Ima li ovdje ikoga

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Odgovori
Kojot
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 18, 2004 2:48 am

Ima li ovdje ikoga

Post od Kojot »

Ima li ovdje ikoga kome je medicina yaista specijalnost a ne hobi ?
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Ko trazi-naci ce!
Pozdrav :D
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Kojot
Novi član
Novi član

Post od Kojot »

Ajde neka mi neko objasni apsolutni paradoks. Doktori i kompjuteri. Ovo dvoje zajedno nikako ne ide. E sad, kako uopste postoji ovaj forum?
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Kojote, koja je tvoja struka? Ne razumem sta pokusavas da kazes?
Kojot
Novi član
Novi član

Post od Kojot »

For Admin:
Moja specijalnost, sa stanovista ovoga foruma nije vazna; odn. nema puno veze sa medecinom.
Uza sve duzno postovanje za ono sto pokusavate da ostvarite, a Vasi napori su vrijedni pohvale, tesko mogu da vjerujem da ste uspjeli da nadjete dovoljan broj saradnika za realizaciju ideje, jer bar po meni doktori i kompjuteri, ovdje gdje bar ja zivim, a i vecina Vas, nekako ne idu zajedno :D . E sad, da smo u USA, prica bi bila drugacija, ovako;
Pitanje je za goranai:
Da li si ti stvarno doktor?
Korisnikov avatar
admin
doktor.rs tim
Pridružio se: Uto Avg 14, 2001 2:00 am
Kontakt:

Post od admin »

Drago mi je da Vam se sajt dopada. Vezano za vasu konstataciju, svako ima pravo na svoje misljenje, a ocigledno je da niste upoznali prave ljude.

U svakom slucaju, mislim da ste dobili odgovor na vase pitanje.
Psihijatar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am

Post od Psihijatar »

Kompjuter u ovom slucaju je samo jedno sredstvo za komunikaciju, i utoliko je vaznije da se obraca paznja na to kako cemo komunicirati ukoliko je vise posredovanja tehnologije. U ovom slucaju i dalje nije jasno sta je Kojot hteo/la da kaze. Nije mi poznato da postoje neke statisticke analize koje govore o tome kakva je struktura korisnika kompjutera (ili npr telefona, sto se toga tice) u nasoj zemlji. Moje licno iskustvo je da je najveca prepreka koriscenju interneta dostupnost i kvalitet konekcije.
Odgovori