kako poslati poruku of line

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Odgovori
jaca69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2004 1:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jaca69 »

Interesuje me da li moram uvek biti konektovana kad pisem poruku. Probala sam na dva nacina da napisem poruku a da nebudem konektovana ali nisam uspela. Prvo sam otvorila ovj prozor pa se diskonektovala i napisala poruku i onda se ponovo konektovala ali poruke nije bilo. A drugi pokusaj je tko sto sam poruku napisal u wordu pa je sa cut i past probala preseliti u ovaj prozor i to mi nije poslo za rukom. Interesuje me da li posotji neki nacin da se napise i posalje poruka a da se nebude konektovan.
Hvala
Cali
(!) Multi Level Trgovac
(!) Multi Level Trgovac
Pridružio se: Sub Jan 17, 2004 1:00 am

Post od Cali »

Funkcija sa copy - paste bi trebalo da funkcionise. Kada napises poruku u wordu i spremna je, konektuj se, otvori prozor za upis poruke, pa tada prenesi text i onda ga salji. Treba da radi na taj nacin.
jaca69
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2004 1:00 am

Post od jaca69 »

Hvala na odgovoru,

Tako sam i ja sinoc pokusavala ali nije islo. A sad sam uspela. Pozdrav
persekutor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 06, 2003 2:00 am

Post od persekutor »

I boje ti je da pises u Wordu, pa prebacujes poruke, jer se posle editovanja poruka brise i pojavljuje se prazno polje koje vidis iznad.
Dakle, otkucaj poruku u Wordu. Za svaki slucaj mozes da je snimis dok je ne stavis na sajt.
Onda selektuj tekst tako sto stalno drzis levog misa i predjes preko citavog texta.
Klikni na desnog misa i pojavice ti se padajuci meni - izaberi funkciju "Copy".
Idi na sajt, uloguj se i u prozoru za pisanje texta, na bilo kom mestu klikni desnim misem. Opet ce ti se pojaviti padajuci meni, ovoga puta izaberi "Paste".
Verovatno si zaboravila da selektujes text, inace moralo bi da funkcionise.
brksi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 06, 2005 4:31 pm

Post od brksi »

persekutor napisao:Onda selektuj tekst tako sto stalno drzis levog misa i predjes preko citavog texta.
ili na tastaturi pritisni kobniciju tastera ctrl+a :)
Za razliku od tv-a covek radi i kada je pokvaren
Odgovori