Pitanje za administratora:
Gde su pomerene teme kod kojih je navedena takva oznaka...pre svega
mislim na Roaccutan.
Pomerene teme
Moderatori: moderato, admin, vlada99
- admin
- doktor.rs tim
- Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Sarah, upravo sam proverio... i iz "dermatologija i kozmetologija" i iz "pitanja i odgovori" pristupas identicnoj diskusiji na adresi http://php.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=445 a zatim je potrebno da odaberes broj strane ove diskusije kojoj pristupas...
Ja to znam,mozda zato sto imam vremena da temu potrazim
,ali ostali vide da stoji tema Roaccutan u dermatologija kozmetologija gde je poslednja postovala Kneginja 13 februara,i onda misle da nema novih postova i ne otvaraju je...
Znala sam da ce zbrke biti pa sam vam ako se secate na to ukazala,ipak ste vi administrator i uredjujete teme po vasem misljenju!!!
Takodje je Branislava postavila pitanje doktorima,ali cak ni oni nisu videli to jer se tema nije podigla na vrh kako bi to trebalo da bude u dermatologiji...
Uostalom zasto bi vam Trashcanman postavio ovo pitanje...
Nadam se da razumete ,mozda sam malo zbrazala ovu poruku ali glavno sam rekla..

Znala sam da ce zbrke biti pa sam vam ako se secate na to ukazala,ipak ste vi administrator i uredjujete teme po vasem misljenju!!!
Takodje je Branislava postavila pitanje doktorima,ali cak ni oni nisu videli to jer se tema nije podigla na vrh kako bi to trebalo da bude u dermatologiji...
Uostalom zasto bi vam Trashcanman postavio ovo pitanje...
Nadam se da razumete ,mozda sam malo zbrazala ovu poruku ali glavno sam rekla..
- admin
- doktor.rs tim
- Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Istina je da se samo u jednom forumu pokazuje prava informacija o zadnjoj poslatoj poruci na tu temu. Da li mislite da je bolje da ta tema definitivno bude u "Dermatologiji"? Mislim da je neko od moderatora prebacio u pitanja i odgovori, ali mozemo da je vratimo... medjutim opet bi isti problem ostao, doduse sada u "pitanja i odgovori"...