Predlog : uklanjanje neaktivnih clanova !

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Padmé
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 9:17 am

Post od Padmé »

medi napisao:

Nego meni vise smeta ta tvoja slika. Tesko je citati tvoje postove, posto je duga svaki put zahteva ekstra skrolovanja :x.
Na slici je 3. teniserka na planeti Ana Ivanovic, ako njoj ne otpadne ruka kad udari po loptici npr. 200 km / h, nece vala ni tebi od "ekstra skrolovanja".
Nadam se da ce nova verzija foruma imati opciju "ignere user", samo kliknes na Padme i 8)
Umesto mojih postova mozes da citas narodne pripovetke npr. "Svijetu se ne moze ugoditi" i "Koseno - strizeno" :wink: .
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Ma nisam ni mislila da si ti na slici, nego to je neka forumska kultura da se clanovi ne zasipaju bespotrebnim slikama koje se btw ponavljaju. Na mnogim forumima je cak zabranjeno citirati delove sa slikama a evo ti nas forsiras da je gledamo. Kao da ima isceliteljske sposobnosti.

No nema veze, samo je bio predlog. To u vezi pripovetki je komicno, jer ti si bila prva kojoj je nesto zasmetalo na forumu.
Padmé
Aktivan član
Aktivan član

Post od Padmé »

medi napisao:Ma nisam ni mislila da si ti na slici, nego to je neka forumska kultura da se clanovi ne zasipaju bespotrebnim slikama koje se btw ponavljaju. Na mnogim forumima je cak zabranjeno citirati delove sa slikama a evo ti nas forsiras da je gledamo. Kao da ima isceliteljske sposobnosti.

No nema veze, samo je bio predlog. To u vezi pripovetki je komicno, jer ti si bila prva kojoj je nesto zasmetalo na forumu.
Da te ispravim : "U vezi pripovedaka" zvuci bolje nego "u vezi pripovetki", mada je jedino ispravno u vezi sa pripovetkama". To je jezicka kultura 8) .
Ana nema isceliteljske sposobnosti, ali svako ima teniske, a i mnoge druge kvalitete, npr. najlepsa teniserka na svetu :lol:.
Ne znam zasto si se navrzla na mene, rekla sam ti, ako sledeca verzija foruma bude imala opciju "ignorisi clana", lepo klik na moje ime i zdravo.
Ja bih da iskuliramo, pisemo na temi, za koju niko nema interesa, oduzimamo ljudima vreme, a mi kao ona dva jarca na brvnu iz narodne price :P .
'Ajde, sto bi rekla Ana da budemo malo konsruktivnije, ima toliko drugih PDF i tema.
pozdrav :wink:
medi
Aktivan član
Aktivan član

Post od medi »

Izvini ako mislis da sam se navrzla na tebe, nisam znala da ce te na bilo koji nacin zasmetati moja primedba u vezi slike. Nadala sam se konstruktivnom resenju skidanja slike :).

Vidis meni ne smeta ako me ti ispravis sto se jezika tice, mogu biti samo zahvalna posto mi je to vec 10 godina drugi jezik.

Svakako nemam nista protiv tebe da da bi te stavila na ignore.

Ajd necu vise da pisem ovde, nema svrhe kao sto kazes...

Pozdrav
Padmé
Aktivan član
Aktivan član

Post od Padmé »

medi napisao:Izvini ako mislis da sam se navrzla na tebe, nisam znala da ce te na bilo koji nacin zasmetati moja primedba u vezi slike. Nadala sam se konstruktivnom resenju skidanja slike :).

Vidis meni ne smeta ako me ti ispravis sto se jezika tice, mogu biti samo zahvalna posto mi je to vec 10 godina drugi jezik.

Svakako nemam nista protiv tebe da da bi te stavila na ignore.

Ajd necu vise da pisem ovde, nema svrhe kao sto kazes...

Pozdrav
Hvala Bogu pa se dogovorismo. Nadam se da cemo se jos sresti, na nekom drugom PDF i voditi konstruktivne diskusije.
Po tebi bi skidanje slike Ane Ivanovic bilo konstruktivno, po meni ne.
Zato sam ti preporucila da citas pripovetku "Svijetu se ne moze ugoditi", jer bilo koju sliku da sam stavila nasao bi se neko ko bi rekao :"Zasto ta slika?", "Zasto slika, uopste?", tako da sam, pisuci po forumima, videla da ne mogu svima drugima ugoditi, pa onda da ugodim bar sebi :D
To sto ti je srpski drugi jezik razlog je vise da ga naucis kako treba i da ne pravis grube greske, opet si napisala "moja primedba u vezi slike", a ne "u vezi sa slikom". Vezbaj malo, na pojedinim forumima imas podforume o jeziku, gramatici i pravopisu, a sigurno si cula za knjigu "Jezicke nedoumice" Ivana Klajna.
Ali ovo je, ipak, forum o medicini tako da zavrsavam.
Svako dobro :wink:
medi
Aktivan član
Aktivan član

Post od medi »

Padmé napisao:
To sto ti je srpski drugi jezik razlog je vise da ga naucis kako treba i da ne pravis grube greske, opet si napisala "moja primedba u vezi slike", a ne "u vezi sa slikom". Vezbaj malo, na pojedinim forumima imas podforume o jeziku, gramatici i pravopisu, a sigurno si cula za knjigu "Jezicke nedoumice" Ivana Klajna.
Tako ti i Ana prica :wink: .
Padmé
Aktivan član
Aktivan član

Post od Padmé »

medi napisao:
Padmé napisao:
Tako ti i Ana prica :wink: .
Odmah cu pozvati Melburn i opomenuti je :D .
Ili da sacekamo, da se ne bi negativno odrazilo na njenu igru :P .
Za nekoga kome je srpski drugi jezik pricas super i nasi srednjoskolci govore "u vezi toga", gledaj malo tv, slusaj radio, npr. na TV stanicama koje drze do sebe ( imaju lektore) spikeri govore " u vezi s tim" ili "s tim u vezi".
Ako tvoja mora da bude poslednja ( nepravilno : zadnja :lol: ) onda ti ostavljam priliku.
'Ajde :D
medi
Aktivan član
Aktivan član

Post od medi »

Pa kad vec insistiras :) .

Pozdrav
Odgovori