Benzoyl-peroxid (ANTOPAR) gel
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Nadam se da ce tako biti,ali ipak 50 godina je uzas!
Znaci dobar je taj beviplex za kozu!Vazi!
Ja najradosniji i najvedriji,pa hvala ti!
Ali seti se(ustvari nisi bila ti tada prosutna)kakav sam ja dosao na forum,potpuno izgubljen u moru proizvoda,u stalnoj agoniji,depresiji,na samom dnu kada je koza u pitanju!I onda je iz dana u dan bivalo sve bolje,da bih na kraju bio ovo sto jesam-osoba koja je zadovoljna(malo fali do potpuno,moram telo prvo da sredim)svojim izgledom,srecan u ljubavi,ma zadovoljan zivotom uopste!I tek tada sam osetio pravu srecu,sve kroz sta sam prosao bilo je veoma bolno i surovo,ali sam se ipak zahvaljujuci svima vama izlecio!
A i vi cete,bicete svi srecni ovako kao ja!Znam ja to!Previse sam se vezao za forum,i ako ga ne posetim najmanje 5 puta dnevno ne osecam se ispunjeno i srecno,jer vi ste deo moje srece!
Nego,za lice vec znam da cu Dercome Active,ali htedoh da te pitnem da li smem Pantenol rastvorom da cistim ledja i grudi,i da li postoji pantenol kreme,uopste!Ne znam sta je sa mojim ledjima,izlaze nove,nestaju one druge,ima crvenila,uopste ne znam kako da se ponasam!
Pozzzz
Znaci dobar je taj beviplex za kozu!Vazi!
Ja najradosniji i najvedriji,pa hvala ti!
Ali seti se(ustvari nisi bila ti tada prosutna)kakav sam ja dosao na forum,potpuno izgubljen u moru proizvoda,u stalnoj agoniji,depresiji,na samom dnu kada je koza u pitanju!I onda je iz dana u dan bivalo sve bolje,da bih na kraju bio ovo sto jesam-osoba koja je zadovoljna(malo fali do potpuno,moram telo prvo da sredim)svojim izgledom,srecan u ljubavi,ma zadovoljan zivotom uopste!I tek tada sam osetio pravu srecu,sve kroz sta sam prosao bilo je veoma bolno i surovo,ali sam se ipak zahvaljujuci svima vama izlecio!
A i vi cete,bicete svi srecni ovako kao ja!Znam ja to!Previse sam se vezao za forum,i ako ga ne posetim najmanje 5 puta dnevno ne osecam se ispunjeno i srecno,jer vi ste deo moje srece!
Nego,za lice vec znam da cu Dercome Active,ali htedoh da te pitnem da li smem Pantenol rastvorom da cistim ledja i grudi,i da li postoji pantenol kreme,uopste!Ne znam sta je sa mojim ledjima,izlaze nove,nestaju one druge,ima crvenila,uopste ne znam kako da se ponasam!
Pozzzz
Eh, lako je njemu da bude radostan kada ne juri uslov
ja sam sva nikakva, cak sam i "napravila" 3 bubuljice na licu, ceputanjem, tako da sam sada jos nervoznija, zato sto je bilo cisto(Dragana, videla si i sama)...
A i nikako da nadjem vremena za taj tretman enzimima, u oooogromnoj sam frci sa ispitima, i bas polazem nade u to da ce to srediti ove moje lude lojne zlezde, a ipak do tada necu nista novo da kupujem za lice.
Inace kao sto rekoh, posto sada imam 3 bubuljice, pocela sam vec drugi dan da koristim FF, posto mi stoji bezveze, jer ga nisam koristila par meseci, i fino mi je. Samo sada necu da preterujem, pa cu samo jednom dnevno, da mi ne isusi lice kao prosli put.
Izvinite ako sam vas sve smorila, sta da radim takav mi je period... pozz
ja sam sva nikakva, cak sam i "napravila" 3 bubuljice na licu, ceputanjem, tako da sam sada jos nervoznija, zato sto je bilo cisto(Dragana, videla si i sama)...
A i nikako da nadjem vremena za taj tretman enzimima, u oooogromnoj sam frci sa ispitima, i bas polazem nade u to da ce to srediti ove moje lude lojne zlezde, a ipak do tada necu nista novo da kupujem za lice.
Inace kao sto rekoh, posto sada imam 3 bubuljice, pocela sam vec drugi dan da koristim FF, posto mi stoji bezveze, jer ga nisam koristila par meseci, i fino mi je. Samo sada necu da preterujem, pa cu samo jednom dnevno, da mi ne isusi lice kao prosli put.
Izvinite ako sam vas sve smorila, sta da radim takav mi je period... pozz
-
- Aktivan član
Skvo izvini ti ako sam te povredio necim!Oprosti.....
E pa i ja cu (hvala Bogu)od sledece godine da jurim uslov i tome slicno!
I ja se nerviram kada ucim,evo sada ucim sociologiju i hocu da vristim,ali moram da zavrsim sa ovim!
I ja imam problem sa ledjima,ali na sve to gledam sa druge strane!
Budi optimista drugarice!
E pa i ja cu (hvala Bogu)od sledece godine da jurim uslov i tome slicno!
I ja se nerviram kada ucim,evo sada ucim sociologiju i hocu da vristim,ali moram da zavrsim sa ovim!
I ja imam problem sa ledjima,ali na sve to gledam sa druge strane!
Budi optimista drugarice!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
bobo001, ja trenutno koristim lush i vichy norm., vidis da sam se ucutala po pitanju preparata-vichy koristim desetak dana...moram da kazem da nesto nisam bas, ...bas....zadovoljna , al' kratko je vreme....sacekacu da prodje bar cetiri ned. pa da vidim rezultate....moja najveca muka je brada-ne smiruje se,samo na momente,a onda iz pocetka ....
Sto se pantenol kreme tice-imas je svuda kosta oko 70 din.-30g, svojevremeno sam je koristila kao dopunsku negu koze,sad cu da ti "procitam" indikacije:
"za pospesivanje epitelizacije i negu koze"
pa se tu nabraja svasta, a pise izmedju ostalog i "... moze se primenjivati i kao kozmeticki preparat kod strija(to tebe ne muci !!), suve i umorne koze lica")
Uglavnom ona ti dodje samo kao dodatna nega....mislim da je rastvor bolji, jer i onako vec koristis vichy kremu , a uskoro ces dercom
skvo@
Sve je dobro kad se juri uslov, kad ne budes imala sta da juris nemoj da se opustis ko ja...pa da razvlacis zadnja tri ispita !!!SAMO NAPRED !!!!!!HRABRO !
Sto se pantenol kreme tice-imas je svuda kosta oko 70 din.-30g, svojevremeno sam je koristila kao dopunsku negu koze,sad cu da ti "procitam" indikacije:
"za pospesivanje epitelizacije i negu koze"
pa se tu nabraja svasta, a pise izmedju ostalog i "... moze se primenjivati i kao kozmeticki preparat kod strija(to tebe ne muci !!), suve i umorne koze lica")
Uglavnom ona ti dodje samo kao dodatna nega....mislim da je rastvor bolji, jer i onako vec koristis vichy kremu , a uskoro ces dercom
skvo@
Sve je dobro kad se juri uslov, kad ne budes imala sta da juris nemoj da se opustis ko ja...pa da razvlacis zadnja tri ispita !!!SAMO NAPRED !!!!!!HRABRO !
-
- Aktivan član
Covece koja slucajnost!
Ja sam do "juce"bio siguran da cu upisati zurnalistiku,ali "danas"vise nisam siguran!Ne znam sta je najbolje za mene,prvo sam hteo privatni,pa necu privatni,pa sam hteo istoriju,pa prava,tako da na tom polju jos uvek stoji veliki znak pitanja!
Ali ipak mislim da cu zurnalistiku!!
Sta ti studiras!
Pozz
Ja sam do "juce"bio siguran da cu upisati zurnalistiku,ali "danas"vise nisam siguran!Ne znam sta je najbolje za mene,prvo sam hteo privatni,pa necu privatni,pa sam hteo istoriju,pa prava,tako da na tom polju jos uvek stoji veliki znak pitanja!
Ali ipak mislim da cu zurnalistiku!!
Sta ti studiras!
Pozz
Meni se lice ocistilo nakon 2 ili 3 meseca, od juna koristim tu kombinaciju. Najbolje cesh videti jel ti pomaze kad pocnu da ti se gase zarishta gde izlaze, a za to ce trebati bar 2 nedelje, a i vishe. Ja sam stalno imao napredak i konstantno izlazenje novih, ali se situacija mrvu po mrvu kretala na bolje, i evo od septembra 100% Izadje po neka, ali sitna, neprimetna. Jenjavaju, sve slabije izlaze, lice sve lepshe i cistije. Tekstura lica se poboljsha mnogo nakon par meseci od kreme. Ako primetish da ti iole pomaze koristi malo duze. Salicium Acid koji sadrzi Normaderm ti cisti pore, otapa komedone, tako da ce izlaziti dok se ne ishcisti koza, evo kod mene je trebalo celo leto da prodje da bih sad osetio konacno pun efekat i zadovoljstvo.Lu napisao:bobo001, ja trenutno koristim lush i vichy norm., vidis da sam se ucutala po pitanju preparata-vichy koristim desetak dana...moram da kazem da nesto nisam bas, ...bas....zadovoljna , al' kratko je vreme....sacekacu da prodje bar cetiri ned. pa da vidim rezultate....moja najveca muka je brada-ne smiruje se,samo na momente,a onda iz pocetka ....
Ima josh jedna krema koja je dosta hvaljena Avene Diacneal, planiram da je probam, pa cu javiti utiske, narocito kakva je u poredjenju sa Vichy kremom. Ona sadrzi vocne kiseline 6%, iskljucivo je nocna krema.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
makki, nisam ja mislila da batalim vichy , sacekacu neko vreme...koza lica je zaista mnogo neznija...al' eto , mene nerviraju te bubulj. koje nikako da se smire na bradi , to su dve podkozne koje na trenutak nestanu , a onda...eto IH OPET,bas sa zacrvene , upale...UZAS !!!
Nadam se da vichy pomaze i kod crvenila od starih akni koje su hvala Bogu, prosle....
pa ja sam sa ovom kombinacijom i pocela po preporuci makkija i bobo001 !!
Planiram da za neko vreme uzmem kremu sa vocnim kiselinama, i bas me interesuje ta "Avene Deiacneal", svojevremeno je moja lekarka hvalila Avene , al' ja sam malo to precula(svasta oni hvale , ko ce ih pohvatati !!), a i bobo001 je pomenuo
PISI UTISKE O TOJ KREMI !!!
Nadam se da vichy pomaze i kod crvenila od starih akni koje su hvala Bogu, prosle....
pa ja sam sa ovom kombinacijom i pocela po preporuci makkija i bobo001 !!
Planiram da za neko vreme uzmem kremu sa vocnim kiselinama, i bas me interesuje ta "Avene Deiacneal", svojevremeno je moja lekarka hvalila Avene , al' ja sam malo to precula(svasta oni hvale , ko ce ih pohvatati !!), a i bobo001 je pomenuo
PISI UTISKE O TOJ KREMI !!!