A zasto ne bilo i malo prostora za srednji medicinski kadar

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

yt1ecp
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:18 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

A zasto ne bilo i malo prostora za srednji medicinski kadar

Post od yt1ecp »

E, ima li kakve sanse da se tu nadje malo mesta i za srednju medicinsku ? Pa ono, opsta medicina, pa farmaceutski tehnicari, pa stomatoloske sestre, pa zubni tehnicari.... Pa razmena iskustava, pa ponude za saradnju izmedju lekara i srednjeg kadra, pa ........ Hajde, mislite i o tome. Zasto neki lekar ne bi mogao na sajtu da nadje sebi sestru za ordinaciju, apoteka da nadje farmaceutskog tehnicara, stomatolog sestru ili zubnog tehnicara za saradnju... Bio bi sajt mnogo poznayiji i poseceniji, verujte!!! Pozz
Za pametnog coveka, svaki dan je novi zivot !
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

ima mesta koliko hocete, samo neka pocne dopisivanje. A ovo moram da citiram:
Zasto neki lekar ne bi mogao na sajtu da nadje sebi sestru za ordinaciju
Evo, moze i neka sestra da nadje sebi lekara za previjaliste ili slicno, ja se javljam :)
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
yt1ecp
Novi član
Novi član

Post od yt1ecp »

Uh, odmah pa na dvosmislene, trosmislene i polismislene izraze.
Ma, neeeeeeeee, ozbiljno mislim. Hajde da otvorimo mesto za ponudu i potraznju saradnika u poslu. Krstite to nekako, obavestenje o novoj rubrici na vrh sajta, pa da vidite koliko ce zainteresovanih da se javi. :wink:
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Re: A zasto ne bilo i malo prostora za srednji medicinski ka

Post od Jefimija »

yt1ecp napisao:Pa razmena iskustava, pa ponude za saradnju izmedju lekara i srednjeg kadra, pa ........ Hajde, mislite i o tome. Zasto neki lekar ne bi mogao na sajtu da nadje sebi sestru za ordinaciju, apoteka da nadje farmaceutskog tehnicara, stomatolog sestru ili zubnog tehnicara za saradnju... Bio bi sajt mnogo poznayiji i poseceniji, verujte!!! Pozz

Ја лично мислим да би оваквим стварима пре било место на берзи рада :) Јер кад би тако пошли, ја бих ето одмах искористила прилику да продам оног мог старог трабанта из гараже, јест да смо вршњаци...ал` котрља...и не троши пуно. А мотор... преде ко маца!! Регистрован до 28 јула...

Заинтересовани, нек пошаљу PM. :D
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Evo i ja se pridruzujem trzistu:

Posto sam 99% ubedjena da cu se jednog dana udati za doktora zainteresovani kandidati mogu se prijaviti po sledecem uputstvu:

1) Postaviti svoju sliku koja obavezno mora biti u uniformi !
2) Staviti na uvid svoju fotografiju u uniformi !!
3) Opet postaviti fotografiju u UNIFORMI !!!

i najzad ono najbitnije i ako nije previse zahtevno:

4) FOTOGRAFIJA U UNIFORMI, BRE!!!

Dolaze u obzir doktorske uniforme svih boja BELE, ZELENE, PLAVE, tu vec nisam probirljiva.

Eto tako.......nadam se da sam bila jasna u zahtevima :) .
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

Ih, bre, Etro, nije ti uniforma najbitnija... Eno, na Amazonu može komplet scrubs da se nađe za manje od 25 dolara. Pa moja komšinica ima onu teget uniformu, kupila fazona radi. Još samo kada okači stetoskop, isto fazona radi... :lol:

Najbolje ti njih na'vataj na chat, pa kreni sa propitivanjem. :)

PS Izvinite za off-topic. :wink:
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
etro
Aktivan član
Aktivan član

Post od etro »

Ma veruj mi Macadamia bez uniforme neci ni cao da mu kazem :lol: .

A ono za komsinicu......ne bih ja rekla da je uzela uniformu cisto radi fazona :wink: .
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

Ajme... sad si me naterala da se preispitam... Njen suprug je prošle godine nekoliko nedelja ležao u bolnici. Ko zna kakve su tu kombinacije i "igrice" u pitanju. :lol: :lol: :lol:
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
etro
Aktivan član
Aktivan član

Post od etro »

Eto vidis scenarija koliko volis i to sve zbog uniforme i kako onda nije bitna :) .
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

E Etro ja se slatko nasmejah, pa jel ima ''doce'' na pomolu.Vidis i ja da nisam udata raspisala bih konkurs ovde - nije ti ta losa kad malo bolje razmislim :lol:
...........i bez uniforme definitivno nista :wink:
etro
Aktivan član
Aktivan član

Post od etro »

minjab napisao:E Etro ja se slatko nasmejah, pa jel ima ''doce'' na pomolu.Vidis i ja da nisam udata raspisala bih konkurs ovde - nije ti ta losa kad malo bolje razmislim :lol:
...........i bez uniforme definitivno nista :wink:
Sto se tice doktora recimo da sam u fazi dvoumljenja :wink: .......ma sva sreca te sam cesto u okruzenju belih mantila pa sam puna UTISAKA :lol: :lol: :lol: .
yt1ecp
Novi član
Novi član

Post od yt1ecp »

Etro, ma, uniforma je i onako detalj koji sleti sa doce za par minuta. Vazno je sta ostane kad zavoj spadne!!! :wink:
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

Мењам лекара за аутомеханичара!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am

Post od minjab »

pa da ,Jefimija, znaš ti gde leži lova, :lol: , a isto je u pitanju uniforma samo plava, pa nije loše,ove godine je plava u modi :lol: :lol: :lol:
yt1ecp
Novi član
Novi član

Post od yt1ecp »

Naravno ! Nema nista dok majstori ne uzmu posao u svoje ruke. Doktori to sve na intelekt, mehanicari to rade na mehanizam! A to je i bolje i dugotrajnije. Kad dobro podese rad, prazan hod svedu na najmanju mogucu meru, masina samo sapuce. Nema podrhtavanja, stucanja, preskakanja. Vazno je da svecica kresne na vreme, a kad joj se lizne glava, varnica bolje "baca". Ih, pa nisam ja dzabe sedam godina ucio zanat :wink:
Odgovori