I da li postoje jos neke kratkotrajne nuspojave koje bih mogao da ocekuje?
Hvala unapred!

Moderatori: moderato, admin, vlada99
E da je tako jednostavno, daj mi mail pa cu da ti posaljem skeniranu dijagnozu doktora.aa_aca napisao:Само си због једне снажне тахикардије почео да пијеш те отрове? Пошаљи ми на емаил име тог проф.др.
Lekove sam i dobio od psihijatra kod kojeg sam od skora (ima nedelju ipo dana) na terapiju i vidjacemo se na svakih 20-ak dana...za sad sto se tice prepisane terapije odlicno deluje na moj problem sa anksioznoscu i depresijom...samo mi ide na zivce ta konstantna pospanost (spavam do 12-14 sati) a jedino kad mi se javlja neka budnost i zivost je u vecernjim casovima...nikako da zaspim pre 3-4 am...ali dobro sreca pa nisam zaposlen inace bih najverovatnije ostao bez posladrbgd napisao:@Masilo,
dobili ste ispravnu terapiju za problem anksioznosti.
kada se uvodi antidepresiv, prve 3 do 4 nedelje je moguca ili letargija, pospanost, ili pojacavanje simptoma osnovne bolesti (kod vas anksioznosti). zato se uvode i anksiolitici, koji se u terapiji zadrzavaju obicno oko mesec-dva dana. tada ce antidepresivi poceti da ispoljavaju samo svoje terapijsko dejstvo, a nuspojave ce nestati.
moj predlog je da, ako je to (pre svega finsnsijski) moguce odete i na psihoterapiju! da li ste o tome razmisljali?
Ако будеш спавао по цео дан, нећеш имати никаквих проблема у животу - осим спавања.Masilo napisao:......samo mi ide na zivce ta konstantna pospanost (spavam do 12-14 sati) a jedino kad mi se javlja neka budnost i zivost je u vecernjim casovima...nikako da zaspim pre 3-4 am...ali dobro sreca pa nisam zaposlen inace bih najverovatnije ostao bez posla