A zasto ne bilo i malo prostora za srednji medicinski kadar
Moderatori: vlada99, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jun 15, 2007 11:18 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A zasto ne bilo i malo prostora za srednji medicinski kadar
E, ima li kakve sanse da se tu nadje malo mesta i za srednju medicinsku ? Pa ono, opsta medicina, pa farmaceutski tehnicari, pa stomatoloske sestre, pa zubni tehnicari.... Pa razmena iskustava, pa ponude za saradnju izmedju lekara i srednjeg kadra, pa ........ Hajde, mislite i o tome. Zasto neki lekar ne bi mogao na sajtu da nadje sebi sestru za ordinaciju, apoteka da nadje farmaceutskog tehnicara, stomatolog sestru ili zubnog tehnicara za saradnju... Bio bi sajt mnogo poznayiji i poseceniji, verujte!!! Pozz
Za pametnog coveka, svaki dan je novi zivot !
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
ima mesta koliko hocete, samo neka pocne dopisivanje. A ovo moram da citiram:

Evo, moze i neka sestra da nadje sebi lekara za previjaliste ili slicno, ja se javljamZasto neki lekar ne bi mogao na sajtu da nadje sebi sestru za ordinaciju

Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Novi član
Uh, odmah pa na dvosmislene, trosmislene i polismislene izraze.
Ma, neeeeeeeee, ozbiljno mislim. Hajde da otvorimo mesto za ponudu i potraznju saradnika u poslu. Krstite to nekako, obavestenje o novoj rubrici na vrh sajta, pa da vidite koliko ce zainteresovanih da se javi.
Ma, neeeeeeeee, ozbiljno mislim. Hajde da otvorimo mesto za ponudu i potraznju saradnika u poslu. Krstite to nekako, obavestenje o novoj rubrici na vrh sajta, pa da vidite koliko ce zainteresovanih da se javi.

Re: A zasto ne bilo i malo prostora za srednji medicinski ka
yt1ecp napisao:Pa razmena iskustava, pa ponude za saradnju izmedju lekara i srednjeg kadra, pa ........ Hajde, mislite i o tome. Zasto neki lekar ne bi mogao na sajtu da nadje sebi sestru za ordinaciju, apoteka da nadje farmaceutskog tehnicara, stomatolog sestru ili zubnog tehnicara za saradnju... Bio bi sajt mnogo poznayiji i poseceniji, verujte!!! Pozz
Ја лично мислим да би оваквим стварима пре било место на берзи рада

Заинтересовани, нек пошаљу PM.

Evo i ja se pridruzujem trzistu:
Posto sam 99% ubedjena da cu se jednog dana udati za doktora zainteresovani kandidati mogu se prijaviti po sledecem uputstvu:
1) Postaviti svoju sliku koja obavezno mora biti u uniformi !
2) Staviti na uvid svoju fotografiju u uniformi !!
3) Opet postaviti fotografiju u UNIFORMI !!!
i najzad ono najbitnije i ako nije previse zahtevno:
4) FOTOGRAFIJA U UNIFORMI, BRE!!!
Dolaze u obzir doktorske uniforme svih boja BELE, ZELENE, PLAVE, tu vec nisam probirljiva.
Eto tako.......nadam se da sam bila jasna u zahtevima
.
Posto sam 99% ubedjena da cu se jednog dana udati za doktora zainteresovani kandidati mogu se prijaviti po sledecem uputstvu:
1) Postaviti svoju sliku koja obavezno mora biti u uniformi !
2) Staviti na uvid svoju fotografiju u uniformi !!
3) Opet postaviti fotografiju u UNIFORMI !!!
i najzad ono najbitnije i ako nije previse zahtevno:
4) FOTOGRAFIJA U UNIFORMI, BRE!!!
Dolaze u obzir doktorske uniforme svih boja BELE, ZELENE, PLAVE, tu vec nisam probirljiva.
Eto tako.......nadam se da sam bila jasna u zahtevima

- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
Ih, bre, Etro, nije ti uniforma najbitnija... Eno, na Amazonu može komplet scrubs da se nađe za manje od 25 dolara. Pa moja komšinica ima onu teget uniformu, kupila fazona radi. Još samo kada okači stetoskop, isto fazona radi...
Najbolje ti njih na'vataj na chat, pa kreni sa propitivanjem.
PS Izvinite za off-topic.

Najbolje ti njih na'vataj na chat, pa kreni sa propitivanjem.

PS Izvinite za off-topic.

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

Sto se tice doktora recimo da sam u fazi dvoumljenjaminjab napisao:E Etro ja se slatko nasmejah, pa jel ima ''doce'' na pomolu.Vidis i ja da nisam udata raspisala bih konkurs ovde - nije ti ta losa kad malo bolje razmislim![]()
...........i bez uniforme definitivno nista

-
- Novi član
Naravno ! Nema nista dok majstori ne uzmu posao u svoje ruke. Doktori to sve na intelekt, mehanicari to rade na mehanizam! A to je i bolje i dugotrajnije. Kad dobro podese rad, prazan hod svedu na najmanju mogucu meru, masina samo sapuce. Nema podrhtavanja, stucanja, preskakanja. Vazno je da svecica kresne na vreme, a kad joj se lizne glava, varnica bolje "baca". Ih, pa nisam ja dzabe sedam godina ucio zanat