Benzoyl-peroxid (ANTOPAR) gel
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nismo se razumeli ja svo vreme mislim na lice!Ti si njega uzela za telo?!Pa super i ja ga onda uzimam!
Nego,kao sto znas ja koristim za lice FF,a sada pocinjem i onu kremu sa vocnim kis.pa me zanima dal da promenim i sapun!
Znaci za telo ovaj Mud Flats i pantenol,valjda ce biti dovoljno!
Taman resis jedan problem dodje drugi,i uvek je tako!
Nego,kao sto znas ja koristim za lice FF,a sada pocinjem i onu kremu sa vocnim kis.pa me zanima dal da promenim i sapun!
Znaci za telo ovaj Mud Flats i pantenol,valjda ce biti dovoljno!
Taman resis jedan problem dodje drugi,i uvek je tako!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Volim i ja vas!iguana napisao:Ljudi!!!!!!!!!!!!! Ja ne znam da li je ovo neka skrivena kamera ali ja sam namazala ovaj ANTOPAR gel 5% koji mi je NENNA preporucila iz iskustva,drzim ga manje od sat vremena i jedna izrazena akna je nestala??? je li moguce vec posle prvog mazanja???![]()
Veoma sam srecna i uzbudjena, NENNA hvala ti najvise na svetu,jao ljudi pa vi ne znate koliko sam vas zavolela za ovih par dana
nenna za predsednika!!

hehe
p.s. bas mi je drago sto ti je gel pomogao

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
iguana a i ostali koji ste možda nabavili gel,
samo da vas posavetujem da ne preterujete u dužini držanja gela ili u broju nanošenja u toku dana kao što sam ja radila, pa je lice pocelo da mi se peruta. Mada svrha ovog gela izmedju ostalog i jeste obnavljanje, tj. perutanje kože, ali ja sam ga nanosila 2-3 puta u toku dana, i prekjuče sam ga držala celo veče, umesto da isperem posle sat vremena, i kad sam konačno isprala, lice mi je bilo crveno i jako osetljivo na dodir.
Pore su mi se dosta skupile od gela, i primetila sam da on sadržaj pora čini takvim da može kao da se izbaci, tj. istisne, bez preteranog maltretiranja kože. Ali nemojte da stiskate kad vam se isperuta koža , jer je ispod "nova koža", koja je jako osetljiva i ostaće crvenilo veće nego inače.
poz svima
samo da vas posavetujem da ne preterujete u dužini držanja gela ili u broju nanošenja u toku dana kao što sam ja radila, pa je lice pocelo da mi se peruta. Mada svrha ovog gela izmedju ostalog i jeste obnavljanje, tj. perutanje kože, ali ja sam ga nanosila 2-3 puta u toku dana, i prekjuče sam ga držala celo veče, umesto da isperem posle sat vremena, i kad sam konačno isprala, lice mi je bilo crveno i jako osetljivo na dodir.
Pore su mi se dosta skupile od gela, i primetila sam da on sadržaj pora čini takvim da može kao da se izbaci, tj. istisne, bez preteranog maltretiranja kože. Ali nemojte da stiskate kad vam se isperuta koža , jer je ispod "nova koža", koja je jako osetljiva i ostaće crvenilo veće nego inače.
poz svima
hvala nenna, ja ga nanosim bas onako kako si rekla u samom startu,tj isperem posle 2h,mnogo mi se poboljsalo stanje,ne peruta mi se koza a mislim da je to posledica mog preteranog mascenja koze.
sada imam samo jednu bas upaljenu na bradi (zasto uvek TU
)
i imam crvenilo ali koristim pantenol rastvor i vidim da se smiruje stanje
kako ide kod vas ljudi?[/img]
sada imam samo jednu bas upaljenu na bradi (zasto uvek TU

i imam crvenilo ali koristim pantenol rastvor i vidim da se smiruje stanje
kako ide kod vas ljudi?[/img]
Cuda ipak traju nesto duze ... 

Pozdrav svima od mene, nov sam ovde, dodjoh sluchajno na ovaj forum preko googla, trazeci apoteku koja prodaje kreme na bazi benzil peroxida...
Elem, vec duze vreme imam problema sa licem, isao sam i kod dermatologa, i po njegovom savetu koristim Benzac i bebi sapun...
E sad, sve bi to bilo super da ja Benzac mogu negde da pronadjem, a malopre videh da je devojka koja je pokrenula ovu temu nasla Antopar u sred Beograda...
E sad, zanima me jel to pravi Antopar, pravljen u Sloveniji, ili je to krema koja se pravi u toj apoteci, na bazi BP?
Posto imam iskustva sa kremama na bazi benzil peroxida pravljenim u nasim apotekama, i jedno vreme dok sam ih koristio lice mi je bilo super... Medjutim, jedno vreme ja nisam koristio kreme za lice, jer mi je bilo super, i skoro sam naruchio u apoteci da mi naprave kremu na bazi BP od 5 % i napravio sam samo josh vece sra*e.... Poiskakale su mi podkozne bubuljice, gotovo chirevi, i to nikako da prodje... Mislim da su se ovi u apoteci nesto zeznuli, jer je ta krema koju su mi napravili mnogo masnija, nego gotov Benzac...
Daklem, jel to pravi Antopar, uvozni ili sta?
Elem, vec duze vreme imam problema sa licem, isao sam i kod dermatologa, i po njegovom savetu koristim Benzac i bebi sapun...
E sad, sve bi to bilo super da ja Benzac mogu negde da pronadjem, a malopre videh da je devojka koja je pokrenula ovu temu nasla Antopar u sred Beograda...

Posto imam iskustva sa kremama na bazi benzil peroxida pravljenim u nasim apotekama, i jedno vreme dok sam ih koristio lice mi je bilo super... Medjutim, jedno vreme ja nisam koristio kreme za lice, jer mi je bilo super, i skoro sam naruchio u apoteci da mi naprave kremu na bazi BP od 5 % i napravio sam samo josh vece sra*e.... Poiskakale su mi podkozne bubuljice, gotovo chirevi, i to nikako da prodje... Mislim da su se ovi u apoteci nesto zeznuli, jer je ta krema koju su mi napravili mnogo masnija, nego gotov Benzac...
Daklem, jel to pravi Antopar, uvozni ili sta?

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Reci cu ti iz svog iskustva ,mada ja nemam problematicno lice,ali sam originalni Antopar gel svojevremeno koristila za pms bubuljicicu koju je sasusio za jedan dan bez ikakvih tragova i oziljaka.
Moj utisak je da je ova zamena losa kopija pravog Antopara,ali to je zaista moj utisak i ne uzimaj ga zdravo za gotovo.
Uostalom,procitaces ovde da je mnogima apotekarski Antopar pomogao.
Dakle,da zakljucim ono sto se hiljadu puta zakljucilo : sve je individualno,sve je individualno...
Moj utisak je da je ova zamena losa kopija pravog Antopara,ali to je zaista moj utisak i ne uzimaj ga zdravo za gotovo.
Dakle,da zakljucim ono sto se hiljadu puta zakljucilo : sve je individualno,sve je individualno...
Koji sam retard, procitao sam samo prvu stranu teme, nisam video da ima josh 5... Onda cu da probam, nemam sta da izgubim, mada je skupo... 30 g je 475 din, a ja sam grcki Benzac od 50g placao 400din... Derikoze...Andjela napisao:Reci cu ti iz svog iskustva ,mada ja nemam problematicno lice,ali sam originalni Antopar gel svojevremeno koristila za pms bubuljicicu koju je sasusio za jedan dan bez ikakvih tragova i oziljaka.