urednistvu

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Odgovori
Dr Aleksandar
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Jan 15, 2005 11:04 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

urednistvu

Post od Dr Aleksandar »

Hteo bih da pitam ko stoji iza ovog sajta,finansirali ga ministarstvo zdravlja,dali su ljudi koji ga uredjuju lekari,po kom kriterijumu se biraju urednici za pojedine oblasti,zasto se sajt ne azurira nego stoji po jedna tema pet godina,ko blokira ucesce dobrih lekara itd....
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Nadam se da cete dobiti odgovore, mislim (ovako neupucen, jer ne znam ni sam vecinu stvari o kojima ste pitali) da Ministartsvo nema nikakve veze sa ovim sajtom.

Interesuje me odekle Vam utisak da iko "blokira" ucesce dobrih lekara, cini mi se da je pre u pitanju nezainteresovanost kolega da se ukljuce u rad foruma. Mislim da ovde ima mesta za sve koji su dobre volje. Ukoliko ste kardiolog, bilo bi jako dobro da preuzmete, koliko mozete, makar daj podforum, jer tu trenutno nema, ako se ne varam, ni jednog kardiologa.

S postovanjem i sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Ja se ne bih mešala u ''stručne'' diskusije,ali bih takođe iznela SVOJE LIČNO MIŠLJENJE ,da ako bismo čekali na ''dobre lekare'' koji će prvo da procene (kao što se događa recimo koliko sam videla na pojedinim podforumima ovog sajta) ko je ''zaslužan '' da mu se odgovori i da li je napisao ''molim Vas za odgovor'' i slično tome ( takva sam ja obrazloženja pročitala zašto ''dobri'' lekari neće da odgovore na pitanja) ,ovi ljudi ne bi imali gde da se obaveste ,pitaju ili zamole za savet.

Ja još nisam videla da je iko blokirao ikog na ovom sajtu
po kom kriterijumu se biraju urednici za pojedine oblasti
Pa čak i oni koji bi trebali da se izbace ,imaju pravo pristupa.

-A tek ovako nešto nema veze sa životom (ili ja toliko ne vidim ...)
Hteo bih da pitam ko stoji iza ovog sajta,finansirali ga ministarstvo zdravlja
.....jer,koliko sam ja upućena, ministarstvo ima toliko posla oko otpuštanja i ''improvizacije'' zdravstva ,da prosto nema vremena :lol: ,da se bavi pitanjima tipa: ''šta da radim ako mi je iskkočila grba na kolenu'' ili već čuvene ''fimoze'' koja ispade najveći problem,verujem da takva pitanja niko ne bi ni pitao lekara ''oči u oči''(negde je i pisano o tome).

Dragi dr.Aleksandre ,ako imate vremena i želje,ima dosta ljudi kojima treba pomoć,a i Vaših kolega koji ne mogu da postignu odgovarajući na sva pitanja,pa pridružite se :wink:

Nadam se da ćete nam se pridružiti .
Pozdrav :lol:
Odgovori