100% -4
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
i oralno (tabletama) i lokalno (spolja,mazanjem) jer samo mazanjem spolja nije moguce dopreti do parazita koji se nalazi u dubini folikula.Antibiotik ne mogu svi da piju tek tako,neki su alergichni,znam da trudnice ne smeju da ga piju i ko zna na koga se sve to jos odnosi.ZATO PAMET U GLAVU I NISTA NA SVOJU RUKU BEZ KONTROLE NEKOGA KO ZNA STA RADI.Meni jesu radjeni labaratorijske analize krvi ali
se ne secam tacno u kojoj fazi lecenja i sta se tacno od rezultata u krvi trazilo i gledalo.
Koliko se secam kod mene nije bilo nekog pogorsanja pod uticajem tableta.Jedino sto pod uticajem odredjenih tretmana chishchenja koze i dejstvom elektro kauterske iglice ostaju ranice koje su slicne kao i kod drugih kozmetickih tretmana.Od lokalnih sredstava za spoljnu upotrebu koristi se obloga od
Koliko se secam kod mene nije bilo nekog pogorsanja pod uticajem tableta.Jedino sto pod uticajem odredjenih tretmana chishchenja koze i dejstvom elektro kauterske iglice ostaju ranice koje su slicne kao i kod drugih kozmetickih tretmana.Od lokalnih sredstava za spoljnu upotrebu koristi se obloga od
acidi borici 3%,losioni i nekoliko vrsta gelova (razlicite funkcije i antibiotske jacine) i to se proizvodi u ovoj ordinaciji.Nadam se da sam odgovorio na tvoje pitanje Makki.A posto su neki trazili adresu dr Katarine:
KIM cosmedica,Terazije 14,Beograd,tel 011/268 60 46.
Nista vas ne kosta bar da uradite taj test.U stvari nisam infrmisan dal je i dalje za dz,ali toliko je banalan da mora da jeste
KIM cosmedica,Terazije 14,Beograd,tel 011/268 60 46.
Nista vas ne kosta bar da uradite taj test.U stvari nisam infrmisan dal je i dalje za dz,ali toliko je banalan da mora da jeste
Ma opushteno, ionako je ovde prisutna mala anarhija, pa ima mnogo reklama, admin je jedan koliko sam primetio, i ne stigne da pronadje sve. Kad kazem reklama, mislim bash na reklamu, ne na tvoj post:)
Meni je lice cisto, jedino bih iskontrolisao, pa ako se zadesi da imam demodex, da ih unishtim iznutra tabletama, poshto ih spolja vishe nema, ali moram da koristim kremu i sapun i dalje, shto mi vishe ne predstavlja teret, navikoh se odavno. Kad svratim do Bg-a videcu bash da zakazem test, a ima i u mom gradu laboratorija koja radi razna ispitivanja i testove, bash cu pitati da li rade i na demodex.
Hvala na informacijama u svakom slucaju. Pozdrav.
Meni je lice cisto, jedino bih iskontrolisao, pa ako se zadesi da imam demodex, da ih unishtim iznutra tabletama, poshto ih spolja vishe nema, ali moram da koristim kremu i sapun i dalje, shto mi vishe ne predstavlja teret, navikoh se odavno. Kad svratim do Bg-a videcu bash da zakazem test, a ima i u mom gradu laboratorija koja radi razna ispitivanja i testove, bash cu pitati da li rade i na demodex.
Hvala na informacijama u svakom slucaju. Pozdrav.
Ma ja sam imao problem godinama, od skora sam cist, ali izadje po neka, stvari se krecu konstantno na bolje, ovo shto sada koristim, koristim 3 meseca. Mene su toliko nakljokali sa dovicinom dermatolozi, da me je lekar opshte prakse molio da vishe ne pijem, jer sam naravno od specijaliste ishao da mi lekar opshte prakse prepisuje recept. Tako da sad kad radim neshto proverim 3x, zato te i uostalom pitam o samom leku kakav je.
Lepo je izleciti se skroz, i ne mackati se vishe, ako je to uopshte uzrocnik i kod mene
Lepo je izleciti se skroz, i ne mackati se vishe, ako je to uopshte uzrocnik i kod mene

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nista mi nije jasno !!! Jel' ti u toj KIM cosmedica rade samo te testove na taj demodex i tu vrstu tretmana??A taj lek sto spominjes da li je to "orvagil"?(ja sam ga u srednjoj skoli pila zbog nekih stomacnih problema i sumnje na postojanje parazita !)
I da...ponovila bih nennino pitanje -KOLIKO PARA-sve to:pregled ,tretman , gelovi , kontole ......... !?
I da...ponovila bih nennino pitanje -KOLIKO PARA-sve to:pregled ,tretman , gelovi , kontole ......... !?
Ne bih mogao da se setim koliko je sve kostalo,kao i koliko je svaka stavka ponaosob.Cena lecenja svakako varira od coveka do coveka i terapije koja mu se prepishe.Neko ce imati vise a neko manje odredjenih tretmana,a od stanja koze zavisi i koliko dugo ce lecenje trajati pa sd to,normalno,odrazava i na cenu.Ono sto generalno mogu da kazem je da se,mesechno posmatrano,cena tokom trajanja lecenja
jer imate sve manje potrebu za tretmanima (sto kozmetickim,sto ek) a oni najvise i kostaju.Gelovi su,otprilike,1500 -2000din mesechno.Tretmani se naravno sprovode 1 ili 2 u mesecu il redje(individualno) a za njihovu cenu stvarno ne znam.Uostalom nije tesko zvati i pitati.Secam se da se i prvi pregled placa,kao i kasnije povremene kontrole.Ne znam da li je ovo dovoljno da odprilike steknete