Glikolna kiselina
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
Evo da ne otvaram novu temu nastavit cu ovdje...
Poceo sam sa tretmanima glikolnom kiselinom i zadovoljan sam. To su 30% kiseline.Napravio sam 6 tretmana, jos bi 4 za bolji ucinak. Ali meni su jos mrlje i fleke izrazene na licu.
Koliko se smiju cesto koristi, odnosno obavljati tretmani glikolnom kiselinom, da li ima ograniceno?
Meni to osobno odgovara jer mi kozmeticarka odmah i ocisti lice (uvijek 1-2-3 akne), a to je bolje svaki tjedan po malo nego svaki mjesec onak strasno ciscenje!
Ja bi najradje dok se to stanje ne popravi napravio jos bar 6 tretmana...
Pitanje: Koliko max tretmana se smije napraviti i koliki razmak izmedu njih?
Poceo sam sa tretmanima glikolnom kiselinom i zadovoljan sam. To su 30% kiseline.Napravio sam 6 tretmana, jos bi 4 za bolji ucinak. Ali meni su jos mrlje i fleke izrazene na licu.
Koliko se smiju cesto koristi, odnosno obavljati tretmani glikolnom kiselinom, da li ima ograniceno?
Meni to osobno odgovara jer mi kozmeticarka odmah i ocisti lice (uvijek 1-2-3 akne), a to je bolje svaki tjedan po malo nego svaki mjesec onak strasno ciscenje!
Ja bi najradje dok se to stanje ne popravi napravio jos bar 6 tretmana...
Pitanje: Koliko max tretmana se smije napraviti i koliki razmak izmedu njih?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
Napravio sam 6 tretmana glikolnom kiselinom od 30%.
To sve u 4 tjedna, znaci otprilike svakih 5 dana.
Moram priznati da sam vise ocekivao! Sve je to ok, fleke su manje vidljive ali...mislio sam da ce se vidjeti jos manje.
Ne mogu reci nista za Muradove kiseline, koje jako hvale.
Oni kazu da je potrebno napraviti BAR 10 tretmana. A jedan tretman kod nas u Hrvatskoj kosta 35 eura za 70%, a 30% dode oko 30 eura. S tim da se ide postepeno od 20%-70%. Vise mi se neda s tim za*ebavat.
Sad sam bio na ciscenju i kad se to smiri za 5 dana idem na mikro dermoabraziju. Bas me zanima sta ce s tim biti!?
Nadam se da necu pogrijesiti s tim!?
Citao sam o tome na forumu ali nek se jos neko javi sa iskustvima sa mikro dermoabrazijom. U kozmetickom salonu kazu da ce mi trebati 4 tretmana.Da li je to bezopasno!?
To sve u 4 tjedna, znaci otprilike svakih 5 dana.
Moram priznati da sam vise ocekivao! Sve je to ok, fleke su manje vidljive ali...mislio sam da ce se vidjeti jos manje.
Ne mogu reci nista za Muradove kiseline, koje jako hvale.
Oni kazu da je potrebno napraviti BAR 10 tretmana. A jedan tretman kod nas u Hrvatskoj kosta 35 eura za 70%, a 30% dode oko 30 eura. S tim da se ide postepeno od 20%-70%. Vise mi se neda s tim za*ebavat.
Sad sam bio na ciscenju i kad se to smiri za 5 dana idem na mikro dermoabraziju. Bas me zanima sta ce s tim biti!?
Nadam se da necu pogrijesiti s tim!?
Citao sam o tome na forumu ali nek se jos neko javi sa iskustvima sa mikro dermoabrazijom. U kozmetickom salonu kazu da ce mi trebati 4 tretmana.Da li je to bezopasno!?