BB akne krem
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
BB akne krem
Da li je netko koristio ovu kremu i mlijeko za ciscenje lica u borbi protiv akni?!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Fic, a da li si probao kreme sa benzoil peroksidom? Videla sam na forumu da si dosta toga probao, ali nisi uspeo da promenis stanje koze. kod nas su se sada pojavile fenomenalne kreme sa BP, klindamicinom, eritromicinom, tretinoinom i za sada imamo jako dobre rezultate u lecenju akni i problematicne koze... Jos ako se nakon toga urade enzimi i kiseline.... Super je rezultat.
Veliki pozdrav.
Veliki pozdrav.
-
- Aktivan član
Da. Puno sam toga probao...
Jesam i sa benzoil-peroksidom...
Nekom sam odgovarao na temu "Proactiv".
To je iz Amerike kad sam tamo bio.
Proizvod se temelji na BP.
Jednom prilikom cu napisati sve sta sam koristio...bit ce to dug popis!
Evo ovako...sad sam krenuo sa jednom terapijom kod vas u BG.
Necu za sada nista pricati...mozda za 2-3 tjedna jer necu se bezveze nadati, "podici prasinu" oko toga a da na kraju nista ne bude!
zato moram primjetiti rezultate!
Jako vjerujem u to!
Kod mene ima jedan drugi problem...
A to je sto sam ja previse vjerovao u kozmeticarke!
Mislim da su mi u ove 2 godine napravile vise stete nego koristi.
Ali i o tome zelim opsirno napisati...kad budem imao vremena.
Moje iskustvo sa proizvodima ce ljudima dobro doci, sto znaci da je samo moje i da za vas ne mora tako biti - i pozitivno i negativno iskustvo - svi smo razliciti i sa razlicitim tipovima koze.
Samo cu reci da sam puuuno $$$ potrosio na rijesavanje svojih problema.
Zato svi trebamo podijeliti iskustva da ne gubimo dragocjeno vrijeme na lose proizvode i ocekujemo rezultate - a rezultata ni od kuda!
@Dragana
Reci mi samo sta ti radis inace?
Jel ti posao ima veze sa rijesavanjem dermatoloskih problema ili samo iz svojih i tudih iskustava kazes to?
Samo pitam...sorry sto ako sam negdje promasio koju informaciju o tebi pa ne znam
Jesam i sa benzoil-peroksidom...
Nekom sam odgovarao na temu "Proactiv".
To je iz Amerike kad sam tamo bio.
Proizvod se temelji na BP.
Jednom prilikom cu napisati sve sta sam koristio...bit ce to dug popis!
Evo ovako...sad sam krenuo sa jednom terapijom kod vas u BG.
Necu za sada nista pricati...mozda za 2-3 tjedna jer necu se bezveze nadati, "podici prasinu" oko toga a da na kraju nista ne bude!
zato moram primjetiti rezultate!
Jako vjerujem u to!
Kod mene ima jedan drugi problem...
A to je sto sam ja previse vjerovao u kozmeticarke!
Mislim da su mi u ove 2 godine napravile vise stete nego koristi.
Ali i o tome zelim opsirno napisati...kad budem imao vremena.
Moje iskustvo sa proizvodima ce ljudima dobro doci, sto znaci da je samo moje i da za vas ne mora tako biti - i pozitivno i negativno iskustvo - svi smo razliciti i sa razlicitim tipovima koze.
Samo cu reci da sam puuuno $$$ potrosio na rijesavanje svojih problema.
Zato svi trebamo podijeliti iskustva da ne gubimo dragocjeno vrijeme na lose proizvode i ocekujemo rezultate - a rezultata ni od kuda!
@Dragana
Reci mi samo sta ti radis inace?
Jel ti posao ima veze sa rijesavanjem dermatoloskih problema ili samo iz svojih i tudih iskustava kazes to?
Samo pitam...sorry sto ako sam negdje promasio koju informaciju o tebi pa ne znam

-
- Aktivan član
Opet ja!
Sad sam stavio kremu...
Uopce nisam ocekivao da ce biti takva.
Dosta je kruta...
Prvo sam ocistio mlijekom za ciscenje, kako i pise 3-4 minute i pridrzavao se uputa.
Onda namazao kremu u tankom sloju preko cijelog lica.
Ajd vi koji koristiti to detaljnije mi opisite kakva vam je dnevna rutina sa ciscenjem i kremom jer ne bi htio napraviti problem neki.
I ako ima netko negativnih iskustava meka svakako javi...
Sad sam stavio kremu...
Uopce nisam ocekivao da ce biti takva.
Dosta je kruta...
Prvo sam ocistio mlijekom za ciscenje, kako i pise 3-4 minute i pridrzavao se uputa.
Onda namazao kremu u tankom sloju preko cijelog lica.
Ajd vi koji koristiti to detaljnije mi opisite kakva vam je dnevna rutina sa ciscenjem i kremom jer ne bi htio napraviti problem neki.
I ako ima netko negativnih iskustava meka svakako javi...
I mene interesuje ta krema, ne znam tacno ni o cemu se radi... Citam ovo sto ste vi napisali, ali ime kreme nisam pronasla.
Koristim differin gel vec vise od dva meseca, ali mislim da mi treba jos nesto da se sto pre resim flekica na licu.
Zanima me ime kreme pa da i ja probam.
Fic kako napredujes sa alojom, ima li ikakvih poboljsanja.
Poz
Koristim differin gel vec vise od dva meseca, ali mislim da mi treba jos nesto da se sto pre resim flekica na licu.
Zanima me ime kreme pa da i ja probam.
Fic kako napredujes sa alojom, ima li ikakvih poboljsanja.
Poz
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Fic,
naravno da razumem da si sve probao, i znam kako je los osecaj kada se potrosi puno novca i kada se nekom u potpunosti veruje( mislim na kozmeticare) a nema rezultata.
Ja sam po struci kozmeticar, zavrsavam visu(kod nas u Bg postoji visa skola za kozmeticare pri visoj medicinskoj) i ono sto sam ja definitivno naucila je da: TERAPIJA AKNI JE MEDICINSKA TERAPIJA KOJA TESNO SARADJUJE SA DERMATOLOGIJOM!
Odnosno, prvo dermatolog, pa tek onda ja kao kozmeticar i to samo ono sto dermatolog prepise! I do sada je to davalo najbolje rezlatae, i tako odlicno funkcionisemo-ja, pacijent i doktor. Ono sto ne smete da zaboravite je da se na problematicnoj kozi sa dijagnozom acne vulgaris-NIKADA NE RADI KLASICNO CISCENJE(komedoekspresija ili cedjenje).
Dug je proces izlecenja akni...i za to treba puno strpljenja, i ja se nadam da je ovo novo sto si poceo ono pravo, i da ces nam preneti svoja iskustva kada zavrsis i da ces biti vise nego zadovoljan!!!!!
Pozz
naravno da razumem da si sve probao, i znam kako je los osecaj kada se potrosi puno novca i kada se nekom u potpunosti veruje( mislim na kozmeticare) a nema rezultata.
Ja sam po struci kozmeticar, zavrsavam visu(kod nas u Bg postoji visa skola za kozmeticare pri visoj medicinskoj) i ono sto sam ja definitivno naucila je da: TERAPIJA AKNI JE MEDICINSKA TERAPIJA KOJA TESNO SARADJUJE SA DERMATOLOGIJOM!
Odnosno, prvo dermatolog, pa tek onda ja kao kozmeticar i to samo ono sto dermatolog prepise! I do sada je to davalo najbolje rezlatae, i tako odlicno funkcionisemo-ja, pacijent i doktor. Ono sto ne smete da zaboravite je da se na problematicnoj kozi sa dijagnozom acne vulgaris-NIKADA NE RADI KLASICNO CISCENJE(komedoekspresija ili cedjenje).
Dug je proces izlecenja akni...i za to treba puno strpljenja, i ja se nadam da je ovo novo sto si poceo ono pravo, i da ces nam preneti svoja iskustva kada zavrsis i da ces biti vise nego zadovoljan!!!!!
Pozz
Pa ovako tu kremu smo prvi put kupili odaaaavno ima 5-6 godina sigurno ili cak vise slagacu te, direktno od coveka koji je proizveo tu kremu ne znam da li si bio direktno kod njega ili si kremu nabavio nekim drugim putem? on ima ordinaciju na Dedinju i jako je star tako da vise ne radi kolko ja znam nove pacijente, sada ga je nasledio cerka sin tako nesto, ja nisam nikada radila nista kod njega jer stvarno ne mogu da se pozalim na kozu tek ponekad mi izadje neka bubuljica namazem tom kremom na to mesto dva tri puta i nestane ali posto imam neznu kozu zakljucila sam da ne smem ni mrvicu da namazem na jagodice , tacnije na uzi pojas oko ociju jer dobijem rumenilo
ne znam kako lepse da ti objasnim
.Sto se tice mog brata on ima 20 god. ima jako problematicnu kozu njemu ona savrseno odgovara maze je svuda gde god mu se pojavljuju bubuljice celo lice, ledja .......svuda i tokom ovih godina lice mu se super popravilo i ova krema mu bas odgovarao u pocetku je isao na neke tretmane i mazao je kremu 2 puta dnevno sada mu je lice super pojavi mu se period kada ih ima malo tada maze jednom dvaput dnevno kako kad i povuku mu se. Jos znam da te kreme po jacini idu po brojevima ne znam koji si ti br. uzeo? i jos nesto poceli smo od skoro da pijemo koncentrat aloje i mislim da je super stvar za kozu i jos mnoge stvari ne znam jesi li probao? POZDRAV

-
- Aktivan član
@Dragana
U potpunosti se slazem s tobom!
Takva problematicna koza zahtjeva punu suradnju i kozmeticara i doktora.
Ali u ovom trenutku, mislim da meni vise kozmeticara ne treba!
Mijenjao sam dosta kozmeticarki i nisu sve bas bile dobre.
Uvjeren sam da moj problem ne bi bio ovakav da nije bilo kozmeticarki (nestrucnih, a i one sto dobro rade - pretjeruju).
Na licu imam puno komedona i mitesera.
kad odem kod kozmeticarke (svakih 15-20 dana sam isao) one bi sve, al sve pokusale istiskati...naravno dode iducih dana do upale jer ne ide sve van. Istina, svi ti miteseri "vrebaju" i cekaju da se upale ali na jednoj strani lica imam mozda i 100 mitesera i komedona...vjerujem i vise i smatram da se ne smije svaki probosti iglom (koju ne znam kako vec zovete, lanceta i jos nekako...), te time se prenosi sa jedog na drugi...infekcija se produbljuje i kroz mjesece (i godine) ta infekcija lezi duuuboko u kozi (mislim da koza ima 8 slojeva - zapamtite taj 8 sloj za Aloju) i tesko ju je i gotovo nemoguce unistiti.
Inace, kod ne-problematicne koze kaze da treba ici na ciscenje svakih 4 mjeseca, odnosno kod izmjene godisnjih doba.
A ja u ta 3 mjeseca budem vec 5 puta na ciscenju, na godinu je to oko 20 puta!!!
Za kozu uzas!
Necu vise ici kod kozmeticarke jedno duze razdoblje (necu reci nikad) ali bar dok mi ne produ te inflamantorne (upaljene) akne.
Moram kozi dopustiti vise da dise i da se obnovi kako treba!
@Jana
E ne bi znao koja je serija!?
Krema ima 22 g, 2% biljna mjesavina, nalazi se u kutijici onako u obliku trokuta...
Kupio sam je u ljekarni na preporuku jednog doktora.
@Jana i Snezana
Aloju pijem vec mjesec i pol dana.
S obzirom da sam kombinirao sa svim i svacim (cajevi i prehrana mi je bila losa) ne mogu reci da sam postigao nesto.
Vjerojatno zbog slozenosti mog problema to ne moze doci na vidjelo.
Nastavit cu je piti svakako.
Ono sto sam napisao za 8 sloj koze (zadnji) - tu najbolje djeluje Aloja gdje ga obnavlja i vlazi tako da vjerujem da ce imati smisla ako nastavim uimati jos mjesec-dva + sve ostalo!
Samo ne znam koliko tocno treba piti i da li ima ogranicenja koliko se dugo smije piti!?
U potpunosti se slazem s tobom!
Takva problematicna koza zahtjeva punu suradnju i kozmeticara i doktora.
Ali u ovom trenutku, mislim da meni vise kozmeticara ne treba!
Mijenjao sam dosta kozmeticarki i nisu sve bas bile dobre.
Uvjeren sam da moj problem ne bi bio ovakav da nije bilo kozmeticarki (nestrucnih, a i one sto dobro rade - pretjeruju).
Na licu imam puno komedona i mitesera.
kad odem kod kozmeticarke (svakih 15-20 dana sam isao) one bi sve, al sve pokusale istiskati...naravno dode iducih dana do upale jer ne ide sve van. Istina, svi ti miteseri "vrebaju" i cekaju da se upale ali na jednoj strani lica imam mozda i 100 mitesera i komedona...vjerujem i vise i smatram da se ne smije svaki probosti iglom (koju ne znam kako vec zovete, lanceta i jos nekako...), te time se prenosi sa jedog na drugi...infekcija se produbljuje i kroz mjesece (i godine) ta infekcija lezi duuuboko u kozi (mislim da koza ima 8 slojeva - zapamtite taj 8 sloj za Aloju) i tesko ju je i gotovo nemoguce unistiti.
Inace, kod ne-problematicne koze kaze da treba ici na ciscenje svakih 4 mjeseca, odnosno kod izmjene godisnjih doba.
A ja u ta 3 mjeseca budem vec 5 puta na ciscenju, na godinu je to oko 20 puta!!!
Za kozu uzas!
Necu vise ici kod kozmeticarke jedno duze razdoblje (necu reci nikad) ali bar dok mi ne produ te inflamantorne (upaljene) akne.
Moram kozi dopustiti vise da dise i da se obnovi kako treba!
@Jana
E ne bi znao koja je serija!?
Krema ima 22 g, 2% biljna mjesavina, nalazi se u kutijici onako u obliku trokuta...
Kupio sam je u ljekarni na preporuku jednog doktora.
@Jana i Snezana
Aloju pijem vec mjesec i pol dana.
S obzirom da sam kombinirao sa svim i svacim (cajevi i prehrana mi je bila losa) ne mogu reci da sam postigao nesto.
Vjerojatno zbog slozenosti mog problema to ne moze doci na vidjelo.
Nastavit cu je piti svakako.
Ono sto sam napisao za 8 sloj koze (zadnji) - tu najbolje djeluje Aloja gdje ga obnavlja i vlazi tako da vjerujem da ce imati smisla ako nastavim uimati jos mjesec-dva + sve ostalo!
Samo ne znam koliko tocno treba piti i da li ima ogranicenja koliko se dugo smije piti!?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Apr 16, 2006 3:07 pm
-
- Aktivan član
Ja sam bio ovaj tjedan prvi puta u Beogradu.
Kupio sam je (i kremu i mlijeko za ciscenje-potrebno ti je) na Bulevaru revolucije ili kako se sad zove kralja Aleksandra 82...imas ljekarnu koja se zove Prima.
Vjerujem da je ima i dalje u njihovim ljekarnama.
Ja cu je koristiti iducih mjesec dana pa cemo vidjeti...i vi se javite pa da usporedimo kako kome napreduje/nazaduje
Kupio sam je (i kremu i mlijeko za ciscenje-potrebno ti je) na Bulevaru revolucije ili kako se sad zove kralja Aleksandra 82...imas ljekarnu koja se zove Prima.
Vjerujem da je ima i dalje u njihovim ljekarnama.
Ja cu je koristiti iducih mjesec dana pa cemo vidjeti...i vi se javite pa da usporedimo kako kome napreduje/nazaduje

Fic
Aloju sam ja mom sinu davala oko 4 meseca redovno i to neke srednje doze oko 4-5 kasika na dan, tada je imao 9 godina. On je imao astmu. Mislim da aloja i nema neko ogranicenje u koriscenju. Cisti ceo organizam i to je dobro za svaku bolest. Probaj sa firstom. Odlican je za upale, pa verujem da bi dobro dosao i tebi posle odlaska kod kozmeticarke, da ti se malo upala smiri.
Verujem da aloja moze puno da pomogne. I verovatno je bas zato dobra sto cisti organizam iznutra.
Cula sam za jedan narodni lek - sa pola litre vode preliti desetak vecih listova oraha, ostaviti da se ohladi i kvasiti tom vodom lice. Vodu cuvati u frizideru.
Da li neko zna da li preparati sa benzoil peroksidom, izbeljuju fleke.
Poz
Aloju sam ja mom sinu davala oko 4 meseca redovno i to neke srednje doze oko 4-5 kasika na dan, tada je imao 9 godina. On je imao astmu. Mislim da aloja i nema neko ogranicenje u koriscenju. Cisti ceo organizam i to je dobro za svaku bolest. Probaj sa firstom. Odlican je za upale, pa verujem da bi dobro dosao i tebi posle odlaska kod kozmeticarke, da ti se malo upala smiri.
Verujem da aloja moze puno da pomogne. I verovatno je bas zato dobra sto cisti organizam iznutra.
Cula sam za jedan narodni lek - sa pola litre vode preliti desetak vecih listova oraha, ostaviti da se ohladi i kvasiti tom vodom lice. Vodu cuvati u frizideru.
Da li neko zna da li preparati sa benzoil peroksidom, izbeljuju fleke.
Poz