Al nema veze (smrc) nek bude i bela... ja sam samo htela da ovim stranama dodamo malo boje...
Usudicu se opet, mozda bledo zelena (to izgovaram i cekam komentare "ova iksa je bas odlepila"

Eto uz vas sam, pa nek svo kamenje pada po meni!

Moderatori: vlada99, moderato, admin
Iksa napisao:aaaaaaaaaaaaa (to ja vristim) (jedina) ideja mi je propala!!!!!!!!!
Al nema veze (smrc) nek bude i bela... ja sam samo htela da ovim stranama dodamo malo boje...
Usudicu se opet, mozda bledo zelena (to izgovaram i cekam komentare "ova iksa je bas odlepila"), volim boje, sta cu ?
Eto uz vas sam, pa nek svo kamenje pada po meni!
Dr Ivice, mislim da je broj podforuma na mestu. Ono sto nedostaje su odgovori strucnih osoba, tj urednici , specijalisti iz tih oblasti. Ako bi se ukinulo i ovo podforuma sto ima, tek bi onda nastao haos.dr ivica napisao:Pozdrav i samo da dam podrsku predlozima za reorganizaciju sajta-foruma, sa smanjenjem broja podforuma u cilju boljeg pregleda pitanja pacijenata.
Andjela napisao: ps. Majjo, u sustini fucka se i meni za mnoge stvari, nisam flasterom zalepljena za ovaj forum, ali mi je vremenom postao drag , kao i poneki ljudi na ovom forumu , a kad mi je nesto drago onda gledam da ponudim ideju, misljenje, sugestiju, da bi se doslo do nekog optimalnog resenja.