Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Znam mnogo osoba kojima je Sher spasio lice,ali ne ocekuj cuda i rezultate preko noci. Ne,nije poslovanje tipa :34 losiona,44 gelova i 69 kremica.
Kako god,lice treba da ti pogleda dermatolog i da ti da adekvatnu terapiju,nebitno je da li ce to biti Sher . Ovako se eksperimentise na svoju ruku a daju se ne male pare.
To je moje misljenje i ja bih tako uradila da imam problematicnu kozu.
Andjela napisao:Znam mnogo osoba kojima je Sher spasio lice,ali ne ocekuj cuda i rezultate preko noci. Ne,nije poslovanje tipa :34 losiona,44 gelova i 69 kremica.
Kako god,lice treba da ti pogleda dermatolog i da ti da adekvatnu terapiju,nebitno je da li ce to biti Sher . Ovako se eksperimentise na svoju ruku a daju se ne male pare.
To je moje misljenje i ja bih tako uradila da imam problematicnu kozu.
Ok, samo mi je zvucalo kao kotoderma princip, a oni mi se nisu dopali, ako nije tako , tim bolje.
Videcu da u sredu prepodne odem po uput, pa posle da odem na pregled, da vidim st ace mi reci