ce ispasti na kraju ko zna,samo proverio sam sad zvanicnu cenu postarine i pise 15.50 dolara za Norvesku ,a on rekao 20.05 mulja odma na pocetku:)))

Mada mozda i mulja, mada amerima koji dolar manje vishe ne znaci puno

Inace ostala je koliko vidim samo jedna ponuda od 3 koliko ih je bilo. 2 koje su prodate su pored BID-a imale i striktnu cenu, koju kad ponudish, odma ti prodavac prodaje proizvod, ali je neko vec pristao na tu cenu

Ha, ladno nisam video tvoj prethodni post, a forum nema edit.
Ma i ako ne iskoristish sad, bice sigurno josh ponuda, vidish koliko ih je samo u par dana bilo, samo prati i cesto obilazi sajt, da odma uzmesh kad ima striktna cena. Prijavi se na opciju "Save this search to Favorites and get an email when new matching listings appear on eBay."
Znam ja da nece krasti u Norveshkoj, ali ti kazem da se u Srbiji to cesto deshava. I ne verujem da ce carina praviti probleme, jedino ti moze uzeti neki evro vishe
Ma i ako ne iskoristish sad, bice sigurno josh ponuda, vidish koliko ih je samo u par dana bilo, samo prati i cesto obilazi sajt, da odma uzmesh kad ima striktna cena. Prijavi se na opciju "Save this search to Favorites and get an email when new matching listings appear on eBay."
Znam ja da nece krasti u Norveshkoj, ali ti kazem da se u Srbiji to cesto deshava. I ne verujem da ce carina praviti probleme, jedino ti moze uzeti neki evro vishe

Poshto aukcija traje 5 dana, evo ti jedan savet, nemoj da podizesh cenu uopshte, vec kad ostane recimo 1h do kraja aukcije, stavi vecu cenu od poslednje, dakle prakticno u poslednjem trenutku povecaj...ovaj sahadia2006 je tako izgubio proshli put, znaci neki lik celu akciju nije davao ponude, i samo je na kraju podigao ponudu i sahadia je ostao bez dermafine. Sad je besan 

-
- Stalni član