anestezija i reanimacija

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: vlada99, moderato, admin

Odgovori
neancy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 16, 2007 10:50 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

anestezija i reanimacija

Post od neancy »

mogli bi ste da otvorite novu temu vezanu za anesteziju i reanimaciju :D
carpe diem
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

I sta bismo tamo pisali? :D
neancy
Novi član
Novi član

Post od neancy »

ја бих желе да људи који су преживели реанимацију напишу нешто о томе.... :D
carpe diem
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

:roll: јел мислите на светлосне тунеле и слично....

Не стварно...администратору! Можете ли да отворите подфорум за алтернативу и магију... или опомињите људе који о томе пишу...не мислим сад на ненси, јел она сад то није ни помињала...али има доста тога на овом форуму... Знам када је др Ивица, једној девојци скренио пажњу на неисправност њене прописане ``терапије``... он и остали су били упозорени да не вређају. Хајдете се молим Вас једном изјаснити по том питању.

Само пре тога да Вас подсетим да ниједан вид алтернативног лечења нема упоришта у науци. И да такав вид лечења, осим што је бескористан, некада уме да буде и штетан.

Ако то већ једном не средите...почећу и ја да сумљам у сврху постојања овог форума.

у овом форуму ја проналазим којекакве покушаје увлачења у секте и пропагирање ненормалног понашања.

Притом...овде вам се свако рекламира како хоће.

Ја искрено верујем да је све ово из једноставног разлога ...а то је да немате довољо времена.

очекујем било какав одговор....
neancy
Novi član
Novi član

Post od neancy »

Nisam mislila na svetlosne tunele .jednostavno zelim da cujem misljenja ljudi kakav je osecaj da li su svesni sta se oko njih desavalo sta su osecali Mislim da u ovoj grani medicine alternativa nema sta da trazi,
carpe diem
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

hmmmm, evo ja vam mogu opisati anesteziju. NE, bolje, evo iskucacu vam poruku koju sam poslala bratu odmah kada sam se probudila posle anestezije :lol: EVE JE :)

Prvo su mi dali nesto sto me je malo osamutilo, onda su me premestili na drugi krevet, odjednom vidim doktora, kazem: dobar dan i prekid filma. A kad sam se mrvicu osvestila-nisam nista osecala-cujem svoj glas (ko zna sta sam sve pricala) ali ne osecam da pricam i imala sam osecaj ko da umirem-odvratno, cujes neke glasove a nista ne konstatujes…

P.S. nije svaki put tako, nekad je skroz normalno, normalno te probude kao posle sna, ali par puta mi je bilo uzasno.. Imam osecaj da bih se sada vise plasila anestezije nego neke operacije.. :-?
*Mica*
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 10:46 am

Post od *Mica* »

hmmmm, evo ja vam mogu opisati anesteziju. NE, bolje, evo iskucacu vam poruku koju sam poslala bratu odmah kada sam se probudila posle anestezije :lol: EVE JE :)

Prvo su mi dali nesto sto me je malo osamutilo, onda su me premestili na drugi krevet, odjednom vidim doktora, kazem: dobar dan i prekid filma. A kad sam se mrvicu osvestila-nisam nista osecala-cujem svoj glas (ko zna sta sam sve pricala) ali ne osecam da pricam i imala sam osecaj ko da umirem-odvratno, cujes neke glasove a nista ne konstatujes…

P.S. nije svaki put tako, nekad je skroz normalno, normalno te probude kao posle sna, ali par puta mi je bilo uzasno.. Imam osecaj da bih se sada vise plasila anestezije nego neke operacije.. :-?
Odgovori