Homeopatska medicina

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Odgovori
neven52
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 18, 2011 7:14 pm

Homeopatska medicina

Post od neven52 »

Imam fantastično iskustvo sa homeopatskim timom koji čine Dr Mirjana Živanov i Dr Stojan Primović iz Novog Sada. Otišla sam na terapiju po preporuci prijateljice koja je kod njih izlčila bronhitis od kog je patila preko dvadeset godina. Meni su veoma brzo pomogli. Oslobodila sam se HP Virusa posle višegodišnjih neuspešnih terapija klasične medicine. Pored toga prošle su mi i alergije, kao i bolne menstruacije. Ja sam presrećna. Sada moja drugarica vodi mamu na terapiju sa dijagnozom Cancera i žena je ustala iz kreveta, nema više nepodnošljive bolove, a na snimanju su utvrdili da se tumor smanjuje...
Možete o njihovom radu pročitati u knjizi Homeopatska medicina-terapija Dr Mirjana Živanov, tamo su opisani neki izlečeni slučajevi ili na situ * REKLAMA *
Ljudi to je zaista uspešna nova metoda lečenja!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Re: Homeopatska medicina

Post od drbgd »

ovaj isti tekst, "neven(ka)?!" je napisao/la i na drugim forumima, sto se lako moze proveriti kada se copy/paste prenese na google ...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

znaci radice gumica :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Psihijatar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 04, 2004 2:00 am

Post od Psihijatar »

Gumica nesto kasni. Alo moderatori probudite se.
Odgovori