Prijedlog
Moderatori: vlada99, moderato, admin
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 24, 2007 11:40 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Prijedlog
Mislim da ne bi bilo lose da postoji i nešto o Farmakologiji. Kao i to da sve ovo preraste u jedan iformativni portal. Nudim Vam svoju pomoc (web dizajnera) ako se odlucite na tako nesto. Naravno besplatno.
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
Eh, Magarence, ako mogu da primetim...
Super je to što si se ponudio da pomogneš u izradi portala. Samo, meni se čini da doktor.rs nema webmastera već neko vreme, što se da primetiti po homepage-u, na kome je zadnja "novost" datirana još od novembra 2005. godine. Istina, administrator na forumu se pojavljuje otprilike svake prestupne godine, tako da verujem da će proći puno vremena dok ti neko od nadležnih ne odgovori, ako ti odgovori uopšte.
...Što mislim da je bezveze.
No, da se pridružim i ponudim svoju pomoć, kakvu-takvu (znam pomalo webdesign), pro bono, naravno. Gre'ota, ljudi, super je URL da propada na ovaj način.
Super je to što si se ponudio da pomogneš u izradi portala. Samo, meni se čini da doktor.rs nema webmastera već neko vreme, što se da primetiti po homepage-u, na kome je zadnja "novost" datirana još od novembra 2005. godine. Istina, administrator na forumu se pojavljuje otprilike svake prestupne godine, tako da verujem da će proći puno vremena dok ti neko od nadležnih ne odgovori, ako ti odgovori uopšte.
...Što mislim da je bezveze.
No, da se pridružim i ponudim svoju pomoć, kakvu-takvu (znam pomalo webdesign), pro bono, naravno. Gre'ota, ljudi, super je URL da propada na ovaj način.

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 24, 2007 11:40 am
- Kontakt:
To sam i ja primjetio. Ne znam samo dal moderatori imaju neke veze s njima. Koliko vidim sajt je dosta dobro posjecen i ima prilican kredibilitet dok se neki ljudi vise puta obracaju nekim ljekarima ovde. Pa je steta da ovakav ostane. Ali ako ljudi koji ga drze zele da ovakav bude... a sta bi im ja/mi.
Mada je, opet, bolje i da ima ovakav nego da nemam nikakav.
Mada je, opet, bolje i da ima ovakav nego da nemam nikakav.