pomoglo ti je nesto?

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Upravo te (velike crvene, i bolne) akne sam uklonjao ovim proizvodom...alessandra napisao:Ja imam 20 godina i od sedmog razreda se "rvam" sa bubuljicama. Bilo je perioda kada mi je lice bilo bolje ili losije ali nikada nisam imala ove odvratne akne koje bole i ogromne su i treba im 100 godina da nestanu (imam ih u poslednjih godinu dana mozda). Imam te akne iskljucivo na bradi i mozda kod uglova usana (hvala Bogu samo tu!) a na celu i nosu samo neke sitne. Obrazi su mi potpuno cisti. Da li neko od vas molim vas moze da mi pomogne? Ponekad sam depresivna zbog svega ovoga!
E gle takvim stavom neces nista postici, i ja sam isto mislio, nema lijeka!!!,al pazi problem je bio u meni, kao sto je mozda u tebi sada...Moras da pazis na ishranu. izbjegavaj mlijecne proizbode,secer,przenu hradnu,crveno meso,te stresove,i nerviranje...Sonia napisao:I uvek čujem milion preporuka i uglavnom svima sve odgovara, jedino meni ne. Koristim Clean and Clear gel za čišćenje lica jedan dan, drugi dan Lush Fresh Farmacy, na bubuljice stavljam Garnier onu malu tubicu ( ona je jako dobra ) i posle mažem isto sa Garnierom Pure A.
Ali opet sve ide jaaako sporim procesom, o čistom ujednačenom tenu mogu samo da sanjam. Kad god pitam jel' zna neko šta je naj najbolje dobijem milion odgovora. Okej, to je super, bolje nego da niko nema odgovor, ali ja odustajem od bilo čega. Toliko toga sam probala da više ne vredi!
Ako ikad pomislite na stavljanje pudera - zapitajte se da li je vredno!!
Ja nikad više nijedan prokleti puder neću staviti niti rumenilo!
Ko je to izmislio samo da mi je znati??
Ja imam tu lampu. Mogu ti reci da je odlicna. Ako moze kod dijabeticara da pomogne pri zarastanju rana, onda moze i oko bubuljica i oziljaka, samo treba biti uporan.Dare napisao:Cuo sam da su neki imali dobra iskustva oko oziljaka sa biotron lampom, jel se sretao neko sa tim do sada?
Da,malo kasnimo,ali sad vec valjda sama znas da li pomaze ili ne? Skinoren je zaista u prvih par dane ne delotvoran,to jest pogorsava stanje,ali vec nakon nekih 2 nedelje pocinje da deluje(zasto,ni sam ne znam)Mastika napisao:Jel moze neko da mi pomogne pliz,pocela sam da koristim skinoren,koristim ga 2 dana i lice mi je grozno,od kako sam ga pocela koristiti kao da je sve izaslo na povrsinu,interesuje me da li je to njegova normalna funkcija,da li tako djeluje i koliko ce to otprilike potrajati?
Mozda je bolje da ga nijesam ni kupovala