Izvinite na nepristojnosti,mozda,ali ne odnosi se samo na moja pitanja,
jednostavno sam naletela na masu pitanja na pretrazivacu i smatram da nisu bila ni glupa ni hipohonderska...Bilo je pitanja gde su ljudi hitno molili za pomoc i ostali bez odgovora...U mom slucaju je bilo to da sam zbog neadekvatne terapije kod svog orl i zapustene infekcije uha dospela do naprsnuca bubne opne!Ne krivim nikoga,znam da je sajt slobodan i da niko ne placa Vama koji te odgovore dajete po slobodnoj volji,ali zar se ne gubi smisao sajta,ako ima bar 30 % pitanja bez odgovora...Moze li neko od Vas da se pozabavi tim neodgovorenim pitanjima.Ako nisu od koristi onome ko ih je davno postavio,mozda ce koristiti onome ko ima slican problem...Hvala unapred i .... ne zamerite....Pozdrav....
A sto je toliko pitanja bez odgovora?
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 1:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
A sto je toliko pitanja bez odgovora?
Svako zivi onako kako mu odgovara
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Da ne bi i ovo pitanje ostalo bez odgovora, samo kratko: pitanja su bez odgovora, jer su postavljena cesto na nekoliko mesta odjednom, ili u pogresnim podforumima, ili su neozbiljna, ili su drugi lekari ocekivali da odgovore da specijalista, itd...
Na Vase pitanje odgovor bi trebalo da daju administrator i moderatori, koji ocigledno ne rade ono sto bi se od njih ocekivalo.
Na Vase pitanje odgovor bi trebalo da daju administrator i moderatori, koji ocigledno ne rade ono sto bi se od njih ocekivalo.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Apr 20, 2007 1:35 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dr. Ivica,kao i uvek,bez greske...Hvala doktore,Vi ste najbolji,najpazljiviji,dr ivica napisao:Da ne bi i ovo pitanje ostalo bez odgovora, samo kratko: pitanja su bez odgovora, jer su postavljena cesto na nekoliko mesta odjednom, ili u pogresnim podforumima, ili su neozbiljna, ili su drugi lekari ocekivali da odgovore da specijalista, itd...
najfiniji online dr....

Svako zivi onako kako mu odgovara