Ima li ovdje ikoga
Moderatori: vlada99, moderato, admin
Ima li ovdje ikoga
Ima li ovdje ikoga kome je medicina yaista specijalnost a ne hobi ?
For Admin:
Moja specijalnost, sa stanovista ovoga foruma nije vazna; odn. nema puno veze sa medecinom.
Uza sve duzno postovanje za ono sto pokusavate da ostvarite, a Vasi napori su vrijedni pohvale, tesko mogu da vjerujem da ste uspjeli da nadjete dovoljan broj saradnika za realizaciju ideje, jer bar po meni doktori i kompjuteri, ovdje gdje bar ja zivim, a i vecina Vas, nekako ne idu zajedno
. E sad, da smo u USA, prica bi bila drugacija, ovako;
Pitanje je za goranai:
Da li si ti stvarno doktor?
Moja specijalnost, sa stanovista ovoga foruma nije vazna; odn. nema puno veze sa medecinom.
Uza sve duzno postovanje za ono sto pokusavate da ostvarite, a Vasi napori su vrijedni pohvale, tesko mogu da vjerujem da ste uspjeli da nadjete dovoljan broj saradnika za realizaciju ideje, jer bar po meni doktori i kompjuteri, ovdje gdje bar ja zivim, a i vecina Vas, nekako ne idu zajedno

Pitanje je za goranai:
Da li si ti stvarno doktor?
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am
Kompjuter u ovom slucaju je samo jedno sredstvo za komunikaciju, i utoliko je vaznije da se obraca paznja na to kako cemo komunicirati ukoliko je vise posredovanja tehnologije. U ovom slucaju i dalje nije jasno sta je Kojot hteo/la da kaze. Nije mi poznato da postoje neke statisticke analize koje govore o tome kakva je struktura korisnika kompjutera (ili npr telefona, sto se toga tice) u nasoj zemlji. Moje licno iskustvo je da je najveca prepreka koriscenju interneta dostupnost i kvalitet konekcije.