Čudan neurološki nalaz
Moderatori: moderato, admin, vlada99
Re: Čudan neurološki nalaz
A emng ruku?
- cosmopolis
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 09, 2015 12:45 pm
Ništa nije napisao za ruke, stvarno ne razumem.
Na rukama mi čak nije odradio ni neurografski deo, samo miografski, i to samo na jednom mišiću. Odradio je i gluteus, ni toga nema u izveštaju.
Šta sam ja platila Boga pitaj. I pritom meni dosta lakše pada deo sa iglama, a kod njega je bilo obrnuto, igle su me pošteno bolele, bilo je i krvi.
Čini mi se da žene to rade dosta detaljnije i nežnije.
Na rukama mi čak nije odradio ni neurografski deo, samo miografski, i to samo na jednom mišiću. Odradio je i gluteus, ni toga nema u izveštaju.
Šta sam ja platila Boga pitaj. I pritom meni dosta lakše pada deo sa iglama, a kod njega je bilo obrnuto, igle su me pošteno bolele, bilo je i krvi.
Čini mi se da žene to rade dosta detaljnije i nežnije.
Jel ima nekih pomaka?
- cosmopolis
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 09, 2015 12:45 pm
Nema nikakvog razvijanja situacije, ostaje prijem u Kliniku za neurologiju u junu, stvarno je bilo da su renovirali kad smo pokušavali da sredimo preko veze, doktorka Vidosava Rakočević je rekla da će me ona lično primiti i voditi.
Psihijatar mi je, međutim, pojačala lekove - Latu na 15mg i uvela 0.5 mg Rivotrila uveče, jer je l' te ne reagujem na terapiju koja traje već mesec dana, što mene još više uverava da je stvar somatske prirode. Ne verujem da će mi ni ovo nešto specijalno pomoći, ali hajde - da budem kooperativan pacijent koji je dao sve od sebe.
Sve stvari, između ostalog i neke alterantivne koje sam nameravala, sve sam mentalno odložila do daljnjeg.
Psihijatar mi je, međutim, pojačala lekove - Latu na 15mg i uvela 0.5 mg Rivotrila uveče, jer je l' te ne reagujem na terapiju koja traje već mesec dana, što mene još više uverava da je stvar somatske prirode. Ne verujem da će mi ni ovo nešto specijalno pomoći, ali hajde - da budem kooperativan pacijent koji je dao sve od sebe.
Sve stvari, između ostalog i neke alterantivne koje sam nameravala, sve sam mentalno odložila do daljnjeg.
Jel ima nekih pomaka?
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Sep 16, 2015 6:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
moze li mi neko pomoci..kako da uputim pitanje neuropsihijatru..kada odem na posalji izlazi mi da nisam unela primaoca a kada pokusavam da odem na opciju za nikako ne mogu da upisem?
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Џабе се мучиш.