Crvenilo lica

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
php
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 26, 2006 7:41 pm

Post od php »

Zamolio bih vas za savet.Isto imam problem sa crvenilom lica,plus masna koza,plus bubuljice koje izlaze,narocito ukoliko se ne obrijem nakon nekoliko dana.Koristio sam jedno vreme klindamicin i nista.Poceo sam i sa eucerinovom kremom ,losionom i gelom za masnu kozu skoro ali nista.Sta mi preporucujete da radim.
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

php napisao:Zamolio bih vas za savet.Isto imam problem sa crvenilom lica,plus masna koza,plus bubuljice koje izlaze,narocito ukoliko se ne obrijem nakon nekoliko dana.Koristio sam jedno vreme klindamicin i nista.Poceo sam i sa eucerinovom kremom ,losionom i gelom za masnu kozu skoro ali nista.Sta mi preporucujete da radim.
Umivanje 2x dnevno, ujutru i uvece
1. sapunom Lush Fresh Farmacy - www.lush.co.yu 400din. (nezno nanesesh penu na lice i isperesh, bez nekog struganja, trljanja)
2. posle namazesh kremom: Vichy Normaderm (u apotekama 1300din.)

Brijanje cim brada poraste da moze da se brija bez cupanja, ja se recimo brijam svaki drugi dan, cim mi malo izraste da mogu da izbrijam bez iritacija. Preporuka za after shave marke Peer, koshta 80din., ima ga svuda.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

makki napisao:
php napisao:Zamolio bih vas za savet.Isto imam problem sa crvenilom lica,plus masna koza,plus bubuljice koje izlaze,narocito ukoliko se ne obrijem nakon nekoliko dana.Koristio sam jedno vreme klindamicin i nista.Poceo sam i sa eucerinovom kremom ,losionom i gelom za masnu kozu skoro ali nista.Sta mi preporucujete da radim.
Umivanje 2x dnevno, ujutru i uvece
1. sapunom Lush Fresh Farmacy - www.lush.co.yu 400din. (nezno nanesesh penu na lice i isperesh, bez nekog struganja, trljanja)
2. posle namazesh kremom: Vichy Normaderm (u apotekama 1300din.)

Brijanje cim brada poraste da moze da se brija bez cupanja, ja se recimo brijam svaki drugi dan, cim mi malo izraste da mogu da izbrijam bez iritacija. Preporuka za after shave marke Peer, koshta 80din., ima ga svuda.
Poslusaj ga,ja sam isto ucinio,i danas sam novi lik!Znaci decko zna bas da pomogne!
Makki,zahvalan do kraja zivota!Pozzzzzzzzzzz
php
Novi član
Novi član

Post od php »

Hvala.Inace citajuci sve postove sve mi se smutilo u glavi i pravo da ti kazem ni sam ne znam sta da uzmem.Neki kazu Vichi gel i kremu,neki one tablete Roakutin,te differin,kao i uriaze za masnu kozu kao i avene kreme sa onom vodicom tako da sam bio u velikoj dilemi sta uzeti uopste.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Ne oklevaj vec uzmi ovo kombinaciju!
I zaboravi na Roacutan!
Pozdrav
php
Novi član
Novi član

Post od php »

Da li je mozda uz ovo potrebna neka hidrantna krema?
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

Jel probao neko kremu firme Uriage...Hyseke 25+????? Dragana kaze da je odlicna za masnu i osetljivu kozu ....pa me interesuju utisci???
Ajde , sigurno je neko probao??????? :o
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

to je valjda krema za zastitu od uv zracenja tokom tretmana v.kiselinama
Big
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 03, 2002 2:00 am

zatamnjivanje

Post od Big »

Cao, interesuje me u vezi ovo posta:

Meni i ars.Diavoli-u je decko odradio tamljenje stakala na "tackice", to jest onako kako su fabricki zadnja stakla zatamljena na Punto VAN-u!
Za male pare...

Caka je u tome sto je ovo legalno, tj. nisu folije, pa moze kako mi je par pandura reklo...

ako mozes da mi kazes kolika je cena i gde je taj lik koji radi (vise me informativno interesuje, cisto da imam na umu :) )?
Big
Stalni član
Stalni  član

Post od Big »

Vec sam na jednom od postova pitao, al posto idalje nemam odgovora.... da li neko zna gde ima da se kupi kod nas (srbija) Medic 8 serum i kolika je otprilike cena.
iguana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 12:53 pm

Re: zatamnjivanje

Post od iguana »

Big napisao:Cao, interesuje me u vezi ovo posta:

Meni i ars.Diavoli-u je decko odradio tamljenje stakala na "tackice", to jest onako kako su fabricki zadnja stakla zatamljena na Punto VAN-u!
Za male pare...

Caka je u tome sto je ovo legalno, tj. nisu folije, pa moze kako mi je par pandura reklo...

ako mozes da mi kazes kolika je cena i gde je taj lik koji radi (vise me informativno interesuje, cisto da imam na umu :) )?
Jel ovo slucajno tu ili ...
Cuda ipak traju nesto duze ... :D
Big
Stalni član
Stalni  član

Post od Big »

pa da.... :oops:
kad sam izvalio... :oops: desava se.. hehe..
iguana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 12:53 pm

Post od iguana »

lolito :lol:
Cuda ipak traju nesto duze ... :D
Lepi moj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 03, 2006 10:21 pm

Post od Lepi moj »

Recite mi ako neko zna kakva je krema Cefabene,ja sam je mazala za crvenilo i bolje mi je,mada je,kazu za ekceme.
php
Novi član
Novi član

Post od php »

Nasao sam kremu,ali nigde ne mogu da nadjem Fresh Farmacy Lush sapun.
Odgovori