Bubuljice na temenu glave

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

AlekGhost
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 15, 2013 12:49 pm

Re: Bubuljice na temenu glave

Post od AlekGhost »

To već ne znam,šira je to tema,dosta dece je i prošlo okej,ja možda iskreno i nisam za taj lek,ali nema drugog načina u mom slučaju,dosta njih je pilo roakutan za lice,ja ga pijem za kosu zato što opada,danas,baš dok ovo pišem,možda imam i najmanje bubuljica u proteklih 2 meseca,ali siguran sam da će opet da krenu da izlaze. Sa roakutanom krećem u ponedeljak,više zbog svojih roditelja koji me teraju,ali i zbog straha od opadanja kose.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Нисам ни мислио да се умире од Роакутана, али мало ово мало оно па се накупи. За неку годину када будеш имао проблема са јетром или бубрезима нико се неће сећати да си пио Роакутан и кривиће гене и марсовце.

Ако те родитељу терају да пијеш Роакутан онда ми је стварно жао што их такве имаш.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

Počeo sam danas,ne znam šta drugo da krenem da radim zbog alopecije,ne mogu da dozvolim da nastavi da se širi to opadanje zbog bubuljica.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Треба да промениш исхрану.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

Teško da je zbog ishrane,ja sam unos hrane dosta smanjio,imam 2 obroka dnevno manje više i tako mi se organizam i navikao. Nisu zdravi toliko,ali opet,nešto mi je teško da shavtim da je to zbog ishrane.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Напиши шта једеш па да видимо.

Ако два дана једем по једну паштету на врату ми се појаве као опекотине којима треба месец дана да прођу. Тако ми је са сваком храном која има хемије у себи.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

Jedem suhomesnate proizvode,najviše jedem čajnu,malo manje viršle,kobasice,manje salamu. Dosta jedem mlečne proizvode,bez toga mi ne prođe dan. Bilo da je pavlaka,jogurt ili feta sir. Jaja jedem možda 2 puta nedeljno,majonez isto dosta jedem. Takođe,bar jednom dnevno pojedem neku salatu,tipa ove turšije,bilo da su krastavci,ajvar,seckana paprika ili ukiseljena šargarepa,brokoli. Jednom nedeljno pojedem picu,naručenu. Lisnato testo pojedem za večeru 2 puta nedeljno otprilike,one paštetice kockaste. Špagete sa salamom pojedem jednom u 2 nedelje,isto kao i pitu. Alkohol konzumiram jednom mesečno možda,veoma retko. Od slanih grickalica čips pojedem malo jednom nedeljno,možda kokice jednom u 2 nedelje. Voće jedem jednom u 2,3 dana mandarinu ili bananu. Od sokova isto retko,najviše pijem sprite ili fantu šokatu i to po jednu,dve čaše dnevno,ne više. Slatko dosta jedem,to stoji,ako ima u kući,pojedem za 2 dana,ali ako nema mogu i bez 2 nedelje da ne jedem slatko. Pljeskavicu pojedem 2 do 3 puta u 2 nedelje.
Tako da to je to otprilike.
Najkonstantnije i najčešće jedem suhomesnate proizvode,sve jedem sa belim hlebom,mlečne proizvode,jaja i možda slatko.
Ali takva mi je ishrana još od pre 3 godine,pa i više. Sad sam je samo smanjio.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Баш сам се слатко насмејао. Па ти се трујеш онако баш лепо и темељно. Не да ти је то можда од хране него 100% јесте.

Вероватно би ти Роакутан помогао, али ако наставиш са таквом исхраном буди сигуран да ћеш најдаље за 10 година добити неки канцер.

Организам издржава док може а после почне да пуца. Твоја јетра више не може да преради токсине које једеш па почиње да ти избија по кожи.

Дакле избаци: сухомеснате производе, виршле, кобасице, саламу, мајонез, алкохолно сирће (то је у туршијама итд.), пицу, лиснато тесто, фабрички хлеб, чипс, све фабричке сокове, фабричке слаткише, пљескавице.

Стварно не знам какви су ти то родитељи када дозвољавају да једеш смеће, да извинеш.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

Znam da je sve to manje više nezdravo,ali šta sem toga da jedem?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Не може "сем тога". То све мораш да избациш.

Месо и месне прерађевине можеш да једеш само стриктно домаће и прављено по старим рецептима. То није лако пронаћи али се исплати.

Пекару заборави. Хлеб можеш да једеш али само домаћи. Слаткише само домаће.

Никакви фабрички сокови, жваке, чоколаде итд. Само вода и домаћи сокови.

Прашак за пециво - ни случајно. Зејтин - не. Маргарин -не.

Путер може, свињска маст обавезно.

Домаћи кефир обавезно.

Јел' довољно?
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

Dosta je toga za izbaciti i promeniti,ali nemam gde da nađem sve,a košta i dosta novca. Slažem se da je takva ishrana pravilna i zdravija,mnogo zdravija,ali živi se tako u tom vremenu da to i nije moguće. Te domaće suhomesnate proizvode nemam gde da nađem,kao ni sokove. Hleb domaći isto.
Hvala na odgovorima i savetima,potrudiću se da ispratim nešto od toga,ako ne mogu sve.
Pijem Roakutan već 5 dana,tako da ću da vidim,ima nešto na prirodnoj bazi što mi je jedan doktor preporučio da pijem,kod njega idem od detinjstva,za jetru je,ne znam samo šta.
Inače,bubuljice mi nisu izašle već nedelju dana skoro,od kad sam počeo da mažem neki gel koji mi je dermatolog dao,mislim da mi u apoteci naprave. Više nemam ni jednu bubuljicu,imao sam do pre 2 dana one male,obične,sad su ostale samo fleke neke crvene na mestima gde nema kose.
Hvala na savetima.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Данас највише треба времена да би се пронашла здрава храна.

Што се тиче новаца, не кошта ништа више од обичног смећа које нам се нуди по продавницама. Наравно много ће да кошта ако се наседа на рекламе за такозвану органску храну.

Домаћи сухомеснати производи ти нису приоритет већ обично месо. Сокове скроз избаци. Смућкај лимун у води са медом и ето сока.

Домаћи хлеб направиш од брашна, соли, воде и мало квасца. Ваљда то неко зна у кући да направи или ти родитељи само висе на Фејсглупу?!

Када је хлеб добар онда није проблем да се на њега намаже мед или свињска маст са млевеном паприком.
AlekGhost
Novi član
Novi član

Post od AlekGhost »

U redu,hvala vam,pokušaću da se držim barem nečega od toga.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Најважније је да пијеш довољно чисте, обичне воде. Имаш о томе на мом сајту.
miler88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 15, 2016 3:16 pm

Post od miler88 »

AlekGhost napisao:Ja sam čitao na Internetu za taj lek i ispada da ima više neželjenih efekata od željenih. Da li bih ja mogao iako pijem lek da idem u teretanu,da li taj lek mnogo menja i da li mogu normalnu da funkcionišem iako ga pijem,normalno da jedem,pijem,da se bavim fizičkim aktivnostima i sve?
Da li je u suštini dobar?

Nemoj da citas svasta po netu i slusas pametnjakovice koji sve znaju, slusaj svog doktora i to je to, svaki lek ima nezeljenih efekata ! :D

Meni je profesor karadaglic rekao da mogu normalno u teretanu, kreatin takodje moze mada whey protein nije preporucljiv ..

imaces malo manje energije tokom treninga ali to je to
aaaca napisao:Опасан је за јетру.
zato se pre terapije i svaki mesec tokom rade analize enzima i ukoliko su u redu terapija se nastavlja ..

ukoliko ne izazove povecanje enzima tokom terapije nece ni nakon, tako je meni bar objasnjeno od strane strucnog lica sa pola veka iskustva ...
Odgovori