Crvenilo lica
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 11:22 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Crvenilo lica
Imam konstantno crvenilo po obrazima, vec godinama...tacnije otkako znam za sebe.Ono se ne javlja samo na povisenim temperaturama, u stresnim situacijama i sl. vec je uvek prisutno,nekad jace a nekad slabije...i u pitanju su samo obrazi.
Zanima me da li se ovaj problem moze ukloniti na neki nacin?Nekom kremom,losionom?
Ukoliko se ne moze trajno otkloniti, molila bih vas da mi preporucite neku dobru kremu u boji za kozu koja bi prekrila ovo crvenilo,a koja se ne bi previse primecivala na dnevnoj svetlosti.
Unapred hvala.
Zanima me da li se ovaj problem moze ukloniti na neki nacin?Nekom kremom,losionom?
Ukoliko se ne moze trajno otkloniti, molila bih vas da mi preporucite neku dobru kremu u boji za kozu koja bi prekrila ovo crvenilo,a koja se ne bi previse primecivala na dnevnoj svetlosti.
Unapred hvala.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Crvenilo lica
Ipak bi bilo bolje ili da Vas vidimo uživo ili da pošaljete sliku mail-om.
Uzroci crvenila mogu biti razni, pa je tako i sa terapijom/negom.
Uzroci crvenila mogu biti razni, pa je tako i sa terapijom/negom.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 11:22 am
Nazalost nisam iz Beograda i nisam u mogucnosti da dodjem na pregled, isto kao sto trenutno nisam u mogucnosti da posaljem sliku.
Moji obrazi nemaju nikakve fleke, niti se vide kapilari.
Neki ljudi ovo moje "rumenilo" smatraju simpaticnim, ali ja zaista zelim da ga se resim..
Bila bih vam zahvalna kada biste mi bar preporucili neke kreme koje bih mogla da koristim ili neku kvalitetnu kremu u boji kojom bih mogla da prekrijem svoj problem.
P.S. Do sada sam koristila tecni puder, ali on ostecuje kozu,a i pored toga jako je uocljiv
Hvala

Neki ljudi ovo moje "rumenilo" smatraju simpaticnim, ali ja zaista zelim da ga se resim..

Bila bih vam zahvalna kada biste mi bar preporucili neke kreme koje bih mogla da koristim ili neku kvalitetnu kremu u boji kojom bih mogla da prekrijem svoj problem.
P.S. Do sada sam koristila tecni puder, ali on ostecuje kozu,a i pored toga jako je uocljiv
Hvala
-
- Saradnik
-
- Saradnik
-
- Saradnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 12:21 pm
Ja imam isto problematicno lice(vec sam pisala)
Kad je stresna situacija,kad je promena toplo-hladno.kad perem kosu sa glavom pognutom dole-ispravim se sva
rumena cak i dekolte...
Kazu slabi kapilari.Mazem kremom Roseline i "pokrivam se Coverderm-om.
Ali ne znam koju kremu antisolarnu da koristim.
Imam masnu kozu lica sa prosirenim porama.
Da li brend Vichy ima antisolarnu kremu?
Kad je stresna situacija,kad je promena toplo-hladno.kad perem kosu sa glavom pognutom dole-ispravim se sva

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Mislim da Coverderm u sebi vec sadrzi zastitu ali ne znam koliku. Vichy ima siroku paletu antisolarnih kremova. Poenta je sto treba cesto da se nanosi i da stiti i od UVA i UVB zraka-ili mineralni sastav ili benzofenoni ili... Za masnu kozu je poseban problem odrediti krem koji vlazi, ne masti i stiti-mozda pokusati sa Hyseke 25+
Pre par dana sam na brodu Siorona prisustvovala prezentaciju Niveine pene sa antisolarnom zastitom. Deluje zanimljivo, lako za nanosenje, vlazno, nemasno i pristuoacne cene. Sp Faktor je 15, ne znam da li ima i vise
Pre par dana sam na brodu Siorona prisustvovala prezentaciju Niveine pene sa antisolarnom zastitom. Deluje zanimljivo, lako za nanosenje, vlazno, nemasno i pristuoacne cene. Sp Faktor je 15, ne znam da li ima i vise
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
-
- Saradnik
Uzmite Hyseki 25 emulziju. Ona je namenjena za masnu kozu.emanuela napisao:Ja imam isto problematicno lice(vec sam pisala)
Kad je stresna situacija,kad je promena toplo-hladno.kad perem kosu sa glavom pognutom dole-ispravim se svarumena cak i dekolte...
Mislim da Vichy nema bas dobar antisolarni krem za masnu kozu. Ja sam pre neki dan isprobao sve njihove antisolarne preparate i za telo su ok, ali za lice Vam je bolja prva varijanta od Uriage-a.