Benzoyl-peroxid (ANTOPAR) gel
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lu,verujem u tebe i znam da neces posustati u borbi,i da ces isterati do kraja sa Vichy!
Avene......pominjao sam je kao kremu koju svi hvale(nemam iskustva sa njom)jer je ima samo u vecim gradovima i nije mi bila istog trenutka dostupna!I da znas da Vichy pomaze i kod crvenila,ali ja sam,opet ponavljam za crvenilo uzeo rastvor Pantenola!
Skvo,hvala ti unapred!Znaci imacu informacije iz prve ruke!Extra!
Pozdrav svima!
Avene......pominjao sam je kao kremu koju svi hvale(nemam iskustva sa njom)jer je ima samo u vecim gradovima i nije mi bila istog trenutka dostupna!I da znas da Vichy pomaze i kod crvenila,ali ja sam,opet ponavljam za crvenilo uzeo rastvor Pantenola!
Skvo,hvala ti unapred!Znaci imacu informacije iz prve ruke!Extra!
Pozdrav svima!
Ja sam na čelu i oko usta imao žarišta, znači ugase se, i posle par dana opet i tako u krug, sve na istim mestima, kao vulkan koji ima erupcije a zatim se gasi:) sada ih nema. ALi treba vreme da se ugase, u mom slučaju za čelo je trebalo celo leto da prodje, a mislio sam da nikada neće proći, jer tu izlaze godinama. A i oko usta isti slučaj. Ja nemam više crvenilo. Avene ću uzeti za 10tak dana, pa ću ti reći.Lu napisao:...al' eto , mene nerviraju te bubulj. koje nikako da se smire na bradi , to su dve podkozne koje na trenutak nestanu , a onda...eto IH OPET,bas sa zacrvene , upale...UZAS !!!
Nadam se da vichy pomaze i kod crvenila od starih akni koje su hvala Bogu, prosle....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Samo na brzinu, pa odoh da spavam, sutra se dizem u svitanje.
Skvo, ne cackaj lice, zadavicu te!
Ne, sad ozbiljno, ma koliko da si nervozna, ne cackaj puno, posto ces od tvog malog problema napraviti MNOGO veci kada te spopadnu bakterije. I stigni taj uslov, ja ti od srca zelim puno srece!!!!!!!!!!
Bobo, pa bices na komsija kad dodjes u Bg? Lepo!!!!!!!!! Koristi pantenol gde i po telu slobodno. On je potpuno bezazlen, moze samo da ti pomogne, stvarno ima blagotvorno dejstvo i na kozu i na kosu!
Lu, ja sam gora od tebe ja vucem jedan ispit vec mesecima! Ali dajem casnu rec da cu makar izaci na ispit sad u oktobru, pa se unapred izvinjavam ako ne budem bila bas stalno tu!
Maki, svaka cast! Ti si trebao da budes kozmeticar! Upisi visu, super ti ide medicinska nega!
Pozz
Skvo, ne cackaj lice, zadavicu te!

Bobo, pa bices na komsija kad dodjes u Bg? Lepo!!!!!!!!! Koristi pantenol gde i po telu slobodno. On je potpuno bezazlen, moze samo da ti pomogne, stvarno ima blagotvorno dejstvo i na kozu i na kosu!
Lu, ja sam gora od tebe ja vucem jedan ispit vec mesecima! Ali dajem casnu rec da cu makar izaci na ispit sad u oktobru, pa se unapred izvinjavam ako ne budem bila bas stalno tu!
Maki, svaka cast! Ti si trebao da budes kozmeticar! Upisi visu, super ti ide medicinska nega!
Pozz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Skvo, samo nastavi u istom stilu
Dragana, srecan put, i odmori se ko covek, zasluzila si!
A ja da se pohvalim, za samo 3 dana lice MI SE PREPORODILO od ovog gela!
Ljudi, pore su mi se skupile, lice mi je "bistro", ten ujednacen, i jedva se suzdrzavam da se ne gledam non-stop u ogledalu, jer znam da to vodi ponovnom detaljnom analiziranju svake pore, i verovatno bih vec "izmislila" neki materijal za cackanje. Lice mi ze zateglo, i kao da je "sprzena" sva necistoca iz pora, bez prethodnog cedjenja, kako sam obicno ranije resavala taj problem.
Nemam reci hvale za ovaj Antopar gel!
Topla i od srca preporuka svima!

Dragana, srecan put, i odmori se ko covek, zasluzila si!

A ja da se pohvalim, za samo 3 dana lice MI SE PREPORODILO od ovog gela!
Ljudi, pore su mi se skupile, lice mi je "bistro", ten ujednacen, i jedva se suzdrzavam da se ne gledam non-stop u ogledalu, jer znam da to vodi ponovnom detaljnom analiziranju svake pore, i verovatno bih vec "izmislila" neki materijal za cackanje. Lice mi ze zateglo, i kao da je "sprzena" sva necistoca iz pora, bez prethodnog cedjenja, kako sam obicno ranije resavala taj problem.
Nemam reci hvale za ovaj Antopar gel!
Topla i od srca preporuka svima!

Ja sam vec pisala na drugoj temi ali mi niko nije odgovorio
Nema veze,iako se ne znamo,citam vase postove i dosta toga mi koristi.Ja nemam mnogo problematicno lice,imam prosirene pore i po neku na predelu kod brade i donji deo obraza.Koristim losion doroslovac i stavljam prirodne maske i to mi pomaze.Probacu i ja taj gel vec za koji dan pa cu vam i ja napisati svoje iskustvo. Naidje period kad se stanje malo pogorsa,pa se smiri i tako u krug ali je podnosljivo. Veliki pozdrav svima na forumu

Nema veze,iako se ne znamo,citam vase postove i dosta toga mi koristi.Ja nemam mnogo problematicno lice,imam prosirene pore i po neku na predelu kod brade i donji deo obraza.Koristim losion doroslovac i stavljam prirodne maske i to mi pomaze.Probacu i ja taj gel vec za koji dan pa cu vam i ja napisati svoje iskustvo. Naidje period kad se stanje malo pogorsa,pa se smiri i tako u krug ali je podnosljivo. Veliki pozdrav svima na forumu

Cuda ipak traju nesto duze ...