Posecujuci ova 2 foruma videla sam da kao urednici figurisu ( bas tako figurisu )
- na urologiji : Dr Vinka Vukotic i admin
- na ginekologiji : Dr Presetnik i admin
Medjutim pregledanjem profila ove 2 doktorke vidim da se prva nije oglasila skoro godinu dana, tacnije od 13. juna 2005.,
a druga skoro pola godine, od 2. januara 2006.
Dakle, imaju li forumi Urologija i Ginekologija urednika, ako izuzememo admina, koji se bavi i tehnickim deteljima, a nije naveo da ima specijalizaciju iz neke od ove 2 oblasti ?
Mislim, da za pocetak, treba doktorke podsetiti da su nominalno urednice foruma i da u najmanju ruku nije OK, da njihova imena stoje i dalje, a one se ne oglasavaju. Ako iz nekog razloga ne mogu / ne zele da se bave ovim poslom treba im se zahvaliti i potraziti druge.
Mislim ni da sa njihove strane nije korektno sto nisu nalozile da se njihova imena sklone, ovako se stice utisak da forumi imaju moderatora, a namaju ih.
Mislim da obe doktorke rade i privatno, ali ne zelim da verujem da jedan zdravstveni radnik koristi ovaj sajt da u svrhu sopstvene promocije.
Ovo kacim na forume "O samom forumu", "Urologija i "Ginekologija", da bi videlo sto vise korisnika, a admne, ako mislite da temu treba negde brisati, da se na bi ponavljala, onda tako i uradite, to je Vas posao.
Imaju li urologija i ginekologija urednike ( izuzev admina)?
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:41 pm