Crvenilo lica
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Emina je super dete. Tacno je da ima 17 tacaka ali ako dobro uvezbate postupak mozete drenazu uraditi i bar 2 x brze. Moje studentkinje u salonu zaista rade drenazu i po 20 minuta da bi klijent to bolje razumeo s jedne strane a s druge strane limfna drenaza se moze raditi i sporo i uz to postici nesto bolji efekat. Ali uvek je bolje racionalno koristiti vreme i uraditi svaki dan masazu bar 2 x dnevno bar i 5 minuta nego zbog nedostatka vremena izostaviti poistupak nekoliko dana!
Pratite uputstva Emine i javite mi se posle mesec dana.
Pratite uputstva Emine i javite mi se posle mesec dana.
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
Masaza po pravcima limfne drenaze ima za cilj da istisne zaostalu krv iz prosirenih venskih kapilara i isprazni vensko jezero koje se napravilo.
To vensko jezero cini da se izgubi razlika u pritiscima koja normalno postoji izmedju arterijskog i venskog pola u kapilarnoj petlji.
Ako nema razlike u pritiscima- krv ne cirkulise, ona stoji, ne dolazi sveza krv sa kiseonikom i hranljivim materijama u tkivo, a gomilaju se ugljendioksid i raspadni produkti metabolizma.
Tkiva i celije koze trpe zbog novonastale situacije i dolazi do prevremene smrti celija.
Masazom istiskujemo vensku krv iz jezera i vracamo je u korito, podsticemo cirkulaciju i bolju oksigenaciju tkiva-
Verovatno da je za postizanje efekta bolje ponoviti pokrete tri puta, ali mozda i jednom energicni potisak moze razlivenu krv iz venskog jezera da vrati u tokove kapilarnog korita
To vensko jezero cini da se izgubi razlika u pritiscima koja normalno postoji izmedju arterijskog i venskog pola u kapilarnoj petlji.
Ako nema razlike u pritiscima- krv ne cirkulise, ona stoji, ne dolazi sveza krv sa kiseonikom i hranljivim materijama u tkivo, a gomilaju se ugljendioksid i raspadni produkti metabolizma.
Tkiva i celije koze trpe zbog novonastale situacije i dolazi do prevremene smrti celija.
Masazom istiskujemo vensku krv iz jezera i vracamo je u korito, podsticemo cirkulaciju i bolju oksigenaciju tkiva-
Verovatno da je za postizanje efekta bolje ponoviti pokrete tri puta, ali mozda i jednom energicni potisak moze razlivenu krv iz venskog jezera da vrati u tokove kapilarnog korita
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
Mozda bi Vam bilo interesantno da posetite predavanje koje ce se odrzati u udruzenju kozmeticara 02 i 09 07 od 12 do 17 casova, zeleni venac br 2 ulaz kod pasaza prodavnice Djak na prvom spratu o limfnoj drenazi i mikromasazi lica. Drzi uprvo Mr ph Dragana Visnjic. Moja asistentkinja ima shemu ali skiciranu rukom. Mislila sam da fotografisem digitalnom kamerom ali mi treba i pisano uputstvo koje cu nadam se dobiti u elekrtronskoj formi da ne moram da ga prekucavam. Prosle citave nedelje smo izginule na ispitima...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm