BB akne krem

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

fic1984hr
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 4:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od fic1984hr »

@snezana
E ovako, moj plan je da ja vise ne idem kod kozmeticarke!
bar ne iducih 3 mjeseca ako ne i duze!

Sto se tice BP, definitivno neces izbjeliti fleke!
bar ne u mom slucaju!
A i vecina ostalih se jako zali na to...mozda BP i "ocisti" lice i nema aktivnih akni ali zato ostaju fleke.
Mislim da ti to nece pomoci u tom!
Zapravo sam siguran!

BP je zapravo kao peeling. Prva 2-3 nista a onda skine zadnji sloj koze...i nikako da se obnovi!

Ne znam sta bi ti rekao!
fic1984hr
Aktivan član
Aktivan član

Post od fic1984hr »

Nakon nekoliko dana koristena ove kreme, lice mi se dosta peruta, sto nije bas najbolje za ukupni dojam (za mene i one koji me gledaju :)

Ne znam kako bi sad nastavio sa ovom kremom!?
Ne smijem nikako 2-3 dana ju stavljati da ne bi bilo jos gore nego samo hidratantnom kremom nekoliko puta na dan.

Zato oprez!
Vjerujem da odlicno djeluje kad se stavlja na nekoliko mjesta, ali ovako kao sto kod mene ide - preko cijelog lica, nije bas najbolje...isto tako ni jedna druga krema kad se tako stavlja, uvijek ima neke "nusefekte".

Bas citam, kao za akne se koriste te razne kreme...i kazu da se prvih mjesec-dva mozda nece vidjeti rezultati...i sve tako mozda do 6-8 mjeseca koristenja kreme kad bi se trebali vidjeti stvarni rezultati...
Mislim u sebi, pa tko je jos spreman koristiti kremu pol godine da se uvjeri hoce raditi ili ne (u slucaju da na pocetku nisu ohrabrujuci rezultati, kao sto je slucaj kod mene - vecinom).

Te akne su bas zlo!
Nemam ja onaj najtezi oblik, ali imam jaaako puno komedona i mitesera i sa dosta papula i pustula...bas lose...ali krajem 5. mj se nadam veelikom poboljsanju, bar onako kako bi ja bio zadovoljan ( a to znaci da mogu imati akne ali neee ovako!)
fic1984hr
Aktivan član
Aktivan član

Post od fic1984hr »

Evo opet se vracam BB kremi...
Sta da radim...moram tako i biti uporan.
Nek se peruta, kazu da to tak treba, pa nek ide onda!
Odgovori