Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Lepi moj napisao:...i ja bih malo toga gela...
ali imam bas problema ,posto mi koza reaguje na toplo hladno imam masnu i poroznu kozu
ne znam da li smem?
Ovaj gel je odlican za masnu kozu, tako da po tom osnovu smes. A ne znam sta ti znaci "porozna koza"?
U svakom slucaju, odlicna stvar, koja extra deluje na prosirene pore, cisti ih iznutra i suzava.
iguana napisao:Ja sam vec pisala na drugoj temi ali mi niko nije odgovorio
Nema veze,iako se ne znamo,citam vase postove i dosta toga mi koristi.Ja nemam mnogo problematicno lice,imam prosirene pore i po neku na predelu kod brade i donji deo obraza.Koristim losion doroslovac i stavljam prirodne maske i to mi pomaze.Probacu i ja taj gel vec za koji dan pa cu vam i ja napisati svoje iskustvo. Naidje period kad se stanje malo pogorsa,pa se smiri i tako u krug ali je podnosljivo. Veliki pozdrav svima na forumu
Dobrodosla
Moj najprijateljskiji savet: izbaci Doroslovca iz upotrebe, probala sam ga daaaaavno, i on zaista u trenutku zategne pore i koza deluje cistije, ali vec sutradan se situacija mnogo pogorsa, lice bukne, jer je u osnovi ovog losiona ALKOHOL koji je smrt za kozu, narusava njen balans itd.
Obavezno probaj ANTOPAR gel, bices prezadovoljna rezultatima.
poz
Zasto ne bi probala Vichy NormadermOn deluje na akne,zatvorene i prosirene pore!Ja ga koristim i bas mi je pomogao,a lice mi je bilo uzas!Ne gubis nista!Pozz
Hvala na dobrodoslici! Drago mi je sto ste me prihvatili... poslusacu vas savet... a da li smem da koristim i taj gel i vichy normadermOn u isto vreme ili da probaj jedno pa ako nema poboljsanja onda drugo?
Unapred hvala na odgovoru..
I recite mi cemu biste dali prednost od ta dva proizvoda?
Prvo da ti kazem da me tvoj potpis uvek nasmeje!
Slusaj nase savete,pomoci ce,ne samo tebi vec svima,jer ovde ima bas dosta ljudi sa iskustvom!
Ja ti savetujem Vichy & Lush da prvo isprobas!Dosuse ovaj gel nisam isprobao,ali meni je ovo bilo dobitna kombinacija,medjutim nenni nije,pa ce me ona pokopati i posavetovati da koristis gel !Na tebi je da odlucis!
I smesi se jer je ce sutra biti bolje(ako nas slusas)!Pozzz
hehe
bobo, nesto se premisljam, a da trazimo mi procenat od strane ovih kozmetickih kuca za ovu udarnicku reklamu , ti od Vichy-a i Lusha, a ja od apoteke 1. maj? Neko ce stvarno da pomisli da radimo u njihovim redovima. A ja sam samo zadovoljni korisnik i srecna sta je gel ucinio za 4-5 dana od mog lica, tacnije pora.
Iguana, mozes recimo da napravis kompromis, i da uzmes Dercome Clear suspenziju za umivanje na bazi bezoyl-peroxida, (ne gel ANTOPAR koji je sa istim glavnim sastojkom, ali je malo jaci) i uzmes kao dnevnu kremu Vichy Normaderm. Mozda ti to bude dobitna kombinacija, mada mozes da uzmes i Lush Fresh Faramacy sapun, sve zavisi kakva ti je koza, tj. u kojoj meri imas problem.
pozz tebi i Bobi
Hvala vam ljudi,bas ste brzi
Ja sam iz Beograda,tako da pretpostavljam da mi je sve dostupnije od proizvoda pa ako mozete da mi kazete gde mogu da nabavim te proizvode (da li u bolje snabdevenim apotekama ili negde posebno).Procitala sam da to sto mi savetuje nenna mogu naci u apoteci u Kneza Milosa,ako se ne varam,u apoteci 'Prvi maj'.To cu uzeti jos sutra
Raspitacu se za tu kremu koju mi bobo preporucuje u apotekama u blizini (ukoliko mi do tada ne odgovorite).
Hvala vam jos jednom (odoh da promenim signature)
Nenna pogledala sam sad u google-u, ispravila bih te samo jer je apoteka o kojoj si pricala Prvi maj
Državna apoteka.
Kralja Milana 9, 11000 Beograd
011/3240-533
a ne u Kneza Milosa ... e sad ti mene ispravi ako gresim
Ooooooo kada cu ja da doselim u Bg
Ima i toga na forumu,bar ja tako mislim,ali ja ne zelim da radim ni za koga,samo zelim da sirim pozitivnu energiju koju sam dobio zahvaljujuci forumu i naravno Vichy i Lush proizvoda!I ja sam kao i ti,samo zadovoljni korisnik,mada kada bolje razmislim mogli bi da se bacimo u marketing!Raspitaj se,pa mi javi
Vichy imas u svim bolje snabdevenim apotekama(a koja nije u Bg-u),a Lush Fresh Farmacy u Knez Mihajlovoj52!
Eto Iguana,odmah si dobila odgovor,a sad trk u apoteku!
Pozdrav
iguana napisao:Nenna pogledala sam sad u google-u, ispravila bih te samo jer je apoteka o kojoj si pricala Prvi maj
Državna apoteka.
Kralja Milana 9, 11000 Beograd
011/3240-533
a ne u Kneza Milosa ... e sad ti mene ispravi ako gresim
Pa možda su skoro promenili naziv ulice, nemam pojma,
Ali to je baš ta državna apoteka, na uglu Kneza Miloša (pardon Kralja Milana ) i Srpskih Vladara, preko puta kazina London, i dijagonalno od prodavnice DM. Ja se izvinjavam ako nisam u toku da je naziv ulice promenjen
@bobo, mislim da za početak treba da nam daju besplatne proizvode do kraja života, a onda i mesečnu nadoknadu od recimo...250evra.
naravno, šala mala.
Poslednja izmena od nenna u Ned Sep 24, 2006 4:07 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Nedelja danas pa ne radi
Sutra ujutru sam prva tamo. A zanima me da li koristite neke maske i to... ja sam preko leta bilo koje voce da jedem, uvek nasecem vise (bio to limun,banana, jabuka ili bilo koje bobicavo) i stavim na facu i drzim dok mi ne dosadi i lice mi se skroz iscistilo... ni sada nije lose ali me nervira sto me svako peto jutro iznenadi pokoja i to uglavnom na bradi mada vise na donje delu obraza. i to me bas smori ali ne odustajem,vi mi ovde bas dizete samopouzdanje i drago mi je sto ste vi uspeli da s tim malim gadovima izadjete na kraj
i jos jedno pitanje: meni kada se akna zasusi ili sta se vec desi sa njom,ostane na nekim mestima tamnija mrlja, na nekima ne ostane nista i te mrlje vremenom izblede, postoji li neka krema da taj proces ubrza
ja sam cula da je limun dobar za izbeljivanje fleka zbog kiseline koju sadrzi i meni je dosta pomogao... pa ako znate za neku kremu ili nesto-vicite
Da, rade i nedeljom, tačnije rade non-stop, ali možda neće da se jave na telefon ili imaju gužvu kao što je bila kad sam ja kupovala gel pre neki dan, zadržala sam se pola sata unutra
skvo, extra utiče na pore, skuplja ih, ne znam šta im radi hemijski, ali efekat je super. Možda je malo jak gel za moje lice, jer mi nakon 2 sata držanja postane malo crveno, pa sam počela da držim po sat vremena umesto 2 kako mi je savetovala Dragana, ali čim isperem i stavim kremu, to se sredi. Probaj, nemaš šta da izgubiš, a garantujem ti da će ti pomoći.
Otici cu i uzeti ... javljam vam sta i kako ce dalje biti... bas mi je drago sto mogu da se oslonim na vas u vezi ovih problema i da znate da vam verujem
veliki kiss za sve "pomocnike" puno vam hvala