PITANJE ZA ADMINA

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

"Banovani članovi" su se obraćali adminu nekoliko puta emailom i zamolili ga da obrati pažnju na dešavanja na forumu. Nije se oglasio pa su "banovani članovi" javno, na forumu, provocirali i "njega" i "nju". Bez ikakvog upozorenja banovani smo i tek nakon akcije zvane "sluđenica" admin je odreagovao ( prilično neubedljivo) i upoznao korisnike foruma da je i "dotična" banovana. S obzirom da mi "banovani" nismo "tikve bez korena" i da "ponešto" znamo o tehnici i "kojputerima" eto nas ponovo u istom izdanju :wink: Hvala svima koji su odreagovali na one grozote ( vic i link) . Pozz Olivera!
P.S. Admine molim te da me, kada "uvredim" nekog, "spamujem" nečiju temu , "budem vulgarna" , lažno se prestavljala i delila stručne savete....javno upozoriš, da svi korisnici vide , a onda me , ako se oglušim o pravila foruma , banuješ. Pozz!!!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

" Admine molim te da me, kada "uvredim" nekog, "spamujem" nečiju temu , "budem vulgarna" , lažno se prestavljala i delila stručne savete....javno upozoriš, da svi korisnici vide , a onda me , ako se oglušim o pravila foruma , banuješ. Pozz!!! "

potpisujem i podrzavam!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Odgovori