Crvenilo lica
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Zamolio bih vas za savet.Isto imam problem sa crvenilom lica,plus masna koza,plus bubuljice koje izlaze,narocito ukoliko se ne obrijem nakon nekoliko dana.Koristio sam jedno vreme klindamicin i nista.Poceo sam i sa eucerinovom kremom ,losionom i gelom za masnu kozu skoro ali nista.Sta mi preporucujete da radim.
Umivanje 2x dnevno, ujutru i uvecephp napisao:Zamolio bih vas za savet.Isto imam problem sa crvenilom lica,plus masna koza,plus bubuljice koje izlaze,narocito ukoliko se ne obrijem nakon nekoliko dana.Koristio sam jedno vreme klindamicin i nista.Poceo sam i sa eucerinovom kremom ,losionom i gelom za masnu kozu skoro ali nista.Sta mi preporucujete da radim.
1. sapunom Lush Fresh Farmacy - www.lush.co.yu 400din. (nezno nanesesh penu na lice i isperesh, bez nekog struganja, trljanja)
2. posle namazesh kremom: Vichy Normaderm (u apotekama 1300din.)
Brijanje cim brada poraste da moze da se brija bez cupanja, ja se recimo brijam svaki drugi dan, cim mi malo izraste da mogu da izbrijam bez iritacija. Preporuka za after shave marke Peer, koshta 80din., ima ga svuda.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Poslusaj ga,ja sam isto ucinio,i danas sam novi lik!Znaci decko zna bas da pomogne!makki napisao:Umivanje 2x dnevno, ujutru i uvecephp napisao:Zamolio bih vas za savet.Isto imam problem sa crvenilom lica,plus masna koza,plus bubuljice koje izlaze,narocito ukoliko se ne obrijem nakon nekoliko dana.Koristio sam jedno vreme klindamicin i nista.Poceo sam i sa eucerinovom kremom ,losionom i gelom za masnu kozu skoro ali nista.Sta mi preporucujete da radim.
1. sapunom Lush Fresh Farmacy - www.lush.co.yu 400din. (nezno nanesesh penu na lice i isperesh, bez nekog struganja, trljanja)
2. posle namazesh kremom: Vichy Normaderm (u apotekama 1300din.)
Brijanje cim brada poraste da moze da se brija bez cupanja, ja se recimo brijam svaki drugi dan, cim mi malo izraste da mogu da izbrijam bez iritacija. Preporuka za after shave marke Peer, koshta 80din., ima ga svuda.
Makki,zahvalan do kraja zivota!Pozzzzzzzzzzz
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Maj 03, 2002 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
zatamnjivanje
Cao, interesuje me u vezi ovo posta:
Meni i ars.Diavoli-u je decko odradio tamljenje stakala na "tackice", to jest onako kako su fabricki zadnja stakla zatamljena na Punto VAN-u!
Za male pare...
Caka je u tome sto je ovo legalno, tj. nisu folije, pa moze kako mi je par pandura reklo...
ako mozes da mi kazes kolika je cena i gde je taj lik koji radi (vise me informativno interesuje, cisto da imam na umu
)?
Meni i ars.Diavoli-u je decko odradio tamljenje stakala na "tackice", to jest onako kako su fabricki zadnja stakla zatamljena na Punto VAN-u!
Za male pare...
Caka je u tome sto je ovo legalno, tj. nisu folije, pa moze kako mi je par pandura reklo...
ako mozes da mi kazes kolika je cena i gde je taj lik koji radi (vise me informativno interesuje, cisto da imam na umu

Re: zatamnjivanje
Jel ovo slucajno tu ili ...Big napisao:Cao, interesuje me u vezi ovo posta:
Za male pare...
ako mozes da mi kazes kolika je cena i gde je taj lik koji radi (vise me informativno interesuje, cisto da imam na umu)?
Cuda ipak traju nesto duze ...